Astfel, celebrul creator de modă a mai oferit încă o dată o dovadă a sincerităţii sale indiferent de situaţie.

În interviul acordat în revista VIVA!, vedeta celor de la Kanal D a dezvăluit că în ciuda numeroaselor succese din carieră, are şi o mare neîmplinire.

Cătălin Botezatu și-ar fi dorit să aibă o familie, dar este conştient că un om cu stilul său de viaţa nu este „construit” pentru ceea ce înseamnă o căsnicie normală.

„Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine.

A fost pandemie… Vrei să spun adevărul? Nu am o relație stabilă și atunci mi-e frică! Nu am pentru că nu vreau.

O relație stabilă, o căsnicie, înseamnă multă responsabilitate. Și nu am timp. Muncesc de dimineață până seara”, a dezvăluit designerul la o emisiune tv.

„Cât despre orientarea sa sexuală, Cătălin Botezatu a mărturisit că, într-adevăr, este plăcut atât de femei, cât și de bărbați.

Totuși, există o barieră pe care, spune designerul, nu a depășit-o complet, citează

Cătălin Botezatu a recunoscut însă că a făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual.

«Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…

Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul»”, a continuat Cătălin Botezatu conform sursei citate.

Altfel, designerul s-a referit şi la momentele grele traversate în urmă cu un an, când a acuzat serioase probleme cardiace şi viaţa lui a fost pusă în pericol:

„Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică.

Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci.

Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe.”

surse: viva.ro, spynews.ro.