Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscopul lui Dom Profesor, 16  septembrie  2021. Se schimbă vremea în bine, se schimbă şi părerile tale
Horoscopul lui Dom Profesor, 16  septembrie  2021. Se schimbă vremea în bine, se schimbă şi părerile tale

Horoscopul lui Dom Profesor, 16  septembrie  2021. Se schimbă vremea în bine, se schimbă şi părerile tale

Ai tendinţa (păguboasă) să vezi defecte şi necazuri peste tot! Problema este la tine, viaţa este aşa cum o vezi, nici mai bună, nici mai rea. Calmează-te şi pune-ţi ochelarii de voie bună!

BERBEC  Astăzi ocupă-te numai de problemele tale! În mod paradoxal, te foloseşti mai mult de compromis şi defensivă. Probabil că graba şi agresivitatea caracteristice zodiei te-au obosit prea mult. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia vor rezolva situaţia.

TAUR  Un zvon, o promisiune de succes! Eşti pe calea cea bună. Nu renunţa tocmai acum, nu schimba nimic. Ai potenţial, poţi să reuşeşti şi acum ştii acest lucru! Eşti motivat în ceea ce faci. Brusc, nativii din Taur realizează că nu au cu ce să se îmbrace. Această influenţă pamântesca asupra unei zodii de pământ poate să însemne ceva! Nu da şi nu lua bani cu imprumut – timpul acesta este belea curata pentru speculaţii financiare.

GEMENI   Ai un control bun asupra emoţiilor şi reacţiilor tale. Chiar ai nevoie, pentru că ziua îţi rezervă situaţii complicate, din care poţi să ieşi doar prin rapiditatea şi optimismul tău zodiacal. Cam de multă vreme duci un fel de viaţă dublă şi lucrul ăsta a început să se ştie şi să plictisească până şi pe proprii prieteni. Mai multa discreţie nu strică! Adică joci un rol şi uneori îţi cade masca. Nu te enerva, oricum nu este la îndemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunţi. Singurul care se pricepe este Destinul. Aşteaptă.

RAC    Se schimbă vremea în bine, se schimbă şi părerile tale. Astăzi vezi cu ochi noi anturajul tău. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de lucruri frumoase care îţi plac. Mergi înainte pe drumul tău însorit, chiar dacă afară este cald, fără să-ţi pese foarte mult de ceea ce se întâmplă în jur. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă!

LEU  Vanitatea proprie de rege al junglei este satisfăcută astăzi.   Ai numai de câştigat, dar nu muşca mâna care îţi dă de mâncare! Atenţie cu cine vorbeşti şi mai ales despre cine vorbeşti! Zi de cumpărături şi poate chiar de ceva nou, foarte important pentru tine! Nu încerca să controlezi evenimentele din viaţa prietenilor impunând date şi planuri de măsuri. Mai bine cască îndelung şi pisiceşte-te – vei găsi imediat pe cineva care să te ia în braţe!

FECIOARĂ Eşti într-o formă fizică bună şi poţi obţine şi confortul spiritual dacă reuşeşti să închei o alianţă sau măcar un armistiţiu cu cei, după caz, din familie, colegii, prietenii, anturajul. Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului, trebuie să te descurci singur. Mare monotonie în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraîncărcat, sau tocmai de aceea. O realizare notabilă în a doua jumătate a zilei, mai ales pentru nativii din primul decan.

BALANŢĂ   Fii mai precis, concentrează-te ca să nu uiţi termene şi date importante care privesc problemele personale. Mai multă prudenţă cu cei care, de fapt, doresc doar să se folosescă de tine. Rezistenţa zodiei te ajuta sa faci faţă diversităţii de probleme şi să gaseşti soluţii, măcar temporare, pentru problemele cotidiene. Sanatatea este bună, iar cei din nordul ţării să fie atenţi, dimineața devreme, la ceaţă şi la umezeală, în orice caz ceva de natura elementului apă!  Sa nu te aştepţi la prea mult ca să nu fii dezamăgit!

SCORPION  Astăzi nu te grăbi să spui minciunele frumoase şi motivaţii savante. Nu o să te creadă nimeni, eşti doar ridicol. Zâmbeşte, gândeşte şi oferă soluţii la probleme, nu explicaţii la eşecuri! Relaxeaza-te şi încercă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, mai mult îi încurci decât îi ajuti. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună va fi urmată de una nu tot aşa de bună.

SĂGETĂTOR   Efortul din ultimul timp şi oboseala cronică se fac simţite la sfârşitul zilei de lucru. Seara trebuie să faci o pauză, să te odihneşti şi mai ales să modifici comportamentul alimentar. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici. Pentru un procent din centaurii cei cu arc şi muuulte săgeţi: în scenariul pe care-l construiesti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri si bani nu trebuie sa uiti nici un detaliu.

CAPRICORN  Te simţi chiar bine, plăcut, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! Nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului – trebuie să te descurci singur. Mare plictiseală în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraâncărcat  – sau tocmai de aceea. O realizare notabilă în a doua jumătate a perioadei. Nu te lăsa coplesit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să ai noi cunostiinte sau chiar prieteni.

VĂRSĂTOR  Ai o mare nevoie de tandreţe, de aprobare şi răsfăţ, iar această presiune sentimentală trebuie neapărat să găsescă înţelegerea partenerului sau partenerei tale. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii.  Este o perioadă favorabilă celor care caută iubirea, osmoza dragostei, topirea în emoţional. Perioada iti este favorabilă, in general. Ziua de astăzi face să-ti crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm.

PEŞTI  Ai tendinţa (păguboasă) să vezi defecte şi necazuri peste tot! Problema este la tine, viaţa este aşa cum o vezi, nici mai bună, nici mai rea. Calmează-te şi pune-ţi ochelarii de voie bună! O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au un moment de bunăvoinţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie.

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: