Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini APOCALIPTICE. În fiecare zi, la aceeași oră CERUL SE ÎNEGREȘTE. Ce se întâmplă într-un oraș din România I FOTO
Imagini APOCALIPTICE. În fiecare zi, la aceeași oră CERUL SE ÎNEGREȘTE. Ce se întâmplă într-un oraș din România I FOTO

Imagini APOCALIPTICE. În fiecare zi, la aceeași oră CERUL SE ÎNEGREȘTE. Ce se întâmplă într-un oraș din România I FOTO

Se întâmplă zilnic, fără excepție. În fiecare după-amiază, la oră anumită, cerul unui mare oraș din România se face negru. Se întâmplă chiar în centrul orașului. Fenomenul durează aproximativ 10 minute.

Mii de ciori traversează cerul centrului Timișoarei în fiecare zi la aceeași oră. E ora la care păsările negre se întorc la cuiburi. Imaginile par desprinse din filme de ficțiune, în care ciorole atacă. ”Cerul se face pur și simplu negru, pentru câyteva minte, cât trec ciorile”, relatează timișorenii. ”Când am observbat prima data fenomenul, m-am cam speriat”.

Deaorece este un oraș murdar, Tiomișoara e plină de ciori care trăiesc și se hrănesc aici. Autoritățile au avut de-a lungul tim pului diverse inițiative pentru a reduce numărul păsărilor, însă fără success. S-a încercat împușcarea lor, hrănirea cu anticoncepționale, montarea unor aparate cu ultrasunete, menite să le sperie. În ultimă instanță, în primăvară, s-a purces la distrugerea cuiburilor li omorârea puilor abia ieșiți din ouă. (Foto: Adrian Pîclișan)

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: