Hunter Biden, fiul preşedintelui SUA, locuinţă de vis pe malul canalului Venice Beach. Acesta se află sub protecție 24 din 24 de ore de către agenții serviciului secret. Hunter Biden s-a mutat chiar pe malul canalului veneţian din California. Imaginile sunt incredibile.

Hunter Biden, fiul preşedintelui SUA, și familia sa locuiesc acum într-o casă de 5,4 milioane de dolari, din Los Angeles.

Fiul lui Joe Biden s-a mutat în proprietatea cu trei etaje, împreună cu soția Melissa și cu fiul lor Beau, în vârstă de 10 luni. În prezent familia se află acum sub protecția serviciului secret de 24din 24 de ore.

Se crede că plătește 25.000 de dolari pe lună chiria pentru proprietatea elegantă care aparţine lui Jonathan Neman. Hunter are bani pentru chiria scumpă. Joi a dezvăluit că a scris o carte care va fi publicat pe 6 aprilie. Se spune că avansul cărții este de până la 2 milioane de dolari.
Hunter Biden și familia sa locuiesc acum într-o casă în fața canalului de 5,4 milioane de dolari, în Veneția, Los Angeles, DailyMail.com poate dezvălui

Hunter Biden, fiul preşedintelui SUA, locuinţă de vis 

Înainte ca tatăl său să ajungă la Casa Albă, Hunter și familia sa au locuit într-o vilă de lux din Hollywood Hills. Hunter plătea 12.000 de dolari pe lună pentru casa modernă de 2.000 de metri pătrați. Casa din Hollywood Hills era situată într-o comunitate retrasă, ascunsă într-o zonă privată.

Sosirea lui Hunter pe malul Venice Beach a atras atenția locuitorilor din comunitatea mică și liniștită aflată la doar o stradă de plajă.

De asemenea, casa are o terasă mobilată cu scaune în aer liber, un șemineu și vedere impresionantă la cartierul idilic

Deși casa are doar două dormitoare, ambele sunt matrimoniale. Iar una are un șemineu și acces  afară cu vedere la piscină. Precum și o baie din marmură.

Celălalt dormitor în stil mansardă are o cadă și un duș separat. Şi se deschide spre un balcon privat cu vedere la canalul istoric pe care-l imită pe cel de la  Veneția.

Bineînțeles că tatăl lui Hunter se află acum în Casa Albă și președintele se va asigura că totul este bine pentru a-și proteja fiul rătăcit.

Fiul președintelui s-a mutat în proprietatea de 3.700 de metri pătrați în ultimele luni după ce își împărțise timpul între statul său natal Delaware și pad-ul său de pe Hollywood Hills

În ciuda funcţiei lui Biden, autoritățile federale investighează activ relațiile comerciale ale lui Hunter, în principal cu China.

Hunter, în vârstă de 51 de ani, are un fiu, Beau Biden Jr, făcut împreună cu soția sud-africană Melissa, în vârstă de 34 de ani, în aprilie anul trecut. Hunter s-a căsătorit cu blonda Melissa Cohen la doar șase zile după ce s-au întâlnit, potrvit celor relatate de Daily Mail.

Casa cu trei etaje și două dormitoare are un balcon privat cu vedere la canalul istoric din Veneția. Se crede că Hunter închiriază proprietatea de la CEO-ul Sweetgreen, Jonathan Newman, pentru 25.000 de dolari pe lună