Hoț Florida. O vârstnică din Florida, înarmată cu o bâtă de baseball, i-a venit, duminică, de hac unui suspect de spargeri de 136 de kilograme. Acesta a mărturisit la poliție că a încercat să spargă mașina bătrânei. Totuși, acesta a învățat o lecție valoroasă: Nu te pune cu bunica!

Clarese Gainey, în vârstă de 65 de ani, a auzit o lovitură venită din afara casei sale de la Gainesville. Conform declarațiilor făcute la poliție, aceasta l-a văzut pe Antonio Mosley, în vârstă de 37 de ani, care a încercat să intre în mașină.  Totuși, bătrâna a fost pregătită să acționeze.

„Vreau să spun că l-am aruncat! Am spus „Biya!” el a spus: „Auuugh! M-ai lovit!””, a spus Gainey.

Mosely a fugit doar în pantaloni scurți la o casă mobilă din apropiere, conform informațiilor de la autorități. Acesta prezenta o rană urâtă pe cap.

„Nu avea decât indispensabilii pe el! Niciun pantof, nicio cămașă sau nimic!”, a declarat ea pentru FOX35.

Hoț Florida. O unitate K-9 de poliție l-a urmărit pe Mosley la casa mobilă, unde a declarat că l-au găsit pe suspectul de spargeri cu o pungă cu cocaină în buzunar, a raportat  unitatea către postul Gainesville WGFL-TV.

Mosely este întemnițat în închisoarea Alachua pe o obligațiune de 20.000 de dolari. El se confruntă cu acuzații de spargere și posesie de droguri.

 

Te-ar putea interesa și: