Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul ucigaș. Viața la curte

Autor: | | 0 Comentarii | 5472 Vizualizari

Mircea era un taur cu ascendent în rac. Descoperise treaba cu horoscopul pe la șaisprezece ani și, de atunci, fiecare oră a existenței sale, urmărise tiparele stabilite de astre. Era un tip atașat de casă, familist și cu mulți prieteni, sensibil, conservator și extrem de creativ. Așa spunea la horoscop.

În realitate, lucrurile stăteau altfel. Atașat de casă nu s-a simțit niciodată, dar era convins că acest lucru se datora faptului că nu găsise încă o locuință demnă de atașamentul lui. Dacă familist însemna să-și sune mama de două ori pe an, atunci, da, Mircea era un familist. În privința prietenilor se cuvine să facem câteva precizări, ca să nu vă crească prea mult așteptările.

Mircea nu avea prieteni, dar nu pentru că nu și-ar fi dorit, ci pur și simplu pentru că nimeni nu-i suporta ciudățeniile. În afară de portarul firmei unde lucra și câțiva colegi care-l salutau, restul lumii îl ignora total.

Taur fiind, căuta cu încăpățânare orice prilej de a interacționa cu oamenii, dar conversațiile lui bizare plictiseau și puneau pe fugă pe oricine.

- Salut, ești nou pe aici? A abordat un coleg proaspăt angajat. Eu sunt Mircea.

- Salut, sunt Andrei. Tocmai îmi căutam biroul.

- Dă-mi voie să te ajut. Sunt aici de vreo șapte ani și până la o nouă mișcare retrogradă a lui Mercur, nu cred că există vreo șansă să plec. Ce zodie ești?

- Poftim? Vărsător.

- Of, iar am ghinion. Știi cumva și ascendentul?

- Habar n-am despre ce vorbești. Andrei începea să-l privească ciudat.

- Îmi pare rău, dar nu putem fi prieteni.

Mircea a plecat supărat. Un alt coleg cu care nu era compatibil. Pun pariu că avea ascendentul în fecioară, și-a spus în sinea lui. Acum ați înțeles de ce Mircea nu avea prieteni.

Azi era o zi proastă. Tocmai primise o sarcină care nu-i era deloc pe plac. Să facă un raport de audit împreună cu alți doi colegi pe care chiar nu îi suporta. Dar cu un sef în zodia gemeni la ce să te aștepți? Nestatornic și aerian, extrem de superficial, trăia într-o lume complet paralelă, fără să-i pese dacă angajații lui erau sau nu compatibili unul cu celălalt.

Mircea ar fi vrut să refuze această sarcină, dar nu era momentul potrivit. Abia peste un an planeta Uranus avea să intre în zodia lui și atunci să vezi curaj și reușite. Acum, însă, trebuia să îndure nedreptățile pe care Luna neagră în taur i le pricinuia.

Mircea era era deja așteptat în sala de consiliu de cei doi colegi.

- Bună ziua. Mircea Stănescu.

- Amalia Toader.

- Victor Petrescu.

Pe Victor îl cunoștea, dar pe Amalia nu. Se pare că venise în locul altcuiva.

- Să începem, a rupt Victor tăcerea. Am pregătit câte un dosar pentru fiecare. Avem două luni la dispoziție să audităm firma. La sfârșitul lunii septembrie va avea loc fuziunea. Dacă lucrurile merg cum trebuie, la toamnă suntem la Beijing.

- Eu nu pot să vin. Septembrie și octombrie nu sunt perioade tocmai bune pentru călătorie. Luna va fi în opoziție cu Marte și predispune la accidente.

- Ești un ciudat, ca de obicei. Victor era un berbec încăpățânat și deseori intrau în conflict. Amalia privea cu interes discuția.

- Ai în fața ta un guru al stelelor, l-a ironizat Victor pe Mircea.

- Are dreptate Luna chiar va fi în opoziție cu Marte, a răspuns Amalia. Pun pariu că ești taur, nu?

- Da, cu ascendent în rac. Tu?

- Taur cu ascendent în balanță.

- Asta e o glumă nu? A izbucnit Victor. M-am pricopsit cu doi nebuni. Hai la treabă până nu se încalecă planetele.

Și-au făcut un plan de activitate, hotărând să se întâlnească din nou peste o săptămână.

Mircea și Amalia aveau agende comune de lucru. Erau atât de compatibili, încât părea că își citesc unul altuia gândurile. Mircea știa că anul acesta avea să-i aducă împliniri pe plan sentimental, dar nu sperase la așa ceva. Avusese chiar unele îndoieli în primele două luni, din cauza lui Saturn retrograd și a lui Marte care tranzitase casa marilor speranțe. Dar iată că previziunile începeau să se adeverească, scoțându-i-o pe Amalia în cale. Trecuseră 6 săptămâni și deja vorbeau despre căsătorie.

- Știi că Jupiter guvernează casa sentimentelor anul acesta, e ideal pentru a începe o căsnicie.

Au hotărât ca nunta să aibă loc în august, fix în ziua în care Venus, planeta iubirii și a armoniei intra în zodia taurului, inundându-le inimile cu romantism și sensibilitate. Cârcotașii mai pricepuți în tainele stelelor, vor spune că au ales acea zi pentru că Venus, supranumită și Micul benefic, urma să le sporească și veniturile. Cum, necum, deveniseră soț și soție.

LIVE VIDEO Halep joaca ACUM la dublu pentru un succes ISTORIC

Pagina 1 din 2


Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației

Tag-uri: horoscopul, taur, gemeniStirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI