Evenimentul Zilei > Monden > Ies la iveală informații incendiare din culisele emisiunii Survivor România. Nervii au cedat și s-au împărțit pumni
Ies la iveală informații incendiare din culisele emisiunii Survivor România. Nervii au cedat și s-au împărțit pumni

Ies la iveală informații incendiare din culisele emisiunii Survivor România. Nervii au cedat și s-au împărțit pumni

Ultimul sezon al emisiunii Survivor România a fost marcat și de un conflict violent între doi dintre concurenți, care nu și-au mai ținut nervii în frâu.

În timpul emisiunii „Survivor România”, difuzată de Kanal D, s-ar fi consumat un scandal de proporții, care s-a lăsat cu bătaie. Însă, telespectatorii show-ului nu au aflat, pentru că totul a fost ținut secret de producătorii, după cum anunță cei de la cancan.ro. 

Sezonul trecut al emisiunii s-a încheiat săptămâna trecută, iar câștigător a fost Zanni. După ce concurenții au revenit în România, au început să iasă la iveală detaliile unui mare scandal. Giorgiana Lupu și Starlin, concurenți ce au făcut parte din echipa „Războinicilor” au avut o confruntare tăioasă la un moment dat. Iar nervii au cedat.

Nervii au cedat, iar Zanni și Giorgiana Lupu au avut o confruntare cu scântei

„Se pare că cei doi foști concurenți s-ar fi luat la bătaie în timpul filmărilor, însă imaginile, presărate cu înjurături, n-au fost difuzate pe post. Cert este că toți ceilalți concurenți care au asistat la incident ar fi fost sfătuiți să nu vorbească despre acest episod”, conform sursei citate.

O persoană care s-a aflat la această emisiune filmată în Republica Dominicană a afirmat că s-a ajuns în punctul în care cei doi și-au împărțit pumni. Nervii au cedat pe fondul oboselii, a stresului și a foamei.

„Starlin ar fi jignit-o pe Giorgiana, i-ar fi vorbit urât de familia ei, iar ea este foarte sensibilă când vine vorba despre tatăl ei, mama ei, asta pentru că n-a avut familie, n-a avut parte de dragostea lor. Se știe că ea a crescut în orfelinate și că nu-și cunoaște tatăl.

Cum au fost pedepsiți cei doi

După ce i-ar vorbit așa, Giorgiana ar fi sărit la bătaie la Starlin, l-ar fi lovit chiar în față, cu pumnul, cu palma, s-au încăierat. Ar fi sărit imediat colegii de echipă și cei din producție ca să îi separe. Ulterior, la un consiliu, Starlin a fost pedepsit, nu ar fi primit o recompensă, iar pe Giorgiana n-au dat-o afară, ci au mutat-o în echipa Faimoșilor”, a povestit unul dintre martorii la acel conflict.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: