Printre numele grele vizate se află „Regele” Florin Salam, Tzanca Uraganu’ și fratele lui, Miraj Tzunami. Toţi au fost amenințați de celebrul interlop Evis Pian prin intermediul unui mesaj cu tâlc.

Amintim că Elvis Pian este fiul lui Nicolae Duduianu, cel care a pus dezvoltat clanul Pian. Acesta le-a transmis un mesaj scurt și tăios celor mai apreciaţi maneliști pe o reţea de socializare subliniind că lăutarii „și-a u luat-o în cap”.

În opinia lui Elvis, acest aspect nu este de acceptat așa ceva pe scara valorilor după care se ghidează greii interlopilor.

Potrivit unor surse spynews.ro citate de wowbiz.ro, interlopului nu îi convine că Florin Salam, Tzanca Uraganu și fratele lui, Miraj s-au implicat în diverse răfuieli.

„În ultima perioadă frații Miraj și Tzancă, veri ai fraților Pian, au ieșit în evidență în spațiul public, unde au spus despre ei că sunt bătăuși și lideri interlopi.

În ceea ce-l privește pe Florin Salam, artistul a ieșit în evidență în opinia interlopului, prin simplul fapt că s-a afișat cu gărzi de corp.

Astfel, Elvis Pian le-a transmis un mesaj dur, vizând-i în mare parte pe Tzanca și pe fratele lui”, arată sursa citată.

„Miraj, ai plecat de la o căruță, de la pantofi dezlipiți… Tu ai mai vorbit prost. Și tu și frac-tu (n.r. Tzancă)… Terminați, mă nene, mă! Și voi, ceilalți lăutari.

Reveniți-vă, că ne săturăm și noi de voi. Și, dacă ne săturăn noi de voi, stăm de voi și atunci e problemă”, a anunțat liderul intrelop.

Elvis Pian nu s-a oprit aici şi le-a mai amintit maneliștilor că momentan sunt feriți de necazuri, dar va veni şi vremea datoriilor.

„Gândiți-vă, a venit coronavirus, vi s-au anulat petrecerile, nunțile, dar când o să începeți să cântați, o să fiți luați de urechi de urechi la intrare și la ieșire. Să mor, dacă nu vorbesc serios!”, a transmis Pian.