Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini INCENDIARE de la malul mării! Cum arată Elena Băsescu în costum de baie – GALERIE FOTO
Imagini INCENDIARE de la malul mării! Cum arată Elena Băsescu în costum de baie – GALERIE FOTO

Imagini INCENDIARE de la malul mării! Cum arată Elena Băsescu în costum de baie – GALERIE FOTO

Imagini incendiare cu fiica cea mică a fostului președinte a României, Traian Băsescu, la malul mării au apărut pe internet. Elena Băsescu a mers în weekend-ul trecut pe litoral, împreună cu copiii ei, Traian jr. și Sofia Anais.

Deși s-a despărțit de un an de tatăl copiilor săi, Bogdan Ionescu, Elena nu a uitat de dragostea pe care o nutrește pentru litoralul românesc, plajă și soare.

Nici corpul tonifiat nu a fost o surpriză prea mare pentru paparazzi care au susprins-o pe plajă. Elena Băsescu este o femeie care, în mod constant a avut grijă de corpul ei. Astfel, fiica cea mică a lui Traian Băsescu arata la fel de bine ca și înainte să ajungă mămică.

Paparazii au surprins-o îmbracată într-un costum de baie, animal print. EBA l-a luat in carca pe Traian jr. si s-a plimbat cu el pe plaja preț de cateva minute, cel mic fiind bucuros că mama lui se joacă cu el.

In tot acest timp, Sofia și-a făcut de lucru pe șezlong cu bona, micuța așteptând cu nerăbdare să intre în apă alături de mama ei, potrivit Wowbiz.ro. 

În galeria foto de mai sus o puteți vedea mai multe fotografii cu Elena Băsescu