Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini CUTREMURĂTOARE care îţi vor demonstra că DEZASTRUL este APROAPE: PLANETA se află în PERICOL IMINENT! | GALERIE FOTO
Imagini CUTREMURĂTOARE care îţi vor demonstra că DEZASTRUL este APROAPE: PLANETA se află în PERICOL IMINENT! | GALERIE FOTO

Imagini CUTREMURĂTOARE care îţi vor demonstra că DEZASTRUL este APROAPE: PLANETA se află în PERICOL IMINENT! | GALERIE FOTO

Profeţia devine o realitate din ce în ce mai brutală. Planeta se află în pericol, iar efectele oribile ale stilului uman de viaţă se văd la orice pas.

Recentele secete, recoltele care nu corespund aşteptărilor şi aerul poluat care sufocă oraşele, unul după altul, toate au aceleaşi caracteristici ameninţătoare. Ele sunt simptome ale unei planete bolnave.

Aproape jumătate din speciile de plante și animale de pe Pământ vor dispărea până la sfârșitul secolului, iar oamenii vor fi singura cauză.

Pe pământ, nimic nu este mai important pentru supravieţuirea noastră decât aerul pe care îl respirăm, alimentele pe care le mâncăm şi apa pe care o bem. Cu toate acestea, se pare că distrugem din ce în ce mai mult lucrurile de care depinde supravieţuirea noastră, potrivit hefty.co.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.