Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Templierii, Elveţia, psihologii şi războiul

14-04/1111-08_1-465x390
Autor: | | -2 Comentarii | 3147 Vizualizari

Astăzi sunt avantajate zodiile Leu, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Pe 15 aprile s-au născut Leonardo Da Vinci, Claudia Cardinale, Samantha Fox, Leonhard Euler.

Încă o zi de muncă, fără nicio conotaţie specială în calendarul vechi al poporului român.

Ceva se întâmplă şi nu este întâmplător. Mai tot weekend-ul am vorbit pe Skype cu prietenii mei din Elveţia. Erau îngrijoraţi, neliniştiţi, scandalizaţi... Îmi cereau sfatul şi ajutorul.

Acum mulţi ani am fost angajat un timp la Motor Columbus, divizia de consultanţă din Elveţia. Foarte high tech şi cu fiţe şi pretenţii. Se fac bani buni prin consultanţă! După un timp, în care m-au studiat cu atenţie, colegii mei elveţieni m-au acceptat şi m-au invitat acasă la ei. Familii vechi şi onorabile, care după cum glumeau, se trageau din mărul lui Wilhelm Tell. Aşa am aflat de ce naziştii, în războiul mondial, nu au atacat Elveţia ca să pună mâna pe toţi banii din lume.

Fiecare elveţian ţine acasă uniforma de soldat, armamentul din dotare, muniţia de război etc. Iar, într-un garaj mai discret, la sediul firmei se aflau şi trei blindate. Într-un alt garaj am descoperit, ascunse sub prelate patru tunuri Oerlikon, cele mai bune din lume. Fiecare elveţian poate deveni, în câteva minute, un soldat reglementar. Fac manevre de câteva ori pe an şi atunci este un adevărat spectacol să vezi cum un orăşel paşnic şi liniştit se transformă în câteva minute într-o o fortăreaţă plină de războinici puşi pe fapte mari! Este greu să ataci o ţară muntoasă plină de o asemenea concentrare de forţe, dar totuşi dispersată şi ascunsă de obiective civile.

Totul este făcut în Elveţia după modelul Cavalerilor Templieri. Primii bancheri ai omenirii, greu pedepsiţi pentru lăcomia lor, au investit toţi banii pe care îi mai aveau într-un loc. Astăzi se cheamă Elveţia. Steagul Elveţiei este acelaşi ca al Templierilor, sigur, cu o schimbare de culori des întâlnită în heraldică, ca semn al schimbării norocului. Fără nicio îndoială, cu mult căutatul tezaur al Templierilor s-a construit o ţară. Cantoanele amintesc de comanderiile Templierilor, votul direct a fost de asemenea practicat de Templieri.

Dar am făcut o prezentare prea lungă a unor lucruri, pe care bănuiesc că le ştiaţi! Sau, nu? Vedeţi, eu nu primesc informaţiile pe email şi nici nu mă documentez pe net. Ceea ce ştiu, ştiu de la oameni. Am fost acolo, la faţa locului! Sau, primesc un document prin curier.

Dar, să vă povestesc despre problemele prietenilor mei din Elveţia, probleme pe care le au, din nefericire, milioane de oameni, în Occident şi începem să le avem şi noi.

Sunt patru familii elveţiene în aceiaşi situaţie. Familii destrămate, divorţuri, copiii se duşmănesc cu părinţii, nepoţii fug de bunici, nu îşi vorbesc.

Aceleaşi poveşti le-am auzit de patru ori, identice. Fata măritată şi cu mama s-au dus la psiholog. Psihologul i-a spus mamei că este o mamă castratoare şi că faptul că îi face mâncare familiei fetei şi are grijă de copiii, de nepoţi, este doar o expresie a faptului că o consideră pe fată incapabilă să aibă grijă de casa ei.

Soţul s-a prezentat cu soţia la psiholog. Soţia, avocată celebră la Berna, a aflat că este doar un obiect sexual şi că bărbatul ei o terorizează şi o consideră o proprietate. Karl, soţul, este bijutier şi îşi divinizează soţia. Găteşte pentru ea, o poartă în braţe şi i-a făcut cele mai formidabile bijuterii unicat din lume...

Tatăl, divorţat, s-a prezentat la psiholog care i-a spus că are inclinaţii incestuoase şi că ar fi bine să renunţe total şi definitiv la o vedea pe fica lui. Tatăl, bancher de renume, este practicant calvin, un exemplu de pioşenie şi blândeţe.

Isaac Asimov începea manuscrisul la celebra Fundaţie: „După ce psihologii şi sociologii au distrus civilizaţia pe Pământ...”. Editorul l-a rugat să schimbe, pentru că era prea... tare! Dar, este un adevăr!

În Occident, canapeaua psihologului a luat locul confesionalului preotului. Aceşti psihologi sunt pregătiţi ca să distrugă anumite valori, în primul rând familia şi religia. Marea majoritate o fac inconştient, aplicând ce au învăţat, într-o lume anxioasă şi anormală, până la urmă.

Dar cei care sunt în spatele lucrurilor, „păpuşarii”, cei care trag de firele destinelor noastre, şi pe care i-am văzut la lucru, cu oroare şi admiraţie în acelaşi timp, ei ştiu exact ceea ce fac? Oare ce urmează?

Astăzi, 15 aprile, „păpuşarii” ameninţă lumea cu dezastru. Nu ştiu ce Lună de sânge şi alinierea planetelor, prostii imense, dar contează mesajul. Prietenii mei care lucrează în Martinsburg, Virginia, USA, la o firmă de înaltă protecţie IT, au avut bunăvoinţa să-mi comunice de unde provine intoxicaţia cu „dezastrul” anunţat, gen Sfârşitul Lumii. Adică ID PC-ului care a pus prima dată „informaţia”, mai curând ameninţarea, pe net. Cu adresă şi locaţia precisă. Le-a luat ceva timp, pentru că situaţia este serioasă. Face parte dintr-o strategie de obişnuire a populaţiei, de oriunde, „populaţia netului” cu un posibil război mondial.

Este funebru de serios! Fac apel la îmbogăţiţii peste măsură, ştiu ei cum au făcut banii, dar nu le cer niciun ban înapoi. Să facă bine să cumpere arme! Mazăre, viezure, brânză, cumpără pentru ţara asta care te-a îmbogăţit „Apache”-uri, merge şi „Mangusta”. Unul poţi să-l păstrezi pentru tine, să faci carnaval aeropurtat! Dom’ Ţiriac, hocheistule, mai ţii minte... nu trebuie... cât ai fi de mormon tot trebuie să cumperi „mercedesuri” cu tun de 110 de la nemţi. Cele mai bune au un nume secret. Dar crede cineva că un secret se poate ţine? „Leopard 2A-7b” se cheamă, sunt cele mai bune tancuri din lume şi sunt ieftine dacă comanzi mai multe. Grăbeşte-te că ţi-o ia Arabia Saudită înainte! Ei au comandat deja două sute de bucăţi!Patriciule, credeai că scapi, fă şi tu un efort. Se cheamă F-16! Şi toţi ceilaţi bogaţi, haideţi, nu fiţi sfioşi, cumpăraţi arme, sunt standard NATO! Nu aţi plătit taxele şi impozitele la stat la dimensiunea adevărată a averii, aţi făcut scamatorii off-shore, dar oricum banii ar fi fost aruncaţi de stat în „black hole” a lui Morgan Freeman. Cumpăraţi direct, vă dau eu telefoanele de la Marele Stat Major!

Garantez că numai 50-60 de F-16, 80-100 bucăţi de „Apache” şi vreo trei sute de „Leopard 2A-7b” la care să adăugăm pentru culoare vreo două sute de tunuri Oerlikon, ei bine aceasta este o dotare militară minimă care îi poate ţine pe ruşi la respect, de fapt pe mai toţi din zonă. Estimez costul la mai multe sute de miliarde euro, cam cât au românii economii depuse la banci. România poate deveni putere regională! Nu alianţele şi tratatele îi ţin pe vecinii hulpavi la respect, ci o armată puternică! Istoria îmi este martoră. Măi nene, măi bogaţilor, cumpăraţi arme, ca să mai aveţi ţara de unde să furaţi, pardon, să vă îmbogăţiţi. Că hoţul neprins e negustor cinstit!

Gândiţi-vă bine, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, de data asta nu glumesc, sau glumesc serios! O să vedeţi că astăzi nu vine niciun dezastru, rămâne ameninţarea, averizarea şi proşti am fi să nu o luăm în calcul, pentru ca, pentru copiii noştri să fie mereu, mereu, mâine o altă zi!

Iată horoscopul meu! Nu este nimic foarte rău, dar nici excelent, un horoscop pentru clasa de mijloc, sau pentru cei care vor să parvină în mic-burghezie:

BERBEC

Uneori un mic eşec este absolut obligatoriu, nu poţi să prevalezi mereu! Fii hotărât şi ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Astăzi eşti ceva mai inspirat în domeniul profesional. Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lasă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în nici un fel. Ai nevoie de ceva mai multă stabilitate. Foloseşte ziua ca să pui ordine în afacerile tale administrative. Dacă ai propria afacere trebuie să fi foarte atent la noile reglementări, la controale adică şi la noii furnizori sau noii clienţi. TAUR

Favorurile stelelor se îndreaptă spre planul material al neguţătoriei, cumpărături poate pentru Sf. Paşti. Ceea ce cumperi astăzi, fără să fie foarte scump, poate fi util, de folos. In această perioadă este bine să te abţii de la o atitudine considerată pe orice meridian agresivă. Pentru un mic procent: pericol de incident sau chiar accident mai pe seară, sau pătimeşti din cauza unei indiscreţii. Oarecare prudenţă nu strică astăzi. Nu cochetezi cu dezastrul, dar cineva, ceva, cumva ar vrea să ai informaţii greşite. Totuşi, o bună parte din zodie are o perioadă bună pentru promovarea intereselor personale. Pentru unii nativi este un bun prilej să facă mici reparaţii acasă, sau măcar să redecoreze camera. Se apropie Sf. Paşti şi lucrul acesta trebuie să se vadă! GEMENI

Astăzi lasă analiza şi sinteza, prima impresie contează! O seară activă, după o zi de muncă definitiv incertă şi obositoare. Nu lua şi nu da bani cu împrumut. Nu uita de promisiunile facute! Nu apăsa pe acceleratorul vieţii când nu trebuie. Îţi trebuie o trăire, ceva care să te motiveze, să-ţi crescă pulsul şi interesul. Trebuie să te ocupi mai mult de anturajul apropiat, de familie, ca situaţiile actuale să nu degenereze în probleme mai greu de rezolvat. Oricum tu nu poţi să stai într-un loc mult timp. Poţi programa o excursie de Sf. Paşti, un pelerinaj, undeva, cumva... este ceea ce îţi trebuie (sau ceva similar...) Gemenii sunt obligaţi de natura lor neastâmpărată să plece undeva, numai să schimbe monotonia cotidiană!

Zvonurile au fost confirmate! Kovesi a dat lovitura! Ce functie va ocupa

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Banii tai

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI