Evenimentul Zilei > Social > „Ia banii și fugi”. O femeie de 70 de ani care a câștigat 500.000 de euro a fost prădată pe loc
„Ia banii și fugi”. O femeie de 70 de ani care a câștigat 500.000 de euro a fost prădată pe loc

„Ia banii și fugi”. O femeie de 70 de ani care a câștigat 500.000 de euro a fost prădată pe loc

Proprietarul unei tutungerii din Italia a fost arestat pe aeroportul Roma Fiumicino în timp ce era pe punctul de a se îmbarca într-un avion cu destinaţia Spania, după ce i-a furat unei cliente un loz răzuibil câştigător în valoare de 500.000 de euro

Vă mai amintiți de filmul „Ia banii și fugi” cu marele actor Woody Allen? Ei! Acum avem de-a face cu un caz real. Iar protagonista filmului este o femeie de 70 de ani, care pentru câteva minute, a simțit fiorul câștigului de 500.000 de euro la „Scratch and Win”, înainte ca biletul să-i fie furat de același bărbat, patron de tutungerie, care i-l vânduse.

Totul s-a întâmplat la Napoli, într-o librărie (zona exactă este ținut secret de carabinieri pentru a evita repercusiunile), dar în câteva secunde, bucuria femeii s-a transformă în furie.

Pentru a verifica dacă e adevărat, femeia a înmânat biletul unui angajat care a validat câștigul printr-un dispozitiv special și pentru confirmare ulterioară a dat cuponul patronului.  Bărbatul l-a luat şi l-a pus în buzunar… și-a pus casca și a fugit cu scuterul său. 

Proprietarul a luat biletul câștigător, a ieșit printr-o ușă laterală și a fugit

Bărbatul a ţinut prima pagină a ziarelor din Italia timp de mai multe zile după ce joia trecută a fugit cu preţiosul tichet care îi aparţinea unei doamne în vârstă de 70 de ani, venite la tutungeria acestuia din Napoli pentru a-i confirma câştigul.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mers în oraşul Latina, situat între Napoli şi Roma, pentru a depune lozul câştigător într-o bancă şi pentru a-l putea încasa ulterior când lucrurile s-ar fi calmat.

El a fost arestat de poliţia de frontieră pe aeroportul din Roma, în posesia unui bilet de avion cu destinaţia Insulele Canare. El a încercat apoi să întoarcă situaţia în favoarea sa, spunând că vrea să depună o plângere împotriva unei femei care îl acuză că a furat lozul răzuibil, se arată într-un comunicat.

Parchetul a deschis însă o anchetă pentru furt calificat, în timp ce permisul său pentru deţinerea unei tutungerii a fost suspendat. Justiţia a dispus, de asemenea, confiscarea lozului, relatează agi.it.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: