Evenimentul Zilei > Monden > Imagini bulversante. Iulia Vântur, atacată de trei oameni. FOTO
Imagini bulversante. Iulia Vântur, atacată de trei oameni. FOTO

Imagini bulversante. Iulia Vântur, atacată de trei oameni. FOTO

Iulia Vântur este parte din distribuția internațională a serialului de acțiune „Jack Stall Dead”, filmat și produs în Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum „Transformers”, „Game of thrones”, „The Fury” sau „Justice League” și de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox.

Vedeta din România joacă rolul unei agente secrete de top, JO, care lucrează pentru cea mai mare agenție secretă a Guvernului, unde se adună cei mai buni profesioniști ai lumii pentru a soluționa cazuri importante.

„Jo, personajul pe care îl intruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenatata, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombatut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivațională!”, își descrie Iulia Vântur personajul.

Pregătirea pentru rol a fost că o tabără militară pentru Iulia Vântur, s-a antrenat fizic foarte mult, a învățat tehnicile de lupta specifice, iar antrenamentele pentru rol le-a făcut cu Daniel Lociccero, considerat antrenorul nr. 1 la Hollywood, care a lucrat pentru producții precum „Mission Impossible”, „Dunkirk” sau „Spiderman”.

„M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febra musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineață devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar.

Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplină și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție.

Așteptăm cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. Faptul că profesioniști de top mi-au apreciat muncă mi-a dat încredere să continui, să mă perfecționez și să devin mai bună. Rolul de action girl mi se potrivește”, povestește plină de entuziasm Iulia Vântur.

Din distributia serialului „Jack Stall Dead” mai fac parte, alaturi de Iulia Vantur, Ali Jacko, Rohan Marley, fiul legendarului Bob Marley si Silvio Simac, conform cancan .

FOTO