Evenimentul Zilei > Monden > Imagini apocaliptice cu Cascada Niagara! Niciodată în istorie nu s-a văzut aşa ceva. FOTO
Imagini apocaliptice cu Cascada Niagara! Niciodată în istorie nu s-a văzut aşa ceva. FOTO

Imagini apocaliptice cu Cascada Niagara! Niciodată în istorie nu s-a văzut aşa ceva. FOTO

Imagini apocaliptice cu Cascada Niagara! Niciodată în istorie Cascada Niagara nu a îngheţat complet ca în aceste zile de iarnă grea din SUA şi Canada.
Imagini apocaliptice cu Cascada Niagara! Niciodată în istorie celebra cascadă nu a îngheţat total, după cum putei vedea şi în imaginile de mai jos.
Gerul care a domnit de câteva săptămâni anumite zone din Statele Unite și Canada. Iar cascada Niagara a creat un spectacol natural magnific. Împrejurimile au fost acoperite de gheață, iar imaginile sunt magnifice.
Cascadele nu sunt înghețate, dar apa care cade  în cascadă creează o ceață care apoi îngheață peste balustrade, lampioane și copacii din jur. În timpul zilei, temperatura rămâne chiar sub îngheț, în timp ce noaptea scade la aproximativ -10 ° C.

Imagini apocaliptice cu Cascada Niagara! Niciodată în istorie aşa ceva nu s-a văzut.

În acest weekend, mulți oameni au venit să admire aceste structuri naturale de gheață la granița dintre statul american și provincia canadiană Ontario.
Cascadele și râul Niagara nu au înghețat niciodată complet până astăzi. Cu toate acestea, la 29 martie 1948, Lacul Erie înghețase, provocând oprirea curgerii sale spre Niagara Falls.
înghețat-cade-2
Mai multe imagini impresionante puteţi viziona AICI.
Image result for New York State: Tourists enjoy frozen Niagara Falls video
La începutul acestei săptămâni turiştii au dat năvală să admire un peisaj apocaliptic complet înghețate peste cascadele Niagara. Imaginile au devenit virale pe internet, făcând ca toate celelalte fotografii arctice să pălească în faţa Cascadei Niagara.
Vortexul polar a învăluit cea mai mare parte a zonei şi a ajuns să transforme Niagara într-un spectacol de gheaţă. Gerul polar a îngheţat o secțiune a cascadei American Falls. Şi, după cum puteți vedea în imaginile de mai sus peisajul este extrem de frumos şi totodată înspăimântător….te poate duce cu gândul la un fim de groază cu sfârşitul lumii.