Evenimentul Zilei > Horoscop > Sarea vie şi energia de punct zero într-o salină din Prahova. V-a luat cu amețeală? HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Sarea vie şi energia de punct zero într-o salină din Prahova. V-a luat cu amețeală? HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Sarea vie şi energia de punct zero într-o salină din Prahova. V-a luat cu amețeală? HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Horoscop V-ați simțit zilele acestea amețiți, o amețeală care venea din ochi, o stare de oboseală și somnolență? Dacă da, scrieți-mi la [email protected] Nu știu ce este, este ceva în aer, radiații, variații electromagnetice, ceva – nu știu ce, poate aflăm împreună, punând informațiile cap la cap. Erupții solare nu sunt, am verificat, cred că nici nu au pus ceva în net, ca să stea lumea liniștită, acasă.

1 iulie

 

Horoscop De 1 iulie s-au născut Leslie Caron, Wilhelm von Leibnitz, George Sand, Louis Bleriot, Olivia de Haviland, prinţesa Diana, Dan Ackroyd, Pamela Anderson, Leon Dănilă, Dan Verona, Aimee Iacobescu.

 

Horoscop Pe 1 iulie sunt Sfinţii: Leontie de la Rădăuţi, un român, şi doctori fără de arginţi, Cosma şi Damian.

 

Luna iulie începe bine, de luni, creștinește. Perioada zilei de astăzi este importantă. Spiritele aerului se retrag, ca să revină la anul, odată cu echinocţiul de primăvată, iar spiritele focului, elementul foc, îşi intră în drepturi.

 

Peste o sărbătoare a focului veche, daco-getică probabil, dacă nu mai veche, de la agatârşi, numită acum Ana-Foca, care se ţine ca să nu fie cuprinsă holda şi gospodăria de flăcări, ei bine, s-a calchiat sărbătoarea creştină a Cosmandinului, Sf. Cosma şi Damian, „…ei, bunii tămăduitori de la nimeni nu luau plată pentru tămăduiri, pentru care s-au numit doftori fără de arginţi.” (Vieţile Sfinţilor).

 

Asistenţa medicală gratuită a fost una dintre realizările creştinătăţii. Pentru care trebuie să mulţumim Bisericii! Mai întâi pe lângă mânăstiri şi biserici, sapitale, ordine religioase de medici şi vindecători, apoi sisteme naţionale de sănătate. Aceste sisteme gratuite au existat chiar şi sub regimurile totalitare averse religiei: nazism, fascism şi comunism.

 

Din nefericire, astăzi, asistenţa medicală decentă este rezervată numai celor bogaţi. Actul medical se face pe bani contrazicând însăşi esenţa medicinei. Mulţi bani! Lăcomia şi vanitatea au distrus şi această datorie umană, să-ţi ajuţi aproapele, călcând două porunci capitale!

 

Hai să vă mai spun ceva, ce am constatat cu ochii şi urechile mele. Dimineaţa am fost până la o salină din apropiere să mă aprovizionez cu ”sare vie”, rezerva făcută acum cinci ani s-a cam terminat.

Am ajuns la salină şi m-am dus la „persoana de contact”. Haide să vă dezvălui un secret, unul mic. Mulţi îl ştiu… Există o varietate de sare, ”sarea vie” foarte rară, care are o influenţă magică asupra sănătăţii. A vindecat şi cancere, spun unii, dar aşa se spune, nu? Este constatat că sarea vie acţionează în timp, în foarte mult timp, zeci de ani, prin înlocuirea compoziţiei electroliţilor din organism, nu este pentru un tratament punctual, acut. Este ea magică, sarea vie, dar nu face minuni!

 

Eu, personal, o folosesc de circa șaizeci de ani, de când a fost adusă în familie de doctorul Herovici şi pot spune că nu-mi pare rău. În primul rând este vorba despre tonusul  pe care ţi-l oferă, de energia şi moralul ridicat şi de o ciudată imunitate față de bolile contagioase. Sigur, nu te apără de propria prostie, de bolile metabolice, gen diabet!

 

Când mă sărez cu acest mineral magic nu mai știu ce este depresia! Nu o să-i spun numele, nu este taina mea, dar pot să vă spun că un kilogram costă două sute de euroi. Dar dacă consumi această sare, aşa concentrată, chiar în cantităţi mici, te usuci şi mori! Ea trebuie diluată în multe kilograme de sare obişnuită! Cu grijă, cu foarte multă grijă, ca să se obţină omogenitatea cerută.

 

Am ajuns repede în localitatea cu salina. Stătem cu cei o patru sute de lei în buzunar şi aşteptam semnalul din fereastra la care mă uitam. Ca în filmele cu proşti, la mobil spuneam numai că vin și când, în rest avem nişte „parole” şi semne de recunoştere, doar pe aici prin apropiere, este loja „Meşterul Manole” şi Templul Masonic…

 

Dar, culmea, în fereastră apare semnalul „asigură perimetrul, te contactez eu”. Mă duc la maşină, mă urc, plec, mă fâţâi pe câteva străzi şi apoi văd „contactul” cu o sacoşă mare în mână, mergând liniştit pe trotuar. Ajung în dreptul ei, pun frână, deschid portiera din dreapta. Ea, sau el, nu vreau să precizez, o să folosesc masculinul, aşa, pentru democraţie, sare în maşină, se uită în spate cu nelinişte şi zice: „Calc-o şi ascunde-te!” Zis şi făcut, chiar mă pricep la asta. Când am ajuns în mijlocul pădurii pe un drum forestier, „contactul” s-a destins: „Nu ne-a urmărit nimeni, am fost atent!” Dar, zic eu: „Dacă ți-au pus un microreceptor subcutanant?” „Contactul” s-a albit puţin, dar apoi a râs: „Haide mă, pentru nişte sare?”

 

Mi-a dat punga. Era foarte grea. „Cât ai aici?”. „Zece kilograme”, vine răspunsul. M-a luat cu căldură. „Dar nu am două mii de euroi!” zic încetişor. „Este din partea casei. Ultima livrare, sare de consum, amestecată, nu mai am ”sare vie” pură. Nivelul din salină unde este sarea vie a fost preluată de un consorţiu ştiinţific din Occident şi se vor face experienţe în subteran”. Şi „contactul”, doctor în ştiinţe, mi-a povestit o mică nuvelă SF. La sfârşit a spus: „… vor să obţină energia de punct zero!”

 

Energia de punct zero! Sfântul Graal al energeticienilor şi visul de aur al oricărui savant nebun, sau general amator de bombe maaaaari. Ceea ce pot să vă spun, fără să vă sperii prea tare, este că energia de punct zero faţă de energia atomică este ceea ce este soarele faţă de o lumânare. La o conferinţă, Einstein a fost întrebat de un tocilar despre acest fel de energie. „Este atât de puternică şi periculoasă că mie îmi vine să mă duc acasă şi să mă culc!” a râs bunul Albert.

 

Energia de punct zero este doar o ipoteză, o teorie. Dar tot teoria spune că este extrem de periculoasă, instabilă şi greu de înţeles şi stăpânit. Şi experienţele astea urmau să aibă loc la nici douăzeci de kilometri de mine, într-o regiune foarte populată! Bun, la nivelul unde se vizitează salina, există, cam de doi ani, pentru acoperire, un pavilion pe care scrie că se fac nu știu ce cercetări acolo. Cercetările pentru energie se fac într-un nivel mai jos, care nu se vizitează de public.

 

Locaţii similare din Anglia, Franţa, Polonia, Italia, Spania au fost cu multă abilitate scoase din „competiţie” de guvernele respective.

 

Ultima salină, în Finlanda, care era perfectă, fiind la mare distanţă de locurile populate, în Finlanda nici nu este greu, a fost scoasă din discuţie de guvernul finlandez care a spus că nu are bani, pentru cofinanţarea lucrării şi lucrările de protecţie respective.

 

De fapt aşa au făcut şi celelalte ţări care nu doreau să-şi expună cetăţenii la pericole inutile şi cheltuieli aiurea.

 

De ce să nu rămână salina din Prahova un loc unde oamenii se tratează, îşi recapătă sănătatea, fac turism, se relaxează, şi trebuie să devină un laborator de arme fantastice, un arsenal al morţii? Bună întrebare în ziua „doftorilor fără de arginţi”…

 

Numai România este încântată să găzduiască şi să cheltuiasă miliarde cu experienţe periculoase şi tehnologii sinucigaşe. Vezi cianura, şisturile, laserul şi altele pe care nu am voie să le spun, că nu au apărut (încă) în presă! Și nici nu o să apară…

 

Dar, în prostia mea, cred că progresul ştiinţific şi tehnologic are întotdeauna un preţ! Unii îl plătesc, alții profită!

 

Ce ziceţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, să riscăm o explozie de o  mie de miliarde mai mare decât a bombei de la Hiroşima, care poate să facă o groapă imensă, cu diametrul de la Braşov la Giurgiu, în balanţă fiind obţinerea unei ipotetice energii aproape pe gratis şi în cantităţi nelimitate? Bună întrebare!

 

Mai am o întrebare. V-ați simțit zilele acestea amețiți, o amețeală care venea din ochi, o stare de oboseală și somnolență?  Dacă da, scrieți-mi la   [email protected]. Nu știu ce este, este ceva în aer, radiații, variații electromagnetice, ceva – nu știu ce, poate aflăm împreună, punând informațiile cap la cap. Erupții solare nu sunt, am verificat, cred că nici nu au pus ceva în net, ca să stea lumea liniștită, acasă. Cu toate că de vreo câteva ori, sistemul meu de protecție mi-a spus că cineva a vrut să umble la driverul plăcii video, dar sistemul i-a retezat-o! Imagini subliminale? Teoria constipației!

 

Oricum, îmi citiţi horoscopul, da? Şi asta mereu, vă rog eu frumos, nu vă face rău, ba din contră, este ca sarea vie, dar pe gama spirituală! Mâine, mereu mâine, haideţi să mai trăim o zi cu optimism şi speranţă pentru că, mâine este, în definitiv, o altă zi!

 

☼    ♂    ♀

 

BERBEC  Astăzi vezi mai clar problemele tale, modul în care înţelegi societatea, anturajul, se schimbă în bine. Totuşi, mai ai unele incertitudini, pe care eşti gata să le discuţi cu „jumătatea” ta! Un anumit procent dintre Berbeci primeşte o informatie neaşteptată, plăcută, însă, sau o întâlnire neanunţată cu o personă interesantă. În general, conjunctura arată că încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.

 

TAUR   Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze, încearcă să fii atent, precis şi clar şi amână toate deciziile importante! Conjunctura nefastă indică neînţelegeri produse de vicii de comunicare. Majoritatea scenariilor şi planurilor de viitor, atât în activitate cât şi in viata personală, suferă din cauza întârzierilor produse de Saturn, retrograd, din Capricorn. Astăzi, nu te speti cu munca fizică şi nici cu eforturile intelectuale, este degeaba.  Nu ai frică, păstreaza speranţa şi porţile succesului sunt larg deschise pentru tine. Poate, mâine!

 

 

GEMENI  Azi îţi asumi cu eleganţă unele inexactităţi ale colectivului. Lumea din jurul tău e mirată şi încântată! Dar ai grijă ca să nu ajungi „ţapul ispăşitor”, de serviciu. O dată e de ajuns!  O perioadă din nou puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important, însă. Mai mult comicării, decat lucruri serioase. Pe seară, o perioada buna pentru planificarea activităţii de… distracţie şi mici achizitii, poate şi un film nou.

 

RAC    Prudenţa excesivă şi teama de a fi din nou decepţionat te reţine astăzi. Este bine şi aşa, „cine nu se aruncă în apă, nu se îneacă”, se spune în Orient. O veste interesantă, poate bună! Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti în această zi de luni. Mai pe seară, Luna iţi aduce o oportunitate neşteptata. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţa, aşa încât decizia, alegerea să fie justă.

 

 

LEU    Te-ai încărcat prea mult profesional şi sentimental! Crezi că le rezolvi tu pe toate, dar, de fapt, nu ai încredere în cei din jurul tău. Viaţa e grea, lasă-i şi pe ei să vadă lucrul acesta! Conjunctura arată că astăzi este o zi rapidă. Repede vine, repede trece! Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce doreşti, de fapt. Nu ai timp! Astăzi timpul trece foarte repede, confiscat de grijile cotidiene!  

 

 

FECIOARĂ   Profesional, o zi foarte bună, ai energie şi problemele nu sunt foarte grele. Dar, pe plan sentimental, în duo simţi că relaţia îţi scapă din mână – solo, încă cauţi pe cineva, cu disperare! Chiar dacă oboseala îşi spune cuvântul, distrează-te, sigur, după muncă – este singura soluţie de evitare a stresului cotidian, soluţie chiar încurajată de sistem. Şi cine se distrează nu este melancolic, statistic vorbind! Poţi să întâlnesti o persoană deosebită sau să te distrezi cu prietenii, ai libertatea să alegi!

 

BALANŢĂ   Stelele spun să-ţi îndrepţia atenţia către semnele de aer şi de foc! Discuţiile pe care le porţi azi, la serviciu, sau acasă, sunt mai importante decât par. Fii atent la nuanţe, fii precis! Nu lasa lucrurile pe mâine, fă-le astăzi, sigur, dacă poţi şi este momentul. Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Balanţă este în creştere – în special pe seară. Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, relaţiilor verificate – te vei simţi foarte bine in compania lor!

 

SCORPION   Lucrurile nu se derulează cum ţi-ai dorit. Trebuie se reanalizezi datele, informaţiile şi să dai un nou curs favorabil. Nu da speranţe nejustificate, dar nici nu te abţine de la promisiuni! Astăzi este cazul să devii mai practic şi ceva mai diplomat, totodată; numai aşa poţi evita norii negri care par că se adună. E semn de furtună, dar cu sistemul de alianţe pe care încerci să îl pui la punct şi cu norocul tău providenţial o să duci corabia în port, fie că prin termenul de „corabie” este vorba de activitatea profesională, sau de domeniul sentimental.

 

SĂGETĂTOR   Îţi lipseşte energia, nu ai un tonus ridicat. E o zi de trecere, suportă căldura cu stoicism şi fă-ţi planuri de vacanţă. Nu intra în discuţii cu nimeni, nu eşti în stare să le susţii! Fii binevoitor! În această perioadă  este bine să te limitezi la zâmbete plate şi să eviţi o atitudine prea dinamică, sau chiar agresivă.  Evită, de asemenea, orice decizie luată  în stare emotivă.  Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece vei constata ca nu ai cui să-i ceri ajutorul.

 

CAPRICORN  O zi excelentă în toate domeniile, statistic vorbind! Îţi revine zâmbetul şi încrederea în viitor. Nu e greu, o zi bună face toţi banii, dar găseşte un echilibru corect între efort şi odihnă! Majoritatea bârfelor şi intrigilor nu se fac din răutate, ci doar din lipsă de activitate, aşa că nu te enerva în mod disproporţionat şi inutil. În situţia în care vrei să iei atitudine, ceea ce nu te sfătuim, “căinii latră, caravana trece”,  consulta-te astăzi cu cei născuţi sub semnul Gemenilor – poți găsi multa bunăvoinţă, sfaturi competente si idei bune. Gemenii sunt specialiştii zodiacului în “relaţii publice”.

 

VĂRSĂTOR   Este o mare tensiune în legătură cu nişte termene, poate proiecte noi, teste sau rezultate la examene. Aşa că astăzi eşti nesigur şi grăbit. Pe seară se poate să primeşti nişte veşti. Dacă vrei să ai dreptate, să prevalezi în relaţiile umane, aceasta este ziua! Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus, sau cu cei care îţi poartă de grijă, fără să ai nevoie, din familie, sau dintre prieteni. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Nu ai grijă, o să te descurci şi de data aceasta!

 

PEŞTI   Mai ai mult de lucrat la gestionarea timpului. Laşi totul pentru ultimul moment şi apoi intri în criză de timp. Astăzi încearcă să faci o excepţie, e important, aşa că nu te juca cu timpul! Nu este o zi rea, trebuie să fii doar atent la mişcări şi politicos cu cei din jur. Poţi să primeşti veşti de departe. Nu trebuie sa faci cheltuieli importante şi atenţie unde pui banii sau cărţile de credit. Nu da cu împrumut bani, nu lua cu împrumut, ocoleşte cazinourile şi casele de pariuri!

 

horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: