Evenimentul Zilei > Actualitate > Ileana Ciuculete, moartea anunţată. Mărturii din altă lume făcute de o celebră prezicătoare
Ileana Ciuculete, moartea anunţată. Mărturii din altă lume făcute de o celebră prezicătoare

Ileana Ciuculete, moartea anunţată. Mărturii din altă lume făcute de o celebră prezicătoare

Ileana Ciuculete a murit. Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare de la #Coletiv, susţine că a văzut încă din 13 martie decesul Ilenei Ciuculete, care a murit în spital o zi mai târziu.

Ileana Ciuculete a murit. Iată ce a scris Maria Gheorghiu pe blogul său personal despre cutremurătoarea premoniţie pe care a avut-o cu o zi înainte de trecerea în nefiinţă a iubitei artiste. 

Citeşte şi: Soţia lui Cristi Brancu, gest şocant. ,,NU PROFITA DE MOARTEA Ileanei Ciuculete”

"În aceasta zi de 13 MARTIE 2017, în timp ce scriam aici pe BLOG, vad în stanga mea, de parca as fi avut un ochi in locul urechii stângi, vad un Cer de noapte albastra, iar pe Cer s-a format un tunel de Lumina alba stralucitoare. La gura tunelului de lumina alba stralucitoare, vad o femeie frumoasa si tânara, cu părul blond ce părea strâns la spate sau tuns scurt ,avand un sacou negru si cu pantaloni,asa ca in aceasta fotografie: Aceasta frumoasa si distinsa doamna,e ra foarte fericita,iar Lumina alba si rotunda,ca la gura unui Tunel in Cerul noptii albastre, o atragea ca un magnet.

Citeşte şi: Ileana Ciuculete, MESAJ CUTREMURĂTOR înainte de moarte: "Timpul n-a ținut cu mine și-mi pare rău până mor"

Era foarte aproape de Pămant, cam pe unde zboara elicopterele. Fraţilor, Lumina ce era in spatele ei părea că o aşteaptă, ca sa-şi ia ramas bun de la locurile pe care trăise, în scurta-i viata pe Pămant. Nu am stiut in acea clipă cine este; încercam să găsesc un răspuns.

Citeşte şi: Ileana Ciuculete, caz dramatic: BĂTUTĂ, ABUZATĂ și abandonată de familie. Povestea traumatizantă despre destinul artistei

Şi chiar am vorbit aseara 13 MARTIE,cu buna mea Prietena de suflet, cu doamna CAMELIA MITOSERU. Încercam sa-i spun doamnei Mitoseru cum arată aceasta frumoasă doamnă, şi dacă ştie cumva cine ar putea fi. Dar nu am găsit raspunsul şi i-am spus chiar, ca vom auzi din păcate de o femeie tanară şi blondă,îmbracta cu sacou negru, sau cu o scurtă neagră,c are va pleca la CERURI. Aşadar, am hotarat ca sa aştept şi să văd ce se va întampla. Şi din păcate dragilor, iata ca doar după cateva ore bune, tânara din faţa Luminii Divine, era chiar doamna ILEANA CIUCULETE. Am privit acum la pozele ei, şi-am regăsit-o in ceea ce mi s-a arătat cu o zi înainte!", a povestit prezicatoarea. 

Citeşte şi: TESTAMENT AL ILENEI CIUCULETE. Care au fost ultimele cuvinte ale îndrăgitei soliste şi ce melodie înfricăşătoare a interpretat cu puţin timp înainte să moarăTESTAMENT AL ILENEI CIUCULETE. Care au fost ultimele cuvinte ale îndrăgitei soliste şi ce melodie înfricăşătoare a interpretat cu puţin timp înainte să moară

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, la 14 martie 2017 după ce a fost lovită de o răceală că care i-a fost fatală. 

Cariera înfloritoare

Ileana Ciuculete s-a născut la 20 septembrie  1957, în comuna Vela, la interferența județului  Dolj cu județul Mehedinți.

Datorită calităților vocale deosebite, a fost  angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă,  la orchestra de muzică populară ''Doina  Olteniei'' a Filarmonicii din Craiova, sub  bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit  biografiei postate pe pagina de Facebook a  artistei. A absolvit Liceul de matematică- fizică ''Traian'', din Drobeta Turnu-Severin.

Citeşte şi: Ileana Ciuculete. CINE I-A VISAT MOARTEA? Premoniţia macabră din lumea muzicii populare

De-a lungul carierei artistice, a fost angajată  ca prim-solistă la Ansamblul ''Danubius'' din  Drobeta Turnu-Severin, la Ansamblul ''Nicolae  Bălcescu'' din Craiova și la prestigiosul  ansamblu folcloric ''Călușul'' din Scornicești. 

A colaborat cu toate ansamblurile artistice din  țară în turnee și spectacole. Solistă apreciată de public pentru creațiile  proprii și pentru stilul specific de a cânta,  dinamic și melodios, a avut o bogată activitate  discografică, însumând 30 de albume și peste  400 de melodii proprii.

Citeşte şi: Ileana Ciuculete A MURIT! CAUZA MORȚII și detaliile de ULTIMĂ ORĂ 

Din discografia artistei, amintim albumele:  ''De ce-i lăsat dorul dor'', ''Dragostea e rău  de foc'', ''Primavara înfloare dorul'',  ''Într-o zi de mai cu soare'', ''Cântece de  voie bună'', ''Tinerețe, nu pleca'', ''Ce e  dragostea în lume'', ''Bobocel de trandafir'', ''Eu le-am spus ochilor mei'', ''Măi Ileană, măi olteancă'', ''Neicuță din Calafat", ''Asta  sunt, n-aveți ce-mi face'', ''Am venit cu drag la voi'', ''Ciorba de curcan'', ''Prost ai fi dacă mă crezi'', ''Pân' la tine mândro, la Sălaș'', ''Din Timoc la Chișinău''.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată  în țară cu trei discuri de aur și cu un disc de  platină, iar în Serbia cu un disc de aur.