Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscopul lui Dom Profesor, 12 octombrie 2021. Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum
Horoscopul lui Dom Profesor, 12 octombrie 2021. Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum

Horoscopul lui Dom Profesor, 12 octombrie 2021. Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum

 În această zi ai probleme financiare şi sentimentale. Ia-le pe rând! Astăzi termină ce ai început şi ia în serios sfaturile familiei, prietenilor. Se pare că îţi vor binele! Confortul spiritual este cheia succesului tau. O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie.

BERBEC    Ideile noi, chiar îndrăzneţe, sunt privite favorabil de stele. Poate fi vorba de un proiect ambiţios de vreme ploioasă. Tu alegi, stelele doar arată! Domeniul sentimental este favorizat! Este, de asemenea o perioadă propice pentru relansarea unor proiecte mai vechi, care pot lua o variantă nouă.  Călătoriile şi drumurile rămân în continuare nefavorabile prin aspectele negative ale lui Mercur, aflat încă în mişcare retrogradă.

TAUR  Primeşti nişte veşti paradoxale, mai aşteptă până se limpezesc apele. Da, dar poţi să ai şi o veste bună pe care o aşteptai şi o seară relaxantă şi plăcută, poate acasă, la o cină în doi. O zi care se anunţă tonică. Profită ca să ceri ceea ce ţi se cuvine, să obţii ceea ce ai dreptul. Impresia de greutate pe care o ai poate trece prin mişcare, sport şi eliminarea toxinelor. Trebuie să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor. Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie, altfel poţi avea probleme.

GEMENI  Astăzi trebuie să fii punctual şi politicos, se pare că faci sau primeşti vizite. O zi de marți pe fugă, cu drumuri şi întâlniri, la care ajungi peste tot în ultima clipă. Dar… ajungi! Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum. O atitudine ferma dar şi uşor comica rezolva situatia.  Ziua aceasta este perioada de timp amestecată în care aspectele benefice şi malefice se succed rapid. Prudenta si diplomatia trebuie sa te caracterizeze, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu si fata de cei din jurul tău, în general.

RAC   Din nou, probleme sentimentale? Cine nu are! Stelele spun în acestă zi de marți, trei ceasuri rele, că este bine să asculţi sfatul unei persoane cu experienţă. Chiar dacă nu eşti foarte încântat, măcar ascultă! Fii selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung. Pe de alta parte nu exagera cu analiza şi sinteza. Cum am mai spus, lucrurile pot să fie mai simple.Trebuie să recuperezi timpul pierdut; de asemenea este bine să reconfirmi înţelegerile şi promisiunile făcute, cele care îţi convin, binînţeles, – în sensul verificării dacă partenerii de, sau, din familie, sau de afaceri sunt capabili să se ţină de cuvânt, iar pe de altă parte poţi adăuga nuanţe favorabile ţie.

LEU  În această zi de marți e momentul să iei atitudine, să-ţi aperi interesele şi ce este al tău. Să-ţi delimitezi teritoriul, să prevalezi, după obiceiul puternicelor feline, chiar dacă plouă! Nu exagera cu bătutul la cap inutil, anturajul este binevoitor! Este şi o perioadă de timp legată de protecţie. În aceiaşi măsură doreşti să oferi protecţie, cât şi să te bucuri tu însuţi de ea. Protecţia însemnând tot ceea ce te face să te simţi bine şi în siguranţă, de la bani la o vorbă bună, de la un gest de prietenie la o promisiune avantajoasă, de la o carte bună la un sfat de taină cu prietenii adevăraţi.

FECIOARĂ    Fie că eşti la serviciu, şcoală, fie acasă, astăzi dai prea multă atenţie amănuntelor, detaliilor, după năravul zodiei. Trebuie să te concentrezi mai mult pe esenţial, nu-ţi mai face griji! În perioada menţionată trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung. Amână cu distincţie şi cu imperială bunăvoinţă orice îţi pare legat de domeniul banilor sau al poziţiei. Peste câteva zile configuraţia planetară îţi este din nou binevoitoare şi poţi beneficia de influenţe cosmice care chiar daca nu iţi vor umple buzunarele, în orice caz nu le vor goli.

BALANŢĂ   Relaxare! La cumpărături, sau la film! Sunt doua locuri unde prin definiţie poţi să te simţi bine şi să-ţi reîncarci bateriile cam uzate. Ziua aceasta de marți este un prilej de recuperare. La sfârşitul zilei astrele indică un drum, probabil la cumpărăturile de completare, de marți, după consumul din weekend, pe care nu le-ai făcut ieri pentru că ploua. Câştiguri mici dar suficiente – împărţite cu membrii familiei sau cu prietenii. Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profita şi realizeaza ceva material, finalizeaza un proiect. O mică supărare dar pe total perioadă rezultatul iti este favorabil. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai mare importanţă.

SCORPION  Ai multă energie astăzi şi în toată săptămâna pe care o începi astăzi, de fapt. Vremea capricioasă te invită să stai acasă, la căldură. Poate faci şi nişte cumpărături de toamnă, online şi aşa uneşti plăcutul cu utilul! Câştiguri neaşteptate urmate de pierderi la fel de neaşteptate. Te simti aproape excelent ceea ce este un motiv suficient sa tii nasul pe sus. Bate un vant de libertate, mai ales prin buzunare si prin portofel, asa ca pune-ţi capul la contribuţie cum să faci rost de bani! Stelele îţi sunt favorabile, aşa că o să te descurci şi de data asta. Ca de multe alte ori!

SĂGETĂTOR    Conjunctură favorabilă în domeniul sentimental. O zi liniştită, poate chiar toată ziua, pentru majoritatea nativilor. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, fără să renunţi la odihnă! Se  pastrează aspectele complexe cu planetele colective de ceva timp, traduse printr-o lipsa de interes a anturajului fata de tine. Aşa că nu-i deranja azi, că nu au timp de tine! Perioada este benefică şi aduce realizări şi noroc. Atenţie la mijloacele de transport în comun. Nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante.

CAPRICORN  Astăzi eşti prea expansiv, prea vorbăreţ, contrar obiceiului. Nu mai bate pe toată lumea la cap, nu o să obţii nimic în plus. Concentrează-te şi vorbeşte mai puţin, fii mai precis, mai clar! Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi.  Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Transformări în bine, la serviciu şi acasă. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când sănătatea îţi este pusă la încercare, mai ales din cauza oboselii. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece poți să fii dezamăgit modul în care o sa te ajute colegii, prietenii, rudele.

VĂRSĂTOR  În această zi ai probleme financiare şi sentimentale. Ia-le pe rând! Astăzi termină ce ai început şi ia în serios sfaturile familiei, prietenilor. Se pare că îţi vor binele! Confortul spiritual este cheia succesului tau. O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici îţi indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a unor problemelor financiare lăsate la voia întâmplării.  Mare atenţie la răceală şi la durerile de dinţi!

PEŞTI  Cu toate că astăzi pari absent şi îngrijorat, nu trebuie să-ţi fie frică, păstrează speranţa şi porţile evenimentelor bune sunt larg deschise pentru tine. Nimic rău în această zi de marți! O veste, in a doua parte a intervalului, iti  face mare plăcere.  Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie, ale anturajului apropiat. Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, vei constata că sunt bine intenţionaţi. Mercur iti aduce o oportunitate neşteptată. Nu te grăbi, dar nici nu refuza! O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţă, aşa încât decizia ta să fie justă.