Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom Profesor. Ziua Taurului, al Patrulea Reich şi un nou produs de întreţinere pentru bărbaţi.

14-04/horoscop-465x390-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 2990 Vizualizari

Astăzi sunt avantajate zodiile Berbec, Gemeni, Rac, Balanţă, Scorpion, Peşti. Pe 25 aprilie s-au născut Oliver Cromwell, Giugliemo Marconi, Ella Fitzgerald, AL Pacino, Vladimir Jirinovsky, Bjorn Ulvaeus (ABBA), Lia Manoliu.

O zi favorabilă, mai ales îndrăgostiţilor.

Dacă ieri a fost Ziua Calului, numită de mulţi Paştele Cailor (dar e şi pe 2 februarie!) ei bine astăzi este Ziua Boului. Poate unde este Zodia Taurului. Poate unde Taurul cu multele sale variante, zimbrul, bivolul, chiar şi... boul cel muncitor, este un animal foarte puternic.

Jocurile Taurului erau larg răspândite în Europa. Tineri şi mai ales tinere săreau acrobatic, în salt mortal peste un taur sacru care ataca. Este zodia lui Venus (Afrodita), iar jocurile taurului făceau parte din Misterele Afroditei. S-au păstrat mult timp în Creta. Iar în Vestul Europei s-au transformat în coridă.

Este victoria agilităţii şi inteligenţei omeneşti asupra forţei brute, animalice. Corida nu mi-a plăcut niciodată, poate unde toreadorul, matadorul, avea sabie. În antichitate tinerii aveau doar agilitatea lor şi inteligenţa superioară. Scopul nu era uciderea taurului, ci învingerea lui!

Taurul şi Europa sunt pe stema UE, împreună cu douăsprezece stele, statele fondatoare, dar şi numărul zodiilor. Este mitul vechi antic grecesc despre Zeus, transformat într-un taur alb, care trece Mediterana împreună cu frumoasa Europa şi ajunge într-un continent necunoscut. Continentul primeşte numele de Europa.

Dar de unde veneau Zeus şi Europa? Nu cumva din... Atlantida? Din ce în ce sunt mai favorabil ideii, împărtăşită de mulţi savanţi, că Atlantida a fost civilizaţia minoică, „scufundată într-o singură noapte”.

De acea nu este întâmplător că astăzi pomenim pe Apostolul şi Evanghelistul Marcu, dar care are ca simbol Leul. Taurul este simbolul lui Luca, aşa cum Matei este Îngerul şi Ioan, Vulturul. Cele patru portaluri de energie al zodiacului!

În calendarul creştin mobil este Izvorul Tămăduirii. Sunt suficiente izvoare de îndoctrinare cu aceste credinţe provenind din Orient, din Israel, aşa că nu mai insist, ceea ce remarc este că anul acesta apa i-a vindecat pe unii... de tot! Parcă nu aşa trebuia să fie Săptămâna Luminată... cu astfel de inundaţii şi cu spectacolul grotesc al politicienilor „mergând pe ape”.... sau suntem „pedepsiţi pentru păcatele noastre”.

Vedeţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi cu evreii niciodată nu poţi să faci afaceri avantajoase, ei întotdeauna trebuie să aibă dreptate! Şi acum mai plâng, împreună cu Florin Piersic, pentru banii care au să ne dea o firmă israelită de „pelerinaje”. Să le fie de pomană! Sau o să fac ca marii bancheri israeliţi care lasă cu gură de moarte ca lista datornicilor să fie citită peste mormântul deschis al respectivilor... ca să se ştie că nu renunţă nici morţi la drepturile lor! Luaţi exemplu, aveţi de la cine, este poporul ales, nu renunţaţi niciodată la drepturile voastre, dragi lupi, padawani şi hobbiţi!

Unul dintre drepturile fundamentale ale omului şi cetăţeanului este să ştie pe ce lume se află, să fie informat corect! Aţi fost informaţi corect când UE a anexat România la 1 ianuarie 2007? Nuuu, ba aţi mai fost şi minţiţi cu neruşinare că o să curgă miere şi lapte şi toată lumea o să stea acasă şi o să se uite la telenovele! Parcă 87% din populaţia României dorea cu ardoare să „adere” la UE... Rezultatul: distrugerea sistematică a economiei româneşti, exilarea a trei-patru milioane de oameni ca manoperă ieftină şi fără drepturi pe piaţa Occidentului, transformarea României în piaţă de desfacere şi turism sexual şi „investiţii” dubioase, de fapt spălare de bani. Ocuparea României de patruzeci de bănci străine, adevărate aspiratoare de lichidităţi, înfiltrarea celor mai controversate multinaţionale, în frunte cu firmele OMG şi farmaceutice, care pot face orice în România, probabil şi experienţe pe oameni!

Mă uit la ce este pe masă la micul dejun, produse de proastă calitate, cu toate că sunt cele mai scumpe: cafea braziliană din Germania, pâine din făină ungurească şi drojdie din Macedonia, unt german, lapte unguresc, dulceaţă de caise din Olanda, brînză daneză... nici fundul de lemn pe care tai pâinea ungurească cu un cuţit Solingen nu este din România... este din Thailanda, din bambus! Unde sunt produsele româneşti, unde este plusvaloarea, unde sunt banii noştri? Să mulţumim clasei politice pentru stadiul de colonie, de ţară subdezvoltată din lumea a treia, în care au adus, de fapt, au păstrat România!

Acum strategia clasei politice aduce România în pragul războiului. „Să ne respectăm cuvântul dat!” Alo, alo, aşa a zis şi Mareşalul! Piesa asta am mai văzut-o odată şi s-a terminat în tragedie... este adevărat, pentru părinţii sau bunicii voştri, dragi lupi, padawani şi hobbiţi. Tata, Dumnezeu să-l odihnească, a fost pilot în al Doilea război mondial. Nu-i plăcea deloc să vorbească despre război. „Este un lucru oribil!” spunea. Războiul nu este nici înălţător, nici onorabil, nici drept – este mărturia incapacităţii clasei politice! Aş vrea să aud un politician care să spună: „O să facem ce este mai bine pentru România, ce este mai bun pentru poporul român!”

Dar după cum probabil nu ştiţi, s-au format unele grupuri de interese. Dacă vreţi chiar să ştiţi cum, de ce şi în ce scop vă recomand cartea „The Nazi Roots of „Brussels UE” o puteţi descărca de la http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/chapter.html.

Iar dacă vreţi să ştiţi ce s-a stipulat la Geneva, nu este nimic nou uitaţi-vă şi pe http://cersipamantromanesc.wordpress.com/2014/03/21/eurusia-o-constructie-geopolitica-de-cosmar/

Nu sunt absolut de acord cu cele două puncte de vedere de mai sus, situaţia este mult mai complexă şi periculoasă, dar se pierde din vedere inamicul adevărat: islamismul, terorismul internaţional, care în acestă perioadă, scăpat din atenţie, se infiltrează nestingherit!

Am primit de la un cititor din Canada o poză drăguţă, proprietatea Guseppe Paperini, lumea mai are şi umor, sigur cu cât este mai departe de România. Poza are titlul „Un nou produs de întreţinere”:

Cu toate că sunt vechi profeţii şi de la Nostradamus că dintr-o ceartă a Puterilor Nordului va ieşi o mare alianţă care va zdrobi Sudul!

Dar să continuăm mâine, pentru că, ştiţi deja că trebuie să-mi citiţi obligatoriu horoscopul pe zodii - mâine este o altă zi!

BERBEC Cu Uranus din zodie în opoziţie cu Marte şi în cuadraturi cu Jupiter şi Pluton ai probleme. Financiare, pentru că acest gen sunt „la modă”. Ai ceva de plată, o factură... Prea mult! După mica petrecere de Sfântul Gheorghe şi a Calului lui Sf. Gheorghe ai un start mai dificil. Marte şi Venus indică „fructele unor eforturi trecute”. Nu intra în discuţii asupra patrimoniului comun, sau a unor proprietăţi pe care le împarţi cu alţii. Ascensiunea ta din ultimul timp şi ultimile mişcări profitabile atrag invidii şi bârfe. Este şi o zi cînd se pot petrece evenimente neplăcute în sfera familiei şi a prietenilor, care sunt malefic aspectate.

TAUR Nu prea te simţi bine astăzi în adidaşii sau în pantofii tăi cu toc! Această „lipsă de echilibru” e reflexul îndoielilor şi incertitudinii tale. Ai nevoie de o postură hotărâtă, mai dreaptă! Fiecare are modul lui de a reacţiuna, fiecare este o persoană diferită de tine având propria scară a valorilor şi propriile aspiraţii. Nu te poţi substitui lor, nu poţi impune propriile gusturi. După prânz primeşti o vizită, sau ai o întâlnire care nu-ţi face vreo plăcere. Ba, din contră! După întîlnire te gîndeşti că sunt mulţi proşti pe lume. Atenţie, şi partenerul tău de discuţie poate că gândeşte acelaşi lucru!

GEMENI Ai intrat în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale de 1 Mai. Ai nevoie de sprijin din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. O veste de la nişte prieteni. Vin vremuri foarte grele şi tot oamenii cinstiţi o să sufere, aşa că trebuie să te pregăteşti de pe acum. Astăzi ai o informaţie care te interesează şi poţi să o valorifici mai tîrziu. Nu te mai gândi la emigrare, ca la „calea de aur”. Situaţia este foarte grea în toate ţările civilizate şi acolo ei nu privesc cu ochi buni pe noii veniţi. Nicăiei nu sunt „câini cu covrigi în coadă”. Aşa că astăzi începe să cauţi un „second job” pentru perioada caldă, ceva de sezon.

Surpriza, in calendar! Ce se intampla cu Pastele catolic si cel ortodox, la anul

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Banii tai

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI