Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, 23 septembrie 2021. Îţi este dor de o evadare, să ieşi din climatul vulgar şi mediocru
HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, 23 septembrie 2021. Îţi este dor de o evadare, să ieşi din climatul vulgar şi mediocru

HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, 23 septembrie 2021. Îţi este dor de o evadare, să ieşi din climatul vulgar şi mediocru

Îţi faci griji. Chiar nu merită! Mâine este o nouă zi, mereu este o nouă zi! O să ai timpul necesar să rezolvi problemele care te îngrijorează. Banii nu contează, ci solidaritatea familiei!

BERBEC    Astăzi acţiunile tale sunt eficiente. Reuşeşti să împingi o maşinărie economică, firma, instituţia, asociaţia, propria afacere, încă câţiva paşi pe drumul ei cel bun. Astăzi trebuie sa dai curs incapăţânării care te caracterizeaza. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate si va aduce in viitor dividente foarte frumoase. Spirituale sau materiale, depinde in ce investesti. In nici un caz sa nu fii zgarcit, patima care te apuca cand nu trebuie. In primul rand la sentimente. Apoi la râs!

TAUR     Atenţie, nişte posibili ostili s-au coalizat împotriva ta şi încearcă să îţi facă zile fripte. Nu te repezi ca taurul la o cârpă roşie, aşteaptă să vezi ce doresc stimabilii şi apoi ia măsuri! Apare un aspect malefic, o cuadratura, dar se poate să fie doar o influenta negativa generala, o perioada mai neconfortabila care se intinde pe cateva zile, o indispozitie ca sa zicem asa, si mai putin un necaz concentrat. Trebuie să fii foarte atent la cheltuielile făcute aiurea şi cu gândul în alta parte.

GEMENI    Nu reuşeşti să te încadrezi în ritm, timpul trece prea repede pentru tine. Îţi este dor de o evadare, să ieşi din climatul vulgar şi mediocru. Dorinţele tale sunt legitime pentru un om normal! Incepi ziua cu greutate şi o să tragi de tine toată ziua, pentru ca ai de facut niste comisioane familiale sau personale. Care nu iti fac nici o placere… Există o conştiinţă ascunsă a zodiei care te împinge înainte şi te păzeşte de necazuri – care functioneaza bine şi astăzi. Ai nevoie permentă de bani ca sa-ti satisfaci micile si mai marile capricii, dar acest lucru este un motor si o motivatie!

RAC    O zi liniştită de început de toamnă melancolic. Nu ai griji şi nici nu vrei să ai!  Moralul tău e bun, oferă-ţi un moment de pauză şi de relaxare. Poate pe seară, la un concert, film, pe net, sigur că da! Ultima parte a segmentului de timp, pe seară, are o componenta neliniştitoare, din cauza influentei Lunii. Iti faci griji, de fapt fără motiv, pentru ca intotdeauna te-ai descurcat. Mai ales cand eşti cu spatele la zid… Sanatatea este bună, exceptand, pentru un procent dintre nativi, răceala. sau alergia de toamnă, de rigoare!

LEU    Astăzi munceşti cât toată săptămâna! Joia aceasta aduce o zi de muncă densă, fie la serviciu, fie acasă. Atenţie, vremea se va schimba, trebuie să iei măsurile necesare pentru sezonul rece. O mică supărare, dar pe total ziua iti este favorabilă. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nici o importanţă. Ia, din timp, masurile care se impun, ca sa nu intri în criză de timp. Din trecutul tău apare o situatie uitata, dar pe care poti sa o rezolvi rapid cu ajutorul anturajului, colegii, sau prietenii.

FECIOARĂ   Soarele a părăsit zodia ta, dar norocul, nu! Ai un noroc bine temperat, adică nici prea mare, nici prea mic, cum stă bine la mijlocul săptămânii. O veste care te interesează. O zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor personale. Evită să amesteci lucrurile. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni. Un prieten, la rândul său, îţi solicită ajutorul. O perioada buna, pe care o meriti. Metodic si cu geniul detaliului cum esti – ai certe calitati pe care perioada aceasta de timp, ziua de astăzi, le pune in valoare.

BALANŢĂ  Stelele îţi sunt relativ favorabile. Oamenii, însă, nu! Se poate spune, după conjunctura, că te bucuri de influenţe bune în sensul că nu o să ai niciun necaz foarte mare! Evită incidentele domestice şi nu supralicita in discutiile cu anturajul apropiat. Nu lua decizii importante în această perioadă. Veşti bune de departe. Trebuie sa dai dovadă de tarie de caracter şi să-ţi impui punctul de vedere, de cate ori stii cu siguranta ca ai dreptate. Anumite indiscretii şi soapte pe furis te fac sa tragi concluzia ca in calea succesului sta numai „look-ul” tau. Schimba-l, adică coafura sau lasă-ţi barbă, daca asta te face sa te simti mai bine in propria piele!

SCORPION    O zi bună, poate foarte bună! Eşti binedispus şi obstacolele cotidiene nu îţi mai par aşa de teribile. Reuşeşti să molipseşti de optimismul tău şi pe cei cu care te întâlneşti astăzi. Proiectele începute în această zi pot aduce rezultate excelente. Totuşi este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti sa cumperi echipamente pentru firmă sau pentru acasă, pentru menaj. Nu cumpăra ultima moda, vezi exact de ce ai nevoie! Ultima jumatate a zilei este mai putin prielnică, dar cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, vei evita neplăcerile. O nouă relaţie de dragoste sau reaprinderea unei legături mai vechi, pentru un procent din zodie.

SĂGETĂTOR    Nu prea ai linişte, pentru ca eşti în urmă cu multe treburi şi nici banii nu te dau afară din casă. Drept pentru care îţi cam ploua în gânduri! Dimineaţa, nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci, urmeaza-ti planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Aspectele favorabile din casa a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ti asumi obligaţii pe termen lung. Investeşte în transporturi sau joacă la bursa, investiţii care in perioada următoare nu prea pot face surprize neplăcute.

CAPRICORN    Trebuie să te bazezi pe propriile forţe şi să faci planuri serioase de viitor, ziua aceasta de joi îţi dă idei bune. Mai lasă văicăreala, gândurile negre şi bombăneală şi zâmbeşte! Finalizezi, in sfarsit, dimineaţa, în condiţii bune, o parte din afacerile care ti-au dat atâta bătaie de cap. Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi întâlniri reuşite, dar neconsistente. În această perioadă trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci.

VĂRSĂTOR   Îţi faci griji. Chiar nu merită! Mâine este o nouă zi, mereu este o nouă zi! O să ai timpul necesar să rezolvi problemele care te îngrijorează. Banii nu contează, ci solidaritatea familiei! O veste aşa-şi-aşa îţi îndreaptă atenţia către o relaţie sau o afacere din trecut. Astazi nu lua decizii importante şi nu programa întâlniri. Limitează-te la activităţile de rutină şi la oamenii pe care îi cunoşti foarte bine. Trebuie să fii înţelegător şi diplomat, să arătaţi consideraţie şi spirit de cooperare, ca sa eviti o serioasă decepţie sentimentală.

PEŞTI    Ai trecut printr-o perioadă mai dificilă. Dar începe să se vadă luminiţa de la capătul tunelului… sau poate să fie un tren ce vine dimpotrivă! Astăzi se decide dacă este bal, sau spital! Nu te grăbi, dar nici nu refuza. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţă, aşa încât decizia să fie justă. Se profileaza un eveniment important în viaţa ta. Pregateşte-te! O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. La sfârşitul perioadei, adică pe seară, trasezi pe firmamentul anturajului, prietenilor, colegilor şi familiei o dâră de entuziasm şi optimism!

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: