Pare greu de crezut cum un avion, fie şi de mici dimensiuni, îşi poate pierde o aripă în zbor şi totuşi poate ateriza în siguranţă.

Şi totuşi imaginile există şi au devenit virale pe reţelele sociale, acolo unde s-au înmulţit şi comentariile care indică faptul că se întâmplă ceva ciudat atât în timpul zborului, când aripa cade din senin, dar mai ales la aterizare.

Şi într-adevăr, în momentul în care avionul atinge solul, se poate observa cum se opreşte din senin, nefiresc pentru un aparat de zbor care vine spre pământ, în picaj, în mare viteză.

În plus, în momentul aterizării, imaginea devine neclară, ceea ce reprezintă încă un motiv în plus pentru a crede că toată filmarea a fost trucată prin programe speciale de editare.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Piloto habilidoso, ou ajuda celestial? Incrível!

Posted by Bicho de Pé on 24 August 2015