Editura Evenimentul si Capital

O scrisoare, disperată, de la o cititoare. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 16304 Vizualizari

Horoscop Vă invit, pentru câteva minute, în HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, un univers extins. Nu este un horoscop oarecare, repet, este ”horoscopul lui Dom Profesor”. Un altfel de horoscop, în care vă povestesc multe, multe amintiri adevărate, aventuri nepereche în 54 de țări, folclor, mitologie, știri, unele confidențiale, via UE, astrologie popularizată, pilde cu Nastratin Hogea, pe scurt, viața unui om al păcii care a trecut prin multe, prin prea multe, iubitor de adevăr și de sinceritate, mereu în luptă cu răul și cu ticăloșii. Vă salut, după cum vă salutam acum mulți ani, când, cinci ani de zile am fost pe sticlă în fiecare zi, la două televiziuni diferite: Servus, zodiilor!

22 ianuarie

O scrisoare, disperată, de la o cititoare. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Horoscop Vă invit, pentru câteva minute, în HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR, un univers extins. Nu este un horoscop oarecare, repet, este ”horoscopul lui Dom Profesor”. Un altfel de horoscop, în care vă povestesc multe, multe amintiri adevărate, aventuri nepereche în 54 de țări, folclor, mitologie, știri, unele confidențiale, via UE, astrologie popularizată, pilde cu Nastratin Hogea, pe scurt, viața unui om al păcii care a trecut prin multe, prin prea multe, iubitor de adevăr și de sinceritate, mereu în luptă cu răul și cu ticăloșii. Vă salut, după cum vă salutam acum mulți ani, când, cinci ani de zile am fost pe sticlă în fiecare zi, la două televiziuni diferite: Servus, zodiilor!

Horoscop Pe 22 ianuarie s-au născut Byron, Rasputin, Francis Bacon, D.W.Griffith, Serghei Eisenstein, U Than, Camelia Dăscălescu, George Motoi, Ecaterina Szabo, Mihai Negulescu.

În „Kalendar” nimic, iar în calendarul creştin-ortodox Sfinţii Timotei şi Anastasie Persul.

Astăzi începe ”Davos” dar este o ediție de mâna a doua, niciunul dintre cei mari-mari nu participă. Am primit, ca deobicei, Raportul Edelman 2019, dar nu am timp de el. Elitisme… Există doar două reguli: Cel mai tare are întotdeauna dreptate și bogații vor deveni mai bogați, iar săracii, mai săraci! Asta este toată filosofia….

Am primit un email, așa cum spun eu, o scrisoare, printre multele pe care le primesc în fiecare zi. Aceasta are ceva deosebit, ascunde o tragedie. Iat-o:

”Bună seara Dom Profesor,

Vă salut cu respect și vă doresc în acest nou an să fiți sănătos , fericit și toate să vă fie așa cum vă doriți! Doamne ajută!

V-am citit articolul de azi, eu nu cred că se vrea stoparea cancerului. Pharma face bani grei pe boala asta și altele. Min.sănătății a aprobat în august 2018 un medicament Ibrance pt cancerul de san metastazat , în valoare de peste 18000 lei cutia cu 21 pastile / luna.În Decembrie au ajuns la concluzia că e scump și au renegociat prețul, 11000 lei blocând astfel la import medicamentul cu hârtii peste hârtii și aprobări și semnături și au venit zilele libere de sărbători și reluam treaba în Ianuarie și nu contează că o grămadă de bolnavi printre care și eu așteptăm de peste 3 săptămâni acest medicament ca să ne continuăm tratamentul. Știți ce înseamnă asta? Crimă cu premeditare. Dacă vroiau să scape de noi mai repede, de ce naiba ne-au mai amăgit cu un tratament revoluționar ,, prea scump " ? Pt că trebuie respectat dreptul la tratament conform CE? Și unde este medicamentul ? Si-au dat seama că medicamentul ăsta chiar ne poate ajuta să o mai lungim și cade greu pe buget, așa că s-o mai scurtăm....De capul lor să fie! Amin !

Cam asta fac bolnavii de cancer în România, se lupta boala și cu sistemul. De regulă sistemul câștigă. În rest eu îmi fac de lucru, trebe să merg mâine cu motanul la veterinar că si-a sfâșiat un deget la labuța stângă spate și mă mai plimb că dacă mă caută moartea pe acasă să -și vadă de drum că eu mai am ceva treabă

Puteți să faceți public tot ce am spus cu nume și prenume, poate așa s-o mișca ceva mai repede CNAS cu toate că ei nu au nici un Dumnezeu.

Cu stimă și să auzim de bine,

Nan Monica 44 ani , cancer metastazat gr 4 ”

Am publicat această scrisoare, un document care acuză grav autoritățile, în calitate de avertizor public. Am consultat un avocat și el a fost uimit de situație și mi-a spus că dacă se declanșeză o anchetă și învinuirile se verifică, autoritățile respective răspund în fața Codului Penal. Nu stiu care este situația adevărată, de fapt, datoria mea este doar să semnalez, asta face unul care scrie cinstit la jurnal, alții trebuie să facă cercetări și anchete, slavă Domnului, că are cine!

Poate se mai schimbă ceva în bine în România, mereu sper asta, îmi doresc asta, zi de zi, cu speranța că mâine poate fi mai bine, este în definitiv, o altă zi!

☼ ♂ ♀

BERBEC O zi în care nu trebuie să te încăpăţânezi, altfel poţi să fii descurajat de nerealizări sau de întârzieri. Este posibilă o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi sentimentale. Este o situaţie obiectivă, nu te enerva inutil, păstrează-ţi calmul şi aşa vei găsi soluţia optimă problemelor tale. Ziua este perfectă pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Pune-te sau pune-ţi oamenii la treabă, se apropia nişte termene. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante. După masă evită întîlnirile, fă-ţi un program de cultură şi artă.

TAUR O veste bună sau profitabilă. Una din zilele favorabile domeniului profesional, meseriei. Poziţia lui Venus, protectoarea zodiei, a lui Marte şi a Lunii, abia scăpată de eclipsă, indică succes şi pe plan sentimental. Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele. Tenacitatea şi răbdarea aduc succes! Conjunctura aspră te scutură în toate direcţiile. De fapt tu ai derapat şi ai luat-o pe arătură, constaţi dimineaţa, în locul unde activezi. Totuşi căldura relaţiilor umane şi spiritul viu şi drept al zodiei te apără să intri pe curs de coliziune cu vreun coleg sau şef. Mai este şi vremea aiurea cu presiune scăzută, de afară. Spune Tatăl Nostru, putea să fie mai rău şi zâmbeşte. Astazi trebuie să te fereşti de incidente sau accidente cauzate de foc sau metal, în special în sfera accidentelor casnice, gen vărsat cafeaua fierbinte. Moderaţie în relaţiile cu semnele de foc. Seară relativ liniştită pentru că Venus, planeta ta protectoare, este în toane bune!

GEMENI O zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor profesionale. Evită să amesteci plăcutul cu utilul. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni şi pe famile. Se poate şi mai bine. Viaţa ta sentimentala nu este suficient de intensa pe cât ai dori. Astăzi trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi eleganţă în relaţiile sentimentale. Eşti rapid, dinamic ca argintul viu. Ştim asta! Dar, frumosul şi o anumită încetineală majestuoasă te prind bine. Sigur, în lumea asta nebună care nu mai ţine seama de ritmurile naturale, trebuie să te repezi şi tu. Dar mai rar! La serviciu eşti solicitat suplimentar, este spre sfârşitul lunii, trebuie ceva terminat, ceva s-a încurcat şi numai tu i-ai ieşit în cale şefului. Însă, ceea ce începi în această zi poate aduce rezultate bune. Este bine să ceri un sfat competent, totuşi. În general ziua de astăzi este favorabilă cumpărăturilor. Cumpără azi, mâine nu o să mai poţi!

RAC Astăzi trebuie să fii punctual şi politicos, doar „punctualitatea este politeţea regilor”. Primeşti unele veşti contradictorii, mai aşteptă până se limpezesc apele. Seară culturală. O atitudine solidară de genul „toţi o să avem de câştigat” este mai recomandabilă în această zi. Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt astăzi armonioase şi plăcute. Nu prea ai simţul măsurii, astăzi şi eşti dispus să faci totul, vorba lui Ceauşescu, ca să-ţi consolidezi o situaţie profesională precară. Nu-ţi face griji, viitorul îţi este favorabil! Ziua este favorabilă unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – o duci bine! Pe plan sentimental eşti foarte confuz în discurs, dai explicaţii neserioase, evident false şi te simţi ridicol. Poţi să eviţi situaţia jenantă, fii direct, dar nu dur, zâmbeşte, dar fii concis şi sincer. Da, dar parcă poţi?!

LEU O zi relaxantă şi plăcută, ba chiar interesantă, sub aspectul trăirilor emoţionale. Aspecte favorabile cumpărăturilor făcute cu bani puţini, dar inspirate, domeniul neguţătoriei e favorizat. Nu prea ai ţinere de minte în relaţiile sentimentale. Inţelegerile trecute trebuie mereu reânnoite, atat in afaceri cât şi in dragoste, altfel partenerii işi cam "uită obligaţiile"! Rezultate în domeniul financiar şi al relaţiilor sociale. Ziua este favorabilă, dar nu trebuie să exagerezi. Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă! Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului. O atitudine ca a rabinului din Huşi, cel cu „ştii că şi tu ai dreptate” este cea mai indicată astăzi. Cu toate ca iţi place sa rezolvi lucrurile clar si net, astazi trebuie sa dai dovada de multa abilitate, diplomatie şi poate puţina ipocrizie. O să ai mai mult de câştigat, pentru că cei cărora le-ai lăsat întâietatea ştiu că ai cedat din propria voinţă şi o să zică în sinea lor „ce fată/băiat bun s-a făcut!” Se ştie că eşti generos, amator de lucruri mari şi imperiale dar şi „mama răniţilor”, aşa că astăzi poț să primeşti numai laude.

Cresc pensiile, de la 1 martie! Este OFICIAL! Care sunt pensionarii ce vor primi BANI mai multi

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
16:37 KOVESI insistă și declanșează RĂZBOIUL cu Adina FLOREA. Amănunte INCENDIARE 16:20 6 ANI DE ÎNCHISOARE pentru Kovesi, BOMBA ANILOR în Justiţie! Breaking news în România 16:18 BREAKING NEWS. Ce LOVITURĂ pentru KOVESI!... A venit de unde se AȘTEPTA MAI PUȚIN 16:14 BREAKING NEWS: Laura Codruța Kovesi este DĂRÂMATĂ! Chris Terhes, despre candidatura lui Kovesi: Nu este eligibilă! 12:57 VINE APOCALIPSA pentru Dragnea: PSD, în CĂDERE liberă din cauza lui Kovesi! Dezvăluiri în „Telefonul de la ora 9” 11:29 Kovesi și fuga de marile procese de la Înalta Curte. Comentariu de Simona Ionescu 11:29 DE CE este ROMÂNIA ASTFEL? Cazul Kovesi din perspectiva imposturii. Editorial de Dan Andronic 11:20 BREAKING NEWS. Avem NUMELE ZIARISTEI care a fost DATĂ AFARĂ de Sebastian GHIȚĂ la cererea Laurei Codruța KOVESI 11:12 Kovesi, TRĂDATĂ de Traian Băsescu: „Dacă atât a dus-o capul!” 10:20 Kovesi, fără SPP și salon oficial. FOTOGRAFIA care spune TOTUL despre fosta șefă a DNA 09:24 Fosta șefă a DNA, vizată în 19 dosare la Parchetul General 08:30 Aducerea lui Nicolae Popa în țară – parte dintr-o mai amplă Operațiune politico-mafiotă. România lui Cristoiu 08:27 IMAGINI EXPLOZIVE cu Laura KOVESI. UNDE a fost SURPRINSĂ înainte de ZBORUL în JAKARTA. Breaking news 07:20 Sebastian Ghiță o ÎNFUNDĂ pe Kovesi în propriile minciuni: „Kovesi a avut nevoie de bani în plus și mi-a cerut.” 07:11 Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi A FOST IMPLICATĂ în aducerea în ţară a lui Nicolae Popa. DEZVĂLUIRI ŞOCANTE ale fostului preşedinte Traian Băsescu 21:41 News alert: TOADER îi va ALEGE lui KOVESI subalternul, dacă va câștiga postul. „Trimit propunerile la Bruxelles!” 20:40 Nicolae Popa aruncă BOMBA despre extrădarea sa: „Traian Băsescu a fost implicat! Să plătească și el și Kovesi!” AMĂNUNTE INCENDIARE 18:03 Un politician important detonează BOMBA în STATUL PARALEL: „Coldea planifica și dădea comanda, iar Kovesi executa.” 23:12 Ce spune Poliția Română despre dosarul anti-Kovesi 11:20 BREAKING NEWS. TOADER, lovitură DECISIVĂ pentru KOVESI. Fosta șefă a DNA nu se aștepta la AȘA CEVA!