Fosta tenismenă Anna Kournikova este măritată cu cântărețul Enrigque Iglesias (44 de ani), fiul legendarului Julio Iglesias. Cei doi au împreună trei copii, ucy și Nicholas, născuți în decembrie 2017, iar pe 30 ianuarie 2020, frumoasa rusoaică a născut din nou.

Pe vremea când activa în tenisul profesionist, Anna Kournikova erea supranumită „virusul rusesc”, datorită frumuseții ei, fiind una dintre cele mai râvnite femei din lume. În cariera sa, Anna Kournikova a ocupat locul 8 în clasamentul mondial și are în palmares două titluri la Australian Open, în proba de dublu, alături de Martina Hingis, în 1999 și 2002. Tot la dublu, rusoaica a adunat și 16 trofee WTA.

 

View this post on Instagram

 

🥰

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Averea pe care a câștigat-o exclusiv din tenis este de 3.584.662 dolari.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova sunt împreună de aproape 19 ani. S-au cunoscut în 2001, când fosta tenismenă a fost protagonista unuia dintre videoclipurile cântăreţului – „Escape“.

 

View this post on Instagram

 

#Thankyou #Спасибо @cosmopolitan_russia I ❤️ you #cosmo25

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

„Există şi perioade bune şi perioade mai puţin bune. Personal, nu cred că există relaţia perfectă. În primul rând, Anna este cea mai «cool» femeie din lume. Înţelege cine sunt şi este dispusă să-şi sacrifice timpul personal cu mine, lăsându-mă să mă ocup de muzica mea. Este un sacrificiu imens şi o respect enorm pentru asta. Anna este amuzantă, luptătoare, independentă și aș mai putea adăuga și alte calități.

Suntem la fel de fericiţi. Ajungi într-un punct în care ai fost cu cineva atâta vreme încât consideri că eşti ca şi căsătorit. Cred că singura diferenţă este că nu ai ajuns în faţa altarului”, relata Enrique Iglesias despre relația de cuplu.

În decembrie 2017, Enrique și Anna au devenit părinți pentru prima dată, cu gemeni, o fată pe nume Lucy și un băiat pe nume Nicholas. Viața lor s-a schimbat major de când au venit pe lume gemenii. Enrique spune că acum este pe deplin fericit, dar știe că la un moment dat aceștia vor pleca pe drumul lor, ceea ce-l întristează. „Lumea mea se învârte în jurul lor, nu mă mai interesează nimic altceva în afara lor. Mi-ar plăcea să fiu prieten cu copiii mei, mai ales când vor ajunge la vârsta de 13, 14, 15 ani, însă din ceea ce am văzut eu la prietenii mei și la cei din jur, aceasta este etapa când copiii pleacă de lângă părinții lor. Mi-aș dori să nu vină niciodată acea clipă!”.