Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINEA A DEVENIT VIRALĂ! Ce a putut să găsească o femeie într-o prăjitură: ” Nu credeam că există așa ceva. Sunt șocată să găsesc așa ceva în mâncare”
IMAGINEA A DEVENIT VIRALĂ! Ce a putut să găsească o femeie într-o prăjitură: ” Nu credeam că există așa ceva. Sunt șocată să găsesc așa ceva în mâncare”

IMAGINEA A DEVENIT VIRALĂ! Ce a putut să găsească o femeie într-o prăjitură: ” Nu credeam că există așa ceva. Sunt șocată să găsesc așa ceva în mâncare”

O femeie a avut o surpriză total neplăcută după ce a cumpărat o prăjitură de la o brutărie. Toată lumea a fost alarmată, iar patronii au luat măsuri drastice după această întâmplare. Acum, toată planeta știe de această întâmplare.”

” Sunt șocată după ce am găsit acest mesaj pe prăjitură. Nu mă așteptam la așa ceva, credeam că-s serioși. Sunt șocată să găsesc așa ceva în mâncare. ”, a fost anunțul celei care a găsit un mesaj uluitor pe prăjitură.

” Vreau sexul tău”, scrie pe prăjitura pe care tocmai o cumpărase. Deși poate pare amuzant, femeia s-a speriat și s-a gândit că este vorba de un mesaj destinat ei. 

Proprietarii brutăriei au făcut o investigație, după ce femeia a chemat poliția, iar apoi s-a descoperit că unul dintre brutari a făcut o glumă. Bărbatul a fost dat afară de urgență pentru ca astfel de situații să nu mai aibă loc. Totul a avut loc în magazinul Bridge Road, marți, 2 mai, în Anglia.

IMAGINI ÎNFIORĂTOARE cu o FOSTĂ PREZENTATOARE de la ANTENĂ. A ÎMBĂTRÂNIT ÎN ULTIMUL HAL. Are fața BRĂZDATĂ de RIDURI la doar 36 de ani│FOTO