Evenimentul Zilei > Sport > Ilie Năstase a dat de pământ cu juristul de a CSA Steaua. Generalii sunt dirijați fără să sufle o vorbă de un colonel
Ilie Năstase a dat de pământ cu juristul de a CSA Steaua. Generalii sunt dirijați fără să sufle o vorbă de un colonel

Ilie Năstase a dat de pământ cu juristul de a CSA Steaua. Generalii sunt dirijați fără să sufle o vorbă de un colonel

Ilie Năstase a vorbit despre interdicția pe care a primit-o FCSB, formație ce nu poate evolua în Ghencea, și a arătat cu degetul către juristul Florin Talpan.

Ilie Năstase, cel mai bun jucător de tenis din România, din istorie, a lansat un atac îndreptat către Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua. „Nasty” este nemulțumit pentru că cei de la FCSB nu au dreptul să evolueze pe noul stadion din Ghencea. Și asta în condițiile în care arena a fost construită din bani publici, iar interesul este să găzduiască diverse evenimente, pentru ca investiția să se amortizeze cât mai repede cu putință.

Ilie Năstase, critici îndreptate către Florin Talpan

„Am fost pe Ghencea. Acolo trebuie să joace oricine plătește. Să joace acolo cine vrea. E un stadion pentru toată lumea, nu doar pentru Armată!

La noi, fără conflicte nu se poate trăi bine. Am ajuns ca un colonel (n.r. – Florin Talpan) să dirijeze niște generali și un ministru al apărării. Când avea contracte cu Gigi Becali, era bine. Nu am prietenii cu Becali, dar a băgat bani și merită respectat”, a spus Ilie Năstase la Pro X.

În ceea ce privește numirea făcută de Gigi Becali pe banca tehnică a celor de la FCSB – Edi Iordănescu, Năstase a spus că este de bun augur. „Numirea lui e un lucru bun. Discută cu tatăl lui și e bine. Poate că Becali nu se va mai implica. Edi e un antrenor bun, trebuie să dea milităria jos din pod. Trebuia făcut acest lucru încă de la începutul campionatului, dar poate nu e prea târziu nici acum”, a mai afirmat Ilie Năstase pentru sursa citată.

Ce condiții punea Gigi Becali pentru a juca în Ghencea

„Eu joc în Ghencea doar cu o condiție, să nu facă scandal Peluza Sud. Eu am 63 de ani, nu mai vreau să mă cert cu nimeni! Dacă Peluza Sud nu o să facă scandal, eu vin să joc în Ghencea. S-a construit un stadion cu milioane de euro, iar ei au o echipă de amatori.

Când ești club departamental ai voie să faci doar fotbal de amatori, să te distrezi. Te duci și joci în parc, la Liga 4. N-am făcut cerere să jucăm în Ghencea”, spunea Gigi Becali în luna iunie.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: