Evenimentul Zilei > Actualitate > Hoteluri, din Mamaia, controlate și sancționate de comisarii OPC
Hoteluri, din Mamaia, controlate și sancționate de comisarii OPC

Hoteluri, din Mamaia, controlate și sancționate de comisarii OPC

Două hoteluri, de 4 stele, din nordul stațiunii Mamaia, au fost controlate de comisarii OPC Constanța în urma unor sesizări venite din partea turiștilor nemulțumiți de condițiile de cazare. Mai multe camere din cele două unități de cazare vor fi închise până la remedierea deficiențelor, iar administratorii vor fi sancționați.

Vopsea scorojită, ustensile ruginite, dotări învechite și mâncare ascunsă în biroul de contabilitate al unui hotel au găsit comisarii OPC Constanța la două unități de cazare de 4 stele din nordul stațiunii Mamaia. În timpul controlului angajații unui hotel au ascuns mai multe produse alimentare la contabilitate iar când comisarii au vrut să intre au fost împiedicați, a explicat șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Constanța, Horia Constantinescu. Administratorul va fi sancționat și pentru obstrucționarea controlului.

El spune că verificarea s-a făcut în urma sesizărilor unor consumatori. Peste 50 kilograme de alimente au fost retrase pentru depozitare neconformă și schimbare stare termică. Administratorii sunt invitați, mâine, la sediul OPC Constanța. “Câteva dintre camere vor fi oprite temporar pentru că așa cum se vede și în filmare, vopseaua este scorojită, necesită reparații. Cu toate că acest hotelul a trecut printr-un plan investițional ambițios, întreținerea lasă de dorit. Ustensilele sunt probabil păstrate de la momentul construirii hotelului. Ambele hoteluri necesită renovări”, a concluzionat Horia Constantinescu