Evenimentul Zilei > Actualitate > Ieşită parcă din filmele pentru adulţi, nu din valuri: Vedetă GOALĂ LA PLAJĂ fără nicio grijă
Ieşită parcă din filmele pentru adulţi, nu din valuri: Vedetă GOALĂ LA PLAJĂ fără nicio grijă

Ieşită parcă din filmele pentru adulţi, nu din valuri: Vedetă GOALĂ LA PLAJĂ fără nicio grijă

Este una dintre cele mai invidiate celebrităţi din lume, datorită formelor corpului, considerate „extrem de apetisante”.

Actriţa Kelly Brook nu se ruşinează să se expună aproape goală în preajma paparazzilor. După cum comentează tabloidele americane, „a făcut din acest lucru un obicei”.
Nu demult, Kelly, în vârstă de 33 de ani, care a lucrat şi ca model, a fost surprinsă pe o plajă din Mexic. Lipsită de inhibiţii şi pentru că voia un bronz uniform, Kelly Brook a renunţat la sutien, oferindu-le bărbaţilor care se aflau pe plajă „o imagine desprinsă parcă din filmele pentru adulţi, cu sânii la vedere, fără nicio grijă faţă de ceeea ce se întâmplă în jurul ei”, după cum au comentat jurnaliştii.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.