Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR   23 septembrie 2021 De ce zboară OZN-urile câte trei? Bună întrebare!
HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR   23 septembrie 2021 De ce zboară OZN-urile câte trei? Bună întrebare!

HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR   23 septembrie 2021 De ce zboară OZN-urile câte trei? Bună întrebare!

”Stars and Stripes” raportează că în perioada august-septembrie, în Canada, dar și în alte părți ale globului, au fost înregistrate numeroase semnalări despre un grup de trei lumini ce se deplasau pe cerul nocturn.

Pe 23 septembrie s-au născut Gaius Octavius Augustus Cezar, Bruce Springsteen, Ray Charles, Ion Gheorghe Maurer, Alfred Margul Sperber, Sofia Vicoveanca, Şerban Ionescu, George Mihăiţă, Eugenia Bădulescu.

 În calendarul creştin ortodox este Zămislirea Sf. Prooroc Ioan Botezătorul, Sfintele Xantipa şi Polixenia. Nimic în ”Kalendar”.

Evenimentul Zilei” din 23 septembrie 1846 a fost că astronomul german Johann Gale a descoperit planeta Neptun. Mai multe vedeți în https://evz.ro/noile-reglementari-ale-ue-in-materie-de-drepturi-de-autor-horoscopul-lui-dom-profesor.html.

 ”Stars and Stripes” raportează că în perioada august-septembrie, în Canada, dar și în alte părți ale globului, au fost înregistrate numeroase semnalări despre un grup de trei lumini ce se deplasau pe cerul nocturn.

Rapoartele sosite de la astronomi par a clarifica observația: nu este vorba despre un OZN cu lumini de semnalizare dispuse în triunghi, ci despre trei corpuri distincte ce se deplasează în formație, în spațiul cosmic din imediata vecinătate a Pământului.

Conform ultimelor evaluri RAND este vorba despre un proiect militar deosebit de secret, iar sateliții fac parte din familia NOSS (Naval Ocean Surveillance System). Proiectul este atât de secret , încât nu numai că nu este recunoscut oficial, dar nici numele nu este sigur. Derulat de o agenție federală, în strânsă cooperare cu US Navy. Sateliții spioni se deplasează în formație de triunghi pentru a putea localiza, în timp real, orice țintă de pe Terra, sau din spațiu, prin procedeul numit triangulație.

Astronomii din DOA au spus că s-au observat grupuri de câte trei sateliți încă de la sfârșitul anului 1996. Tot ei au comentat că numărul observărilor a crescut exponențial, la sfârșitul acestei veri, odată cu derularea de mari manevre militare, mai peste tot, pe Terra. Agenția care gestioneză datele furnizate de sateliții spioni, se spune că ar avea logo: ”Credem în Dumnezeu, pe toți ceilalți îi spionăm!”

 În atmosfera aceasta de suspiciune cu sateliți spioni camuflați în OZN-uri, ce poate fi mai bun decât să revăd un film de Hitchcock. Și ce poate fi mai bun decât deliciosul film ”La Nord, prin Nord-Vest”? Bună întrebare!

 Continui să cotrobăiesc prin bibliotecă, pod și magazie, căutând ”Profeția lui Sundar Singh”, cea care mi-a dat-o Grig Bivolaru în anul 1976. Nu o găsesc și pace! Mi-a cerut-o un cititor, face o lucrare pe temă, și vreau să-l ajut. Am găsit, însă, certificatul de naștere și trei pașapoarte, livretul militar și alte carnete și carnețele. Cel mai mult m-au emoționat cele patru legitimații de la Biblioteca Academiei și poza de bacalaureat de la Liceul 24. O să răstorn un pahar, se zice că ajută, găsirea profeției a ajuns o obsesie.

Poate o găsesc mâine, doar este o altă zi!

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: