Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a povestit într-un nou episod de pe canalul său de Youtube despre trecutul său: „Umilință ca în momentul respectiv n-am simțit niciodată în viața mea. Rușine mai mare nu simțisem niciodată ca atunci, pentru că îl dezamăgisem pe cel mai important om din viața mea”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a recunoscut că acel moment i-a schimbat complet percepția despre viață și modul de gândire. După acele pictoriale, Ilinca Vandici a stat în umbră, fără să mai creeze probleme în familie. ”Tata mi-a spus atunci: înainte să faci orice, înainte să spui orice, gândește-te dacă mie mi-ar fi rușine cu ce faci sau ce spui. Și de atunci, orice fac, mă gândesc dacă tatălui meu i-ar fi rușine că fac asta sau spun asta”.

Ilinca Vandici a făcut primul pas către lumina reflectoarelor după ce a pozat goală, iar după acel pictorialul sexy, a fost răsplătită cu postul de prezentatoare la B1 TV.

Reamintim că frumoasa prezentatoare  a pozat la începuturile carierei sale complet goală. Pe vremea aceea, Ilinca Vandici avea altă culoare a părului și trăsături complet diferite faţă de cum arată în prezent.

Te-ar putea interesa și: