Horoscop Horoscop 2018. Cinci eclipse, trei de Soare, două de Lună. Majoritatea horoscoapelor este greșită

Horoscop   Horoscop 2018. Cinci eclipse, trei de Soare, două de Lună. Majoritatea horoscoapelor este greșită

Horoscop Prietenii mei nu au muncit suficient, s-au obișnuit ca greierele, să cânte astrologia, nu să muncească din greu pentru ea. Nu au folosit efemeridele NASA DE405 cum le-am indicat, ci niște tabele indiene, superstiții. Când i-am întrebat de ce nu au folosit efemeridele NASA sau măcar SWISS Ephemeris, m-au întrebat, candid: există vreo diferență? Da, astrologilor, de 24 de grade pe ecliptică, aproape o zodie întreagă!

 

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Horoscop  Pe 5 decembrie s-au născut Walt Disney, Werner Heisenberg, George Custer, Fritz Lang, Nicolae Văcăroiu, Bogdan Stelea, Mircea Florian, Gheorghe Spacu.

 

Horoscop  O notă specială despre Werner Heisenberg, pe care-l pomenim pe 5 decembrie, pe care îl consider cel mai mare fizician al secolului XX, poate cel care l-a întrecut şi pe Einstein. El a inventat bomba atomică şi a enunţat eleganta teorie a incertitudinii. Să nu citiţi cartea lui Thomas Powers „Războiul lui Heisenberg”! Este o teorie falsă, sau mai curând o intoxicaţie, varianta politic corect. Heisenberg ştia din anul 1937 cum să construiască o bombă atomică! Dar a fost un mare patriot german, care a respectat interesele ţării lui, peste regimuri şi füreri vremelnici. Restul poveştii nu a fost încă declasificat, mai aveţi puțintică răbdare!

 

Horoscop  Sinaxar, în calendarul creștin-ortodox, Sf. Sava cel Sfinţit, Anastasie și Nectarie. Dezlegare la pește. Cărţile cele vechi spun că Sava era un copil de opt ani şi a făcut minuni dovedind puteri de înger. Se subliniază asupra faptului că era copil şi nu se precizează sexul, pentru că, după cum se crede, îngerii nu sunt sexuaţi.

 

Se crede că, uneori, îngerii apar printre oameni. Dar sunt repede dezamăgiţi pentru că oamenii nu sunt aşa cum îi credeau ei, în nevinovăţia lor angelică. Pentru că, după cum notează Origen: „...oamenii nu vor să fie mai buni, ei doresc doar să fie bogaţi şi puternici”!

 

Tradiţia spune că cine nu ţine şi nu pomeneşte pe Sf. Sava, acela se umple de bube. (Pamfile) Se ţine pentru bunăstare în casă, naştere uşoară şi pentru a avea prăsilă la animale.

 

                                                  ⃰    ⃰    ⃰

 

Horoscop  Dragi lupi, padawani și hobbiți în anul 2018 vor fi cinci eclipse. Trei eclipse de Soare și două de Lună. Sursă: NASA

 

  1. 31 ianuarie. Prima eclipsă va fi cea de pe 31 ianuarie, de Lună. Totală. Se va vedea în Nordul Europei, Asia, Australia, America de Nord, Pacific, Oceanul Indian, Arctic. Cam de peste tot.
  2. 15 februarie. Eclipsă parțială de Soare, vizibilă doar în Antarctica, Polul Sud, Sudul Americii Latine.
  3. 13 iulie. Eclipsă parțială de Soare. Vizibilă în Sudul Australiei, Oceanul Pacific, Oceanul Indian.
  4. 27/28 iulie. Eclipsă totală de Lună. Aproape toată Europa (și România) Asia, Australia, America de Sud, Oceanele Atlantic, indian și Pacific.
  5. 11 august. Eclipsă parțială de Soare. Nord-Est Europa, Nord-Vest Asia, Nordul Americii de Nord.

 

Sub aspectul eclipselor, care, în astrologie, nu prevestesc nimic bun, anul 2018 este cam sărac. Adică, un an bun! Nicio eclipsă totală de Soare și cele parțiale au loc în regiuni puțin locuite.

 

Horoscop Acum vă rog să mă scuzați, trebuie să răspund sutelor dintre domniile voastre care doresc să știe ce generație sunt. Am promis, eu mă țin de cuvânt, dar acum pun un termen, raspund doar întrebarilor puse astăzi pâna la ora 12:00 ora României.

 

Horoscop Mai am și alte lucruri de făcut, a venit o parte din horoscopul pe 2018 și la o primă vedere nu sunt mulțumit deloc, dar deloc. Prietenii mei nu au muncit suficient, s-au obișnuit ca greierele, să cânte astrologia, nu să muncească din greu pentru ea. Nu au folosit efemeridele NASA DE405 cum le-am indicat, ci niște tabele indiene, superstiții. Când i-am întrebat de ce nu au folosit efemeridele NASA sau măcar SWISS Ephemeris, sunt cam la fel de precise, m-au întrebat, candid: există vreo diferență? Da, astrologilor, de 24 de grade pe ecliptică, aproape o zodie întreagă!

 

Dacă vreți să știți, dragi lupi, padawani și hobbiți, majoritatea horoscoapelor este greșită, pentru că se folosește zodiacul sideral, nu cel tropic, dar pot să spun asta în public? Sunt in pozitia celui din banc care mergea pe autostradă, pe sensul corect. Când, iata, o masină vine pe contrasens. Omul nostru o evita. Alte masini pe contrasens, din ce in ce mai multe. Omul nostru se opreste pe banda de urgenta, în dreptul unui telefon al politiei, actiunea se petrece in State. Telefoneaza la politie: Domnule politist pe autostrada cutare, in punctul cutare sunt masini care merg pe contrasens! Stim, vine raspunsul politistului de serviciu, am vazut prin camerele de supraveghere, nu puteti si dvs sa schimbati sensul? Adica pot eu sa spun ca sunt pe drumul corect și că toți ceilalți se înșeală?!! Ba bine că nu, le-am demonstrat celor de pe Dimineața Astrologilor că se înșeală, am dovezi și argumente științifice, logice și istorice.

 

Horoscop Pentru Numele lui Dumnezeu, suntem ființe de pe Pământ, roadele Pământului, în Biblie s-a spus clar că Domnul ne-a făcut din țărână, arătând legătura cu planeta noastră. Nu suntem ființe astrale, nu locuim în constelații! Constelațiile NU SUNT ZODIILE!  Sigur că Soarele ne influențeză decisiv, el întreține viața pe Pământ, dar indirect, prin produsele Pământului, prin apa Pământului, prin clima Pământului, prin anotimpurile Pământului. Suntem ființe de pe Pământ, pe Marte, de exemplu, o să fie altă dispunere a stelelor și alt zodiac. Elon Musk m-a întrebat, odată, în glumă, dacă nu pot să fac o astrologie marțiană. El nu se interesează absolut deloc de astrologie, m-a întreabat cum se face că un om serios și erudit ca mine, un inginer, se ocupă cu așa ceva, dar ascultă sfaturile bune. I-am explicat pasiunea mea pentru astrologie și a rămas pe gânduri. Răspunsul meu a fost să mă ia pe Marte, împreună cu telescopul Gina, ca să fac observațiile necesare și să edific un sistem zodiacal marțian. A râs. Am râs și eu.

 

Haide să râdem puțin, o cură de râs este absolut necesară, astrologia este o metafizică veselă, doar mâine este, în definitiv, o altă zi!

 

                                                    ⃰    ⃰    ⃰

 

horoscop

 

 

BERBEC  Astăzi trebuie să-l ajuţi pe Moş Nicolae în alegerea cadourilor. Şi vorbeşte, cu prietenii, colegii, familia, nu fi enigmatic mai mult decât trebuie, că nu o să mai înţeleagă nimeni, nimic! Atenţie la ce spui, vorbeşte clar şi nu te hăhăi tot timpul. Doar vocea trebuie să „zâmbească”! Perioada favorizează nativii care activează  în transporturi, educaţie şi turism. Pe seară, acasă, ai tendinţa, pentru unii supărătoare, de a fi permanent in ofensiva, sa ţii la părerea ta şi să nu  faci concesii sau compromisuri nimanui. Mai bine zâmbeşte, cu gura închisă!

 

horoscop

 

 

TAUR    O zi bună, după o perioadă mai tensionată. Te poţi relaxa. Totuşi, nu lăsa nici o schimbare să te tenteze. Lasă lucrurile aşa cum sunt, fii înţelept, dar pregăteşte-te pentru Moş Nicolae! Prietenii te cauta să-ţi împartaşească problemele lor. Vremea capricioasă şi vremurile aiurea ţi se par probleme infinit mai grave decât micile lor intrigi. Nu te grăbi să tragi concluziile care se impun, partenerul tău practica un "joc secund" aşa incât trebuie să vezi în spatele vorbelor şi în umbra celor afişate. Pe seară, pune-ţi pantofii la uşa, Moş Nicolae te are pe listă!

 

horoscop

 

 

GEMENI   Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni. Trebuie sa incepi de astăzi să faci economii făcând cadouri, pare paradoxal, dar economia este arta prin care obţii maximum de la viaţă. Poţi să cumperi ceva care îţi place şi să fie şi relativ ieftin. Adică un cadou de Moş Nicolae care să arate mult mai scump decât costă! O zi aproape bună, cu unele aspecte favorabile, ceea ce poate insemna chiar încercarea de rezolvare a unei situatii financiare care te punea pe ganduri.

 

horoscop

 

RAC   Perioada favorizează nativii care activează în transporturi, educaţie sau turism şi pe cei care stau acasă crescând copiii, sau bucurându-se de pregătirile de seara de Ajun la Moş Nicolae. Sentimentele tale contradictorii nu sunt deloc folositoare pentru fermitatea in decizii pe care trebuie sa o arăţi anturajului. Totuşi, cineva bine plasat îţi arată bunăvoinţă. Nu te repezi să te foloseşti de cleştii nevertebratei care denumeşte zodia ta, sufocând persoana respectivă, ci dă dovadă de loialitate şi bună credinţă.   

 

 

horoscop

 

LEU  Sunt favorizaţi leii şi leioacele care desfăşoară activităţi medicale, media şi administrative. Pe seară te poţi duce să cumperi micile cadouri de Moş Nicolae, este mai puţină aglomeraţie. Ai nevoie de sprijin şi din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Sigur că intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, iar astăzi luni, îţi faci planuri utopice pentru restul săptămânii şi pentru cadourile de Moş Nicolae. O informaţie de la nişte prieteni adevăraţi te pune pe pista cea bună, în cele din urmă.

 

horoscop

 

FECIOARĂ   Ziua e favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie.  Trebuie să evitaţi discuţiile cu persoanele de sex opus. Nu-ţi face griji, o să găseşti cadoul potrivit! Ziua e favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie.  Trebuie să evitaţi discuţiile cu persoanele de sex opus. Nu-ţi face griji, o să găseşti cadoul potrivit! Configuratia astrologica iti indica sa nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru că lucrurile se vor lămuri.

 

horoscop

 

BALANŢĂ  Pentru un procent este o zi bună. Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. Optimismul este încapăţânarea de a spune ca te simţi bine, când totul în jurul tău nu merge cum trebuie. Dacă pur şi simplu vrei să convingi pe cineva atunci astăzi este perioada! A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, ieşirii cu prietenii la o cafea sau ceai fierbinte, corespondenţei, plimbărilor prin supermarketuri. Însă nu trebuie să uiţi că Saturn face să întârzie unele lucruri. De obicei cele pe care le aştepţi cu nerăbdare.

 

horoscop

 

SCORPION   Anumite amintiri nu-ţi dau pace. Evenimentele, situaţiile şi emoţiile tale sunt colorate. Lasă totul deoparte şi fă o seară de Ajun la Moş Nicolae plăcută şi veselă şi cu ghete lustruite! Trebuie sa ai rabdare si sa astepti, altfel strici totul! Aşa că lasă decizia pe mai târziu. Pe fondul unei configuratii slabe si cam confuze, vointa si determinarea care te-au caracterizat in ultimul timp incep să se estompeze. Poate că nici nu trebuie să iei o hotărâre. Uneori lucrurile se rezolvă de la sine. Analizează cu atenţie, sau cere un sfat, ca să nu regreţi mai târziu.

 

horoscop

 

SĂGETĂTOR    Excesul de energie vitală se poate traduce şi prin nelinişte. Relaxează-te, fă cumpărături de Moş Nicolae, sau du-te la sală, sauna, poate şi un masaj şi de ce nu, poate la un film! Ceva se poate întâmplă – mare atenţie la călătorii sau deplasări. Mai bine renunţă... Dar, dacă eşti precaut, vigilent şi prudent - totul este foarte bine. Evită locurile aglomerate, spaţiile deschise, frigul, umezeala, curentul şi datoriile. Oferă respect celor mai bine plasaţi ca tine pe scara socială pentru că omul superior ascultă, omul materialist trăncăneşte, înţeleptul configurează – spune înţeleptul chinez.

 

horoscop

 

CAPRICORN    În caz că întâlneşti probleme, dificultăţi, nu ezita să ceri ajutor, în această parte a anului, în aceste zile,  oamenii sunt mai omenoşi! Deci, poți să pregăteşti pantofii pentru Moş Nicolae! Asta este! Te-ai hotărât să “spargi puşculiţa” să cumperi ceea ce îţi trebuie şi cadouri frumoase de Moş Nicolae. Foarte bine, o hotărâre înţeleaptă şi folositoare, scoate banii de la bancă! Configuraţia generală a horoscopului arata că începând de astăzi urmează o perioadă care îţi este în mod explicit favorabilă: câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus. O veste bună care te face să fii mulţumit(ă) pentru că ţi-a confirmat intuiţia.

 

horoscop

 

VĂRSĂTOR   Mai calm decât de obicei, poţi să rezolvi astăzi unele lucrări întârziate sau să aplanezi conflicte. Nu te lăsa încărcat cu sarcini suplimentare, Moş Nicolae aduce cadouri nu... corvezi! Astăzi este o zi din perioada când Vărsătorii cumpara extrem de scumpe aberaţii tehnologice, iar Vărsătoarele fac datorii la coafor, manichiuristă, croitoreasă, modistă, stilist, maseur, bazin, sală şi încă în multe alte locuri... Consumi, deci exişti! Şi te pregăteşti pentru Moş Nicolae...

 

horoscop

 

PEŞTI   Atenţie la atenţie! Azi problemele Peştilor par să fie mai grele. Pentru că tu le consideri aşa. La noapte vine Moş Nicolae, se apropie Crăciunul, vacanţa, dar nu te-ai hotărât ce să faci! Ai unele veşti care te neliniştesc şi te îngrijorează, dar în a doua parte a zilei ori primeşti un ajutor neasteptat, ori rezolvi tu situatia! Te afli sub protectia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi si indraznete, mai ales daca lucrezi in domeniul artelor. Stelele te avertizeaza asupra unei greseli pe care poti sa o faci astazi. Dar nu este obligatoriu... prevenit, însemnă pregătit!

 

horoscop