În urma înregistrărilor prezentate de Ziarul de Iași, primarul şi Poliţia au mers vineri la creşă pentru a cere explicaţii pentru limbajul indecent folosit. Angajatele vor fi chemate şi la Poliţie, care a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă. Mai mulţi părinţi au mers la Creşa nr. 10 pentru a cere explicaţii după apariţia înregistrărilor.

Angajatele creșei din Iași au fost date în vileag după ce părinţii unui copil în vârstă de 2 ani şi opt luni au montat pe geaca fiului lor un aparat de înregistrare, după ce au obervat că micuțul a început să spună cuvinte obscene şi să plângă sau să refuze să meargă la creşă.

Ceea ce au auzit după ce au ascultat înregistrările i-au șocat. La creşă, copilul lor era jignit, ameninţat, ba chiar şi învăţat, uneori, cum să înjure ca un birjar chiar de către angajatele creşei, potrivit ziaruldeiasi.ro.

După ce informaţia a apărut în spaţiul public, primarul Mihai Chirica a dispus efectuarea unei anchete în urma căreia a decis concedierea a două infirmiere, a unei asistente medicale şi a coordonatorului creşei.

 

Te-ar putea interesa și: