„Îmbrăcată în doliu și plânsă, soția lui Ilie Balaci nu și-a putut stăpâni lacrimile, după ce a ajuns în fața blocului în care locuia fostul fotbalist. După ce a coborât din mașină, Dana Balaci a fost îmbrățișată de doi prieteni apropiați, care au venit într-un suflet acasă la fostul sportiv când au auzit despre tragedie. În fața jurnaliștilor, soția lui Ilie Balaci a făcut o mărturisire extrem de emoționantă.

Soția lui Ilie Balaci a izbucnit în lacrimi înainte să intre în casa sportivului. Mărturia sfâșietoare făcută de Dana. «Atât a iubit Craiova asta, că a murit aici», este declarația sfâșietoare făcută de Dana, soția lui Ilie Balaci. După ce a rostit cuvintele printre lacrimi, partenera fostului fotbalist s-a îndreptat aproape alergând spre scara blocului în care a locuit Ilie Balaci”, se arată pe cancan.ro.

Legendarul Ilie Balaci, simbolul Craiovei Maxima, a murit duminică dimineaţa, în urma unui stop cardio-respirator, aşa cum au declarat pentru Evenimentul zilei surse din rândul cadrelor medicale, care au intervenit la apelul de urgență.

UPDATE. ora 13.30. Ilie Balaci nu a mai ajuns la spital, după constatarea decesului. Cadrele medicale prezente în locuința din Cartierul Rovine, din Craiova, acolo unde și-a găsit sfârșitul marele fotbalist au relatat, pentru EVZ, că trupul neînsuflețit a fost preluat de reprezentanți ai Serviciului Medico Legal pentru efectuarea necropsiei. Cel mai probabil, luni dimineața va fi efectuată autopsia care va stabili, cu certitudine, cauza decesului. În context, aceleși surse ne-au precizat că apelul la 112 a fost făcut, de o femeie, la 9.38 și 56 de secunde, dar înregistrat, în documente, la 9.40. Așa cum a povestit, ulterior, și Sorin Cârțu, marele antrenor și fost coechipier al lui „Minunii blonde” din Generația de Aur a Craiovei Maxima, Ilie Balaci o sunase pe o prietenă, medic, căreia îi spusese că se simte rău. Cel mai probabil, ea a fost cea care a sunat la telefonul de urgență 112.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: