Evenimentul Zilei > Actualitate > Hoți prinși cu focuri de armă. Urmărire ca în filme pe A1
Hoți prinși cu focuri de armă. Urmărire ca în filme pe A1

Hoți prinși cu focuri de armă. Urmărire ca în filme pe A1

Polițiștii au tras patru focuri de armă pentru a pune mâna pe mai mulți hoți care tocmai furaseră peste 100 de litri de motorină din rezervorul unui tir bulgăresc. Incidentul a avut loc la kilometrul 110 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti.

Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a opri nişte hoţi de motorină pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Incidentul a avut loc, noaptea trecută, la kilometrul 110 al autostrăzii. Şoferii unor TIR-uri parcate în zonă au observat cum mai multe persoane au început să dea târcoale autovehiculelor de mare tonaj. Pe la miezul nopții, hoții au reuşit să sustragă peste 100 de litri de motorină, dintr-un tir înmatriculat în Bulgaria. Mai mulţi şoferi care au observat întâmplarea au sunat imediat la 112. Doi camionagii au încercat să blocheze cu mașinile ieșirea din parcare a autoturismului în care au fost urcate bidoanele cu motorina furată.

Hoții au reușit să fugă, dar polițiștii au plecat în urmărirea lor. Goana după hoți s-a întins pe mai mult de 5 kilometri. Polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă, în încercarea de a-i opri pe atacatori. Patru dintre gloanțe au atins roțile, caroseria și geamurile mașinii. Într-un final, cu roata spartă, mașina s-a oprit. Doi dintre hoți au fost prinși. Se pare că în autoturism ar fi fost patru. Ceilalți doi au sărit de pe autostradă pe câmpul din apropiere. Hoții prinși au fost duși la sediul Poliției autostrăzi pentru audieri, iar mașina a fost ridicată pentru a fi expertizată, transmite sursata.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.