Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR. Nativii acestei zodii vor da lovitura vieții
HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR. Nativii acestei zodii vor da lovitura vieții

HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR. Nativii acestei zodii vor da lovitura vieții

Ziua este favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, tehnologie sau management. Vești bune sunt și pentru celelalte zodii. Dom Profesor a făcut zodiacul pentru ziua de 22 octombrie.

HOROSCOP  22  octombrie  2021

 BERBEC    Te-ai hotărât să vezi jumătatea plină a paharului! O zi în care nu trebuie să fii descurajat de nerealizări, sau de întîrzieri. Astăzi este posibilă o schimbare obiectivă a situaţiei. Ziua este perfectă pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Pune-te sau pune-ţi oamenii la treabă, se apropia niște termene. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti.

TAUR   Astăzi mizezi pe prezenţa ta fizică, în Taur, zodia lui Venus, sunt mulţi oameni frumoşi! O veste bună sau profitabilă. Una din zilele favorabile pregătirii, sau finalizării unor proiecte. Astăzi nu face economie când nu trebuie – trebuie sa te îngrijeşti şi să te îmbraci bine. După ce constați că arăţi bine, realizezi că eşti un om bun! Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avânt. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect. Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă!

GEMENI   O zi în care te simţi în mare formă. Fizic şi mental, astăzi totul te slujeşte că să-ţi bucure sufletul! Nu risipi aceste clipe, fii împreună cu cei dragi, fă-i şi pe ei să se simtă bine! Zi-lumină, foarte importantă pentru viitorul unui proiect sau a unei afaceri.  Tot ceea ce începi sau programezi în această zi vor aduce rezultate fructoase. Sigur, dacă reuşeşti să pui deoparte câţiva bănişori nu ar fii rău deloc! Oceanul este făcut din picături, iar o avere din parale! Multe, foarte multe…

RAC     Nu prea ai vorbe de laudă pentru cei din jurul tău! Dar, o zi bună, după o perioadă mai tensionată. Te poţi relaxa, ce a fost mai greu, a trecut. Armonia pe care o practici este drumul bun! Lasă pe mâine, noaptea e un sfetnic bun. Adică, tu un Rac armonios – să rişti? S-a întors lumea pe dos, mon cher! Primesti, din nou, nişte veşti aşa-şi-aşa. Odihneşte-te mai mult, oboseala cronică s-a strâns ca o zgură şi poate să te afecteze.

LEU  Conjunctura de astăzi favorizează abilitatea nativilor din zodia de foc a Leului să rezolve problemele legate de relaţiile cu cei din jur, cu autorităţile, sau cu rude mai îndepărtate. Nu esti in cea mai buna dintre zile, mai bine astazi tine regim si mediteaza, configureaza, filozofeaza, da curs comoditatii si artei de a te simti bine. Fă-ţi ordine în lucrurile tale. Vezi ce-ţi mai trebuie. Vezi ce nu-ţi mai trebuie. Fă-ţi puţină ordine şi în sufletul tău. Vezi ce te doare, ce te nelinişteşte…

FECIOARĂ    Relaţiile umane, cu cei din jur, în duo, în familie, sunt astăzi armonioase. O zi plăcută, ba chiar interesantă, sub aspectul trăirilor emoţionale. Poţi să clarifici unele probleme… Configuraţia astrală arată unele preocupări cu caracter juridic, în sensul că verifici, consulţi sau semnezi contracte, sau înscrisuri oficiale. Pentru nativii din ultimul decan: din nou ţi se cere ajutorul. Toată perioada stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică decât o manevră startegică.

BALANŢĂ   Domneşte o mare tensiune în jurul tău, dar trebuie să-ţi păstrezi calmul. Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. Nu te lăsa antrenat de vârtejul haosului, trebuie să prevalezi! Dimineaţa dedic-o lucrurilor, problemelor urgente. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere ci determină prin ajustări succesive ca cei cu care discuţi să fie de accord cu tine, chiar când negociezi asupra unui preţ!

SCORPION   Pentru un procent mare din nativi este o zi bună, favorabilă. Dar, este bine, să-ţi îndrepţi atenţia către asociaţi, parteneri, colegi, sau prieteni, ca să nu ai, mai târziu, decepţii! Viaţa de famile, sau de cuplu este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii. Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. De asemenea Mercur şi Jupiter spun că este cazul să fii mai optimist!

SĂGETĂTOR   Eşti apt pentru fapte mari! Dar, din nefericire, nu ai toate resursele şi mijloacele necesare planurilor tale grandioase. Oricum, drumul de o mie de leghe începe cu un pas. Fă-l! Astăzi! Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii. Ceea ce ţi se comunică gaseşte noi rezonanţe şi noi interpretări. Este timpul să asculţi oamenii cu atenţie şi în tăcere, îmbiindu-i la vorbă şi destăinuiri.

CAPRICORN  Ai energie! Dar, atenţie, excesul de energie se poate traduce şi prin nelinişte şi nervozitate. Eşti tentat să cheltuieşti, fiind doar un catharsis contra unei instabilităţi trecătoare.  Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii, analizează cu atenție și abia după aceea poți să trasezi cursul viitorului tău. Supravegheză-ţi regimul alimentar. Mănâncă mai multe fructe şi în special lămâi, măceşe, sau alte fructe care conţin vitamina „C”. Sigur, dacă nu ai probleme cu aciditatea gastrică!

VĂRSĂTOR   Ziua este mai favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, tehnologie sau management. Prudenţă şi calm în discuţiile cu persoanele de sex opus, sau superioare ierarhic! Evită să te enervezi pentru lucruri minore şi persoane neinteresante. O discuție importantă din a doua parte a zilei te calmează şi îţi face chiar plăcere. Nu forţa lucrurile. Nu că s-ar rupe… dar viaţa este un ocean. Aşteaptă valul şi curentul favorabil şi vei face exact acelaşi lucru dar cu minimum de efort personal şi de resurse. Surfing…

PEŞTI   Astăzi fii clar în exprimarea intereselor proprii imediate, mai ales dacă cooperezi cu cei din jur. Sunt favorizate activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Uneori noul este duşmanul binelui. Nu tot ce este nou este şi bun. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului. Astăzi îţi plac lucrurile clare şi faci achiziţii solide.