Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini horror din balconul Danielei Crudu: „Dacă nu săream, mă omora!”
Imagini horror din balconul Danielei Crudu: „Dacă nu săream, mă omora!”

Imagini horror din balconul Danielei Crudu: „Dacă nu săream, mă omora!”

După evenimentul traumatic prin care a trecut, Daniela Crudu a decis că ar fi mai bine să petreacă următoarea perioadă acasă la tatăl său. Paparazzi au urmărit-o și au surprins un detaliu horror la balconul apartamentului în care stă acum.

Pentru a scăpa de fostul iubit care a bătut-o cu brutalitate, Daniela Crudu s-a refugiat în apartamentul tatălui său, aceasta fiind în continuare urmărită de paparazzi, scrie Cancan.

Imaginile obținute de paparazzi au fost, la o primă vedere, terifiante. Ce au surprins aceștia pe balconul apartamentului i-a lăsat „mască”.

Pe pereții balconului, erau agățate două măști negre, ca cele ale trupelor speciale de intervenții.

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei de origine croată. Acesta „a băgat-o în spital” la propriu, vedeta având nevoie de operație urgență.

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu în urma incidentului.