Avocata Laura Vicol, care a reprezentat-o şi pe Alina Bica (fosta şefă a DIICOT), a aflat povestea traumatizantă chiar de la mama Adrianei, o femeie care a făcut totul pentru cauza fetei de 19 ani. Din păcate, cine avea puterea de a decide o soartă mai bună pentru adolescenta însărcinată, nu a găsit nici măcar o amprentă de umanism.

Condamnată iniţial la 6 luni sub supraveghere, Adriana a întâlnit un magistrat care i-a dat o sentinţă cruntă – 8 luni cu executare – admiţând astfel apelul procurorilor, la rândul lor impasibili în faţa unei adolescente însărcinate.

A fost doar începutul loviturii crunte pentru Adriana. După ce a fost închisă, aceasta a fost ţinută ca un animal, legată la mâini şi la picioare, în momentul în care a simţit că se întâmplă ceva în pântecele ei. Conform celor declarate de Laura Vicol pe contul de Facebook, acest tratament inuman nu ajunsese încă la final.

Cu o răceală demnă de cei mai buni asasini profesionişti din istorie, Adrianei i s-a transmis sec că fetiţa este moartă. Îşi poate închipui cineva ce poate simţi o femeie legată la mâini şi la picioare când îşi vede copilul mort, în spatele gratiilor?

A urmat aruncarea Adrianei în celulă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. A fost doar un caz… Altul, care demască secretele negre din spatele gratiilor, este cel al unui tânăr care a fost tocat de hepatita C, fără nicio şansă şi sub privirile senine ale celor de la Penitenciarul Rahova. Mort cu zile…