Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avatajate zodiile...
Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avatajate zodiile...

12-09/horoscop_01-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 2233 Vizualizari

Astăzi sunt avatajate zodiile Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Vărsător. Pe 8 aprilie s-au născut Albert I, Jacques Brel, Sonja Henie, Ian Smith, Emil Cioran, George Grigoriu, Florentin Delmar.

Nimic în calendarul vechi, de la daci. În calendarul folcloric mai recent este o singură menţiune despre Sf. Apostol Irodion, "care se ţine de oameni ca să se spele de boale vechi" Antoaneta Olteanu, citând Speranţia V, pag 15.

"Evenimentul Zilei" din 8 aprilie 1986 a fost că actorul Clint Eastwood a fost ales primar în Carmel, statul California cu o majoritate de 72,5%. Eternul justiţiar din westernuri, indignat de aroganţa şi nedreptăţile administraţiei locale, a vrut să facă puţină ordine şi în oraşul în care locuia. A reuşit să facă mai tot ce a promis alegătorilor: în cei doi ani cât a fost primar a avut un salariu de 200 dolari şi nu se ştie de nicio afacere necurată făcută cu bani publici - renovarea unor clădiri publice, măsuri ecologice de păstrare a naturii şi a deschis mai multe librării, unele pentru copii.

Spre deziluzia locuitorilor din Carmel, Clint Eastwood a refuzat un al doilea mandat: "...nu doresc o carieră de om politic şi apoi... nu pot să-mi folosesc Coltul!" a spus marele actor şi regizor, cu mult umor.

După cum este proverbul american: "Dumnezeu l-a făcut pe om, dar mister Colt l-a făcut egal!"

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi, să ştiţi că m-aţi intimidat. Multă inteligenţă, multă cultură, multe atitudini corecte. Mă felicit că v-am întâlnit! O să încerc să ţin seama de tot ceea ce îmi propuneţi. De fapt îmi propuneţi să scriu un jurnal întreg cu măsura, valoarile asumate, codul etic şi sursele de informare ale lui dom' profesor! Poate că aveţi dreptate cei care îmi scrieţi că după procesul comunismului este necesar şi un proces al presei!

În orice caz vă avertizez asupra derapărilor presei în ceea ce priveşte astrologia, "profeţiile şi semnele rele". Ultima găselniţă este "alinierea Pământului cu Soarele şi Marte" dar şi nişte "Luni de sânge".

Aş râde în hohote faţă de prostia omenească dacă nu aş simţi frica, teama, groaza... Vedeţi, poate de aceea este necesar un proces al presei, pentru ameninţarea publică cu moartea, dezinformare, minciună provocatoare de prejudicii.

Dragii mei lupi, padawani, hobbiţi, surorilor, fraţilor, oameni frumoşi şi buni totul este un coşmar, vi se pare! Nimic nu are o justificare astrologică! Niciun volum din cele şase sute pe care le am, cărţi importante despre astrologie, repet, niciun volum nu pomeneşte de un astfel de aspect! Sigur, opoziţii de planete, a lui Marte, de exemplu şi eclipse parţiale ale Lunii sunt multe, foarte multe, dar nu pot să fie rupte din context, din tema holistică astrologică!

De fapt ce vorbesc eu prostii, nu avem nevoie de niciun semn astrologic de catastrofă, activitatea guvernului este de ajuns!

Cel mai sigur semn că totul este o prostie doar pentru atragerea atenţiei, cum face un copil când începe să urle fără motiv, este formularea "astrologii spun" sau "oamenii de ştiinţă englezi" etc etc. Aceste formulări ascund minciuna de presă... dezinformarea, stilul bombastic şi atragerea atenţiei cu orice preţ! Procedeul nu este nou a fost folosit de mai toate religiile, în special de cea creştină... dar merge de fiecare dată, pentru că frica este molipsitoare, dar este cel mai de jos sentiment uman... trebuie să fiţi foarte prudenţi, să-i ocoliţi pe cei care răspândesc frica!

Şi nu-l uitaţi pe Fericitul Ioan-Paul al II-lea care spunea mereu : "Nu vă fie frică!", sigur, repetând spusele bunului Iisus. Sunt semne că nu va fi sanctificat de acest Paşte. Păcat, mare păcat, dar cam se ştie despre ce este vorba... zvonurile circulă şi o să fie făcute publice dacă sanctificarea este amânată de capriciul actualului papă.

Pe cât de solar, de strălucitor, un adevărat reprezentant al lui Dumnezeu pe Pământ era Ioan-Paul, pe atât de cenuşiu, anost şi oarecare este actualul papă. Un episcop din lumea a treia care joacă rolul omului din popor, modest şi ascet, dar trăieşte şi foloseşte bogăţiile şi luxul Vaticanului. Câtă ipocrizie!

Vedeţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, aţi ales "oameni din popor" ca să vă conducă, la fel ca fiecare dintre domniile voastre. Au fost ei capabili? De ce nu te-ai propus pe tine, da, da, cel care citeşte acum! Era acelaşi lucru...

Absenţa elitelor, a conducătorilor adevăraţi, care să lucreze pentru binele public şi interesele adevărate şi perene ale ţării au condus ţara şi lumea în halul de criză economică, politică, morală dar şi militară, în care se află acum...

Dar despre multe altele şi mereu despre astrologie, mâine, acum plec la aeroport să văd ce mi-au trimis cei de la Înalta Poartă Europeană, pentru că, nu-i aşa mâine, este, în definitiv, o altă zi! Şi iată horoscopul pe zodii, nu îmi place enorm ceea ce comit zilnic, nu prea este astrologie, dar nişte sfaturi bune tot pot să vă dau! Haide, să considerăm o popularizare a astrologiei, consultaţi horoscopul meu cu încredere, este făcut în general cu gândul la clasa de mijloc, cu bunăvoinţă şi dorinţă de mai bine:

BERBEC Dinamic şi combativ, te implici într-o idee, un proiect important, la serviciu sau acasă. Astăzi trebuie să ai mai multă răbdare pentru derularea interesele tale personale, ajută-te singur! Transforma “încăpăţânarea” ta proverbială în tenacitate şi termină proiectele pe care le-ai început. Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos cu cine merită. La mulţi ani! Sigur, dacă este ziua ta… Dimineaţa ai o problema cu o factură. Cel mai probabil nu ai bani să o achiţi. Nici o problemă, pune-o lângă celelalte neachitate pentru că “Necinstit nu este cel care este sărac ci cel care cere prea mult” – spune o vorbă veche din Azerbaidjan.

TAUR Domeniul familiei, al parteneriatului de viaţă este avantajat de conjunctura astrologică. Stabileşte, fără să-ţi impui neapărat părerea, un curs normal pentru sărbătorile de Sf. Paşti. Totul este posibil, dar nu orice este permis! Aşă că nu mai râde ca ştii tu cine, adică frăţiorul tău mai mic la poarta nouă ci apucă-te de treabă. Poate fi şi o periodă de meditatie şi acumulări. O serie de evenimente te vor obliga la o analiză aprofundată. Noi evenimente sau propuneri vor face perioada interesantă. Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă face să nu obţi rezultatul dorit. Invata sa te relaxezi sa te odihnesti, sa-ti „incarci bateriile”. Inconjoara-te de lucruri frumoase si de oameni placuti. Confortul spiritual este cheia succesului tau. O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie.

GEMENI Conjunctura arată că, pe plan fizic şi mental, eşti motivat şi într-o stare de spirit bună. Energia şi optimismul îţi revin treptat, continuă pe drumul tău, derulează interesele personale! O dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se discută din nou despre vechi proiecte şi idei. Discuţii, în general sterile. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Simţi un oarecare grad de exaltare în preajma sărbătorilor religioase şi trebuie să dai curs impulsului. Lasă orice decizie privind locul de muncă pentru săptămâna viitoare. Relaţiile de familie se ameliorează lent, dar sigur, pentru cei care au avut o oarecare “răceală” în sentimente. Astăzi este o perioadă de timp propice pentru planuri de viitor, pentru sărbătorile pascale. O veste bună va fi urmată de una şi mai buna, fără să fie din acelaşi domeniu.

RAC Astăzi vrei ca lucrurile să se mişte, să progresezi! Ai foarte multă dreptate, trebuie să iei atitudine, chiar un pic mai aspră, "chirurgicală", pentru că lenea şi prostia sunt boli grele! Dacă vrei să găseşti o căsuţă şic, sau un apartament pe cinste, acum este momentul. Esti avantajat(ă) in tot ce tine de afaceri imobiliare sau de speculatii cu terenuri. Dar ca sa-ti iasa afacerile din cap, ceva comico-dramatic ţi se întâmplă. Magnitudinea neplaceri depinde de modul şi capacitatea ta de a înţelege lumea. Dacă cobeşti, la rău tragi. Pe total, ziua de astăzi este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei... activităţi susţinute. Nu este o perioada foarte favorabila calatoriilor sau schimbarilor majore. Este un timp de reincarcare a bateriilor, in care confortul şi modul tradiţional de viaţă românesc iti fac bine şi te fac să priveşti viitorul cu speranţă. LEU Nu prea este în filozofia zodiei tale să recunoşti când ai greşit. De fapt tu nu greşeşti niciodată, alţii, da! Aşa că azi, după ce o să mârâi cât poţi tu de fioros, vezi şi ce e de făcut! Totuşi, e un mare haos pe cerul horoscopului tau. Asa ca ţine „low profile”, adică ciocu mic, joc de glezne si zambetul lipit pe buze ca se apropie „ceva” sub forma unor probe, obstacole sau examene amenintatoare. Lasă totul în urma ta spune Pluton, maestrul regenerării, care te avantajează din Capricorn, începe să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în profesie. Pentru că tu nu poţi să faci ceva dacă nu-ţi place cu adevărat. Nevoia imperioasă să fii în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Indrazneste si vei reusi! Sanatatea, exceptand durerile de spate este bună. Cam uiţi unele lucruri, dar asta nu se pune, pentru ca eşti sub tensiune!

FECIOARĂ Te plictiseşti repede şi nu mai ai niciun interes pentru ceea ce faci. E adevărat, ai motive, multe motive, dar nu te minţi singur, caută să ieşi din acest punct mort, mâine este mai rău! În cursul dimineţii evită disensiunile, mai ales dacă discuţi cu mai mulţi oameni, un colectiv de oameni. Nu da ocazia formării unor opinii colective. Foloseste cu isteţime resursele pe care le ai. Se apropie un examen, un termen, un prag, si vei avea nevoie de toate resursele tale. Te simti mai tot timpul obosit si plictisit. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din plante mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri naturale din fructe la care se poat adăuga ceiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută. Până la sfarsitul săptămanii, dorinţele tale bune se pot realiza, în sfârşit. Nimic din ce a fost nu mai este! Dar amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor puternice nu te părăseşte. Ai un prilej sa refaci miracolul. Nu te băga prea mult în viaţa altora, că nu merită! BALANŢĂ Nu-ţi pierde umorul şi buna dispoziţie, chiar dacă un mic amănunt te supără. Nu te implica în nimic nou astăzi, urmeză-ţi programul obişnuit. Nu tot ce este mai nou, este şi mai bun! O veste, in a doua parte a intervalului, iti face mare plăcere. Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie, ale anturajului apropiat. Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, vei constata că sunt bine intenţionaţi. Mercur iti aduce o oportunitate neşteptată. Nu te grăbi, dar nici nu refuza! O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţă, aşa încât decizia ta să fie justă. Sanatatea este bunicica, dar pentru un procent dintre nativi niste analize de rutina nu ar fi o idee prea rea. Perioada este benefica pentru tratamente medicale de tot felul, chiar interventii chirurgicale de mica anvergura. Nu da si nu lua bani cu imprumut – pentru tine timpul acesta este belea curata pentru speculatii financiare. SCORPION Talentul tău de a fi spontan, de a improviza, te mai salvează odată. Eşti motivat şi bine dispus. Trebuie să te ocupi de stabilirea unor relaţii umane în funcţie de interesul tău imediat. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă, semn de foc, probabil Leu, Berbec sau Sagetator, te va ajuta. Dimineaţa este o perioadă splendidă ca să începi proiecte noi, să legi noi prietenii profesionale. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută. Investeşte în relaţii de afaceri şi în dragoste. Pentru un procent dintre nativi: o ocazie de parvenire socială îţi iese în cale, o invitaţie la o sindrofie fiţoasă. Nu este obligatoriu să o ratezi, aşa cum faci cu multe lucruri din superficialitate sau din prudenţă, dar nici nu te omori cu firea dacă nu-ţi iese. În mai multe ocazii trebuie să dai dovadă de diplomaţie ca să eviţi conflictele inutile, de altfel.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Banii tai

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate