Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR.1 septembrie 2021. Atenție ce îți dorești!
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR.1 septembrie 2021. Atenție ce îți dorești!

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR.1 septembrie 2021. Atenție ce îți dorești!

Astăzi atragi şi convingi prin afirmarea dorinţei de libertate care te caracterizează. Fără limitări, te poţi manifesta şi acţiona spre folosul tău.

BERBEC Astăzi, atenţie la ce îţi doreşti, la ce schimbi! Ai ezitat destul ca să te apuci de un proiect, de o activitate, să schimbi ceva în viaţa ta. Conjunctura îţi este favorabilă, accelerează! Este bine să eviţi, daca poţi, subiectele cu caracter delicat. Lămureşte programul tău de astăzi şi unele “răceli” cu partenerii fie că sunt de afaceri sau de amor.  Viaţa este o continuă succesiune de imagini şi iluzii…  Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, aşa că poţi avea o surpriză plăcută. Nu uita că in dragoste, ca şi în politică, este relativ uşor să caştigi increderea, dar este extrem de greu să-ţi respecţi promisiunile facute!

TAUR   Nu trebuie să te laşi depăşit de evenimente sau călcat pe coadă de potenţialii ostili. Arată-ţi nemulţumirea cu diplomaţie şi cu zâmbetul pe buze, arată că ai şi… coarne periculoase! Astăzi lasă analizele sofisticate pe altă dată. Experienţa acumulata, antrenamentul până la urmă, din discutiile avute in ultimul timp cu colegii şi cu rudele te avantajeaza sa fii elocvent si sa ai ultimul cuvant. Pe de altă parte, viata ta sentimentala nu este suficient de intensă pe cat ai dori. In orice caz, trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi eleganţa. Iluziile pe care ţi le-ai facut in ceea ce privea pregatirea şi performanţa unor persoane din anturajul tau se spulberă azi ca fumul de ţigara! Nu-ţi fă niciun program, în aparenţă. Lasă lucrurile să se întâmple.

GEMENI  Reuşeşti să-ţi atingi scopurile de astăzi fără să atragi atenţia, să deranjezi anturajul. Performanţă lăudabilă pentru un specialist în comunicare, cu gura mare! Nu pleca la drum lung! Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Pe de altă parte dragostea ta cea mare are unele acorduri false şi supără la sentimente, de aceea ar trebui sa te intrebi nu cât de mare este, ci pentru cât timp! Ai ceva noroc in dragoste. Puţin, dar există. Norocul la bani se dă cu pile la Jupiter şi Mercur şi va mai trece ceva timp pana să ai şi tu un aspect favorabil!

RAC  Te tot plângi că nu ai noroc! Dar când şansa este lângă tine, o vezi? Cum este, de exemplu, astăzi… Ai o ocazie bună, poţi să profiţi, să fii în stare să înţelegi despre ce este vorba? Mai ales că este rezultatul unor eforturi trecute, eforturi care credeai că au fost irosite, uitate şi făcute la “cooperativa munca în zadar”. Relaţiile cu familia şi anturajul pot sa sufere unele modificari in sensul unei segregatii urmare repetatelor tale declaratii ca vrei sa pleci din ţară, sau la mama, undeva…. Ceea ce s-a pierdut se va găsi. Regăseşti fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente sau trăiri. Evită incidentele domestice şi nu supralicita in discutiile cu anturajul la serviciu sau cu familia, dacă eşti înţelept şi stai acasă în acestă seară de miercuri, convenţional atribuită filmelor bune, pe net, la modă!

LEU   O zi bogată în emoţii, trăiri, sentimente. La serviciu, dar şi în viaţa ta personală! E una din zilele în care desfăşori multă energie şi la sfârşitul căreia te simţi ca o pisică leşinată. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Ai ocazia sa-ţi faci ceva invidii in plus, daca vei relata cu lux de amanunte, in cercul prietenilor, ce ai mai citit în ultimul timp. Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil.  Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. La serviciu sau în societate încearcă să-ţi impui punctul de vedere prin paşi mici, dar siguri, renuntind la strategia, puţin recomandată, mai ales astăzi : „totul sau nimic”!

FECIOARĂ  Veşti bune. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu este o zi în care să faci schimbări esenţiale, pe niciun plan. Dacă este aşa, poate vezi şi un film nou, la modă. O zi foarte potrivita ca sa iei initiative curajoase, atat in domeniul tau de activitate, cât, mai ales, in relaţiile tale sentimentale. Confuzia şi dezordinea sentimentală proprie zodiei pot deveni calităţi poetice, dacă dai dovada de abilitate si nu vorbeşti prea mult! Dar atenţie, nu tot românul este poet! Şi ca burghezul lui Moliere o să constaţi că toată viaţa ai vorbit în proză. Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

BALANŢĂ  Dedică ziua celor dragi, familiei, prietenilor sau partenerilor  apropiaţi. Căldura sufletească şi investiţiile spirituale făcute astăzi pot aduce relaţii normale, linişte şi înţelegere. Nu te repezi, din nou, să faci promisiuni. Şi, mai ales nu cataloga oamenii şi faptele. Este o activitate păguboasă pentru tine din care te alegi cu o imagine distorsionată asupra realităţii. Oamenii se schimbă, situaţia se schimbă – nu este bine să încremeneşti în poză. Trebuie să ştii cel mai bine acest lucru! Dar uneori uiţi lucrul acesta, mai ales dacă anturajul este obtuz şi mediocru. Astăzi este o zi benefica semării hârtiilor, contractelor, finalizarii întelegerilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă sau de negociere.

SCORPION  Astăzi oscilezi între a-i trimete pe toţi la plimbare şi să te duci să te culci, sau să-ţi asumi toate treburile şi sarcinile! Eşti nehotărât şi asta poate influenţa negativ. Amână tot ce poţi! Primele ore ale dimineţii nu prea îţi sunt prielnice. Evident, cine se scoală de dimineaţă este obosit toată ziua, acesta este adevărul şi proverbul adevărat. Dar cu moderaţie, mai ales în relaţiile cu anturajul şi poate şi cu atenţie la cumpărături, vei evita neplăcerile. Trebuie neaparat să analizezi evenimentele din ultimul timp, sa tragi concluziile care se impun şi să iei imediat măsurile necesare. De asemenea, trebuie să continui cu aceleaşi metode verificate de până acum.

SĂGETĂTOR  Continuă cu aceleaşi mijloace de până acum, astăzi noul nu te avantajează. Dar, o zi plăcută, ai energie! Dimineaţa evită graba, intervenţiile şi mişcările bruşte, deciziile pripite. Astazi ai o imagine care poate fi mult îmbunătăţită, mai ales daca nu te enervezi cand esti contrazis si nu te repezi să dai sentinţe! Nu incerca sa impui anturajului si lumii intregi propriul sistem de referinta, ci mai bine respecta regulile jocului – asta ca sa obţii ceea ce vrei. Repet mereu şi lucrul acesta, poate odată şi odată chiar o să vrei să-l experimentezi călcând-ţi pe propria coadă de centaur. Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile, de orice sex sau orientare sexuală ai fi. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei.

CAPRICORN   Reflectezi că ai trecut printr-o perioadă ceva mai grea. Principalul este că „ai trecut”! Situaţia indică că-ţi trebuie o anumită detaşare, mai multă obiectivitate în abordarea socială. Perioada zilei de astăzi favorizează în special nativii care activează  în învăţământ şi în comerţ. Stelele iţi recomandă sa nu intri astazi in competitie cu persoane nascute in zodia Berbecului sau a Leului, in general cu semnele de foc. Pe seară un procent dintre Capricoarne se gândeşte la o cină festivă, poate în doi. Mâncare libaneză, portugheză sau polineziana, nu chinezească, paste italieneşti, vinuri româneşti şi gin englezesc sunt optiunile tale pentru cina festivă în doi.

VĂRSĂTOR   Astăzi atragi şi convingi prin afirmarea dorinţei de libertate care te caracterizează. Fără limitări, te poţi manifesta şi acţiona spre folosul tău. Oricum, problemle tale rămân la fel de mari! Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes. Stelele spun să te plimbi prin mall, sau macar printr-un supermarket local in căutarea unui obiect dragut, util şi poate chiar şi ieftin. O informaţie în legătură cu nişte bani, dar nu spera că se rezolvă imediat. Toată ziua este sub semnul, care, de fapt nici nu este prea negativ, al amânării şi al întârzierii. Săracul Saturn, retrograd, în zodie, este de vină, dar face şi el ce poate. Nu este rea ziua de astăzi, dar totul este statistic, este probabilistic. Trăim într-o posibilă probabilitate, poate ca în Matrix… sau… Inception?

PEŞTI  Trebuie să aştepţi, să stai în defensivă ca să realizezi noul orizont de vedere. Astăzi ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele delicate. Nu lăsa lucrurile neclare, „în coadă de peşte”! Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te veţi numi. Permite lucrurilor să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Nu te băga în chestiuni care nu te privesc, mai ales dacă este viaţa intima a unui coleg, limiteaza-te la trancaneala mondena obişnuita. În Orient se spune că trebuie să-ţi oferi ajutorul de trei ori. Dacă eşti refuzat de trei ori înseamnă că ţi-ai făcut datoria. Nu  poţi, nu este permis, să “ajuţi” pe cineva împotriva voinţei lui. Chiar dacă este rudă apropiată, chiar dacă este copilul tău! Astăzi evită schimbarile bruşte de program şi mai ales nu lasa anturajul, chiar bine intentionat, sa te conduca si să-ti organizeze viaţa. După cum nici tu nu te băga prea mult în viaţa celor din jur!

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: