Evenimentul Zilei > Actualitate > Ies la iveală detalii grele despre Luiza. Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de a fi răpită?
Ies la iveală detalii grele despre Luiza. Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de a fi răpită?

Ies la iveală detalii grele despre Luiza. Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de a fi răpită?

Chiar cu o zi înainte să fie răpită, Luiza Melencu se despărțise de iubitul ei, Alex. Cearta ar fi avut loc pe Facebook, deoarece el era plecat în italia.

După ce Luiza a dispărut, familia ei a luat legătura și cu Alex. „El era plecat din 1 aprilie în Italia, unde muncea împreună cu părinții la o fermă agricolă”, spune mama Luizei. „Dar, până să plece în Italia, au stat două săptămâni numai împreună”, scrie Antena3.

A doua zi după ce a rupt relația cu Alex, Luiza a dispărut din Caracal. Bunicul ei, Stelian Iordache, spune că a anunțat dispariția la Poliție în aceeași zi. A sunat la 112, iar la ora 17.00 au venit polițiștii din Coșoveni, care răspund și de comuna Dioști, și au luat o declarație și câteva poze cu fata.

„Au zis că e majoră, că a plecat cu vreun iubit, că poate a vrut libertatea pe care n-a avut-o până acum. «Stai liniștită, nu mai plânge mamaie», mi-au zis”, își amintește bunica.

Un singur iubit a avut Luiza. Pe Alexandru. Se știau de când erau copii, părinții lor se cunoscuseră în Italia, unde erau cu toții la muncă. „Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, spune Ioana, prietena Luizei.

„Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor”, a mai adăugat aceasta.

„Numai că sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el”, mărturisește prietena Luizei. “Mi-a zis «nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el». El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el”, a mai spus.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: