Evenimentul Zilei > Sport > Ilie Dumitrescu l-a luat peste picior pe arbitrul care a făcut o gafă uluitoare în meciul CS „U” Craiova – FC Argeș
Ilie Dumitrescu l-a luat peste picior pe arbitrul care a făcut o gafă uluitoare în meciul CS „U” Craiova – FC Argeș

Ilie Dumitrescu l-a luat peste picior pe arbitrul care a făcut o gafă uluitoare în meciul CS „U” Craiova – FC Argeș

Fostul internațional român, Ilie Dumitrescu, a comentat ironic greșeala impardonabilă făcută de arbitrul partidei jucate de CS „U” Craiova și FC Argeș.

CS „U” Craiova a debutat în noul sezon al Ligii I cu o victorie, scor 1-0, pe teren propriu, în fața formației FC Argeș. Unicul gol al întâlnirii a fost reușit de Andrei Ivan, în minutul 55.

Ilie Dumitrescu a explicat unde s-a făcut diferența între CS „U” Craiova și FC Argeș

La final, Ilie Dumitrescu a analizat partida de pe „Ion Oblemenco” și a explicat unde s-a făcut diferența între cele două combatante. „Trebuie să remarc un lucru interesant, mutarea asta făcută de Ouzounidis, cum a schimbat jocul. A trecut Ivan al doilea vârf, a jucat în aceeași linie cu Koljic, cu Cicâldău care devine al patrulea mijlocaș pe faza defensivă și acoperă banda în fața lui Bancu, dar pe dezvoltarea jocului Cicâldău vine în spatele vârfurilor, Bancu ajunge extremă.

Echipa a avut o consistență pe faza ofensivă. Cîmpanu a intrat bine în interior, Ivan vine ca al doilea atacant și marchează golul. Schimbul ăsta de locuri cu Cicâldău și Ivan a fost mutarea care a decis jocul”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Cum s-a făcut de râs „centralul” partidei, Horia Mladinovici. A dat cartonaș galben unui jucător care fusese faultat

Arbitrul Horia Mladinovici s-a făcut de râs în minutul 63, atunci când l-a avertizat cu cartonaș galben pe Grigore Turda, jucătorul oaspeților, deși acesta fusese faultat de Alexandru Cicâldău. „Ia uite și faza asta la Cicâldău. Aici e o fază la care îi dă galben jucătorului de la FC Argeș. Băiatul ăsta nu se uită și el la Kuipers, la ăștia care mai arbitrează prin Europa? Sau nu se uită la televizor, cred că nu se uită. Am dat un exemplu, Kuipers, că a arbitrat finala bine. Dar cum lasă jocul…la orice atingere e fault…Cum să-i dai galben celuilalt?”, a mai afirmat fostul internațional român, la finalul jocului dintre CS „U” Craiova și FC Argeș.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: