Evenimentul Zilei > Actualitate > Huliganii infantili. COMPORTAMENTUL SĂLBATIC al unor ELEVI DIN BRĂILA provoacă INDIGNARE INSTANTANEE. După VANDALIZAREA ŞCOLII, directoarea şi-a dat DEMISIA
Huliganii infantili. COMPORTAMENTUL SĂLBATIC al unor ELEVI DIN BRĂILA provoacă INDIGNARE INSTANTANEE. După VANDALIZAREA ŞCOLII, directoarea şi-a dat DEMISIA

Huliganii infantili. COMPORTAMENTUL SĂLBATIC al unor ELEVI DIN BRĂILA provoacă INDIGNARE INSTANTANEE. După VANDALIZAREA ŞCOLII, directoarea şi-a dat DEMISIA

Elevii clasei a VIII-a de la şcoala din satul Cuza Vodă, comuna Stăncuţa (judeţul Brăila), au şocat România din cauza comportamentului scăpat de sub control.

Elevii sunt filmaţi cum distrug mobilierul nou din sala de curs în penultima zi din precedentul an şcolar, când ei erau în clasa a VII-a.

Reporterii obiectivbr.ro au sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean. În urma discuţiilor, directoarea de la Cuza Vodă şi-a dat demisia şi a spus că nu reuşeşte să ţină elevii în frâu.

O comisie de psihopedagogi va merge astăzi la şcoală pentru a gestiona situaţia de acolo. Inspectorul şcolar general, prof. Cătălin Canciu, vrea să ia măsuri drastice atât pentru elevi, cât şi pentru cadrele didactice, din cauza scenelor în care elevi de 12- 13 ani rup pupitrele şi scaunele dintr-o clasă.

Scoala are consilier psihologic, dar numai în acte. Unitatea de învăţământ n-a primit niciodată vizita vreunuia, din 2012, de când a fost reabilitată pe fonduri de la Banca Mondială.

“Avem mari probleme cu aceşti copii, am chemat de multe ori poliţiştii la şcoală, aceştia au venit, i-au consiliat, dar nu ne înţelegem nici cu părinţii, mulţi cu probleme penale, care nu-şi stăpânesc nici ei copiii. Eu mă declar depăşită de situaţie, am tot sesizat pe toată lumea, dar asta pune capac. Iată demisia mea!", a susţinut învăţătoarea Nina Negoiţă.