Evenimentul Zilei > Horoscop > Facebook a făcut un anunț foarte important. Victor Rebenciuc și sulul de hârtie igenică. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Facebook a făcut un anunț foarte important. Victor Rebenciuc și sulul de hârtie igenică. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Facebook a făcut un anunț foarte important. Victor Rebenciuc și sulul de hârtie igenică. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Horoscop Vă invit, pentru câteva minute, în HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR, un univers extins. Nu este un horoscop oarecare, repet, este ”horoscopul lui Dom’ Profesor”. Un altfel de horoscop, în care vă povestesc multe, multe amintiri adevărate, aventuri nepereche în 54 de țări, folclor, mitologie, știri, unele confidențiale, via UE, astrologie popularizată, teorii, știință, inginerie, pilde cu Nastratin Hogea, umor - pe scurt, viața unui om al păcii care a trecut prin multe, prin prea multe, iubitor de adevăr și de sinceritate, mereu în luptă cu răul și cu ticăloșii. Vă salut, după cum vă salutam acum mulți ani, când, cinci ani de zile am fost pe sticlă în fiecare zi, la două televiziuni diferite: Servus, zodiilor!

9,10 februarie

 

Horoscop  Pe 9 februarie s-au născut Alice Walker, Joe Pesci, Josef Masopust, Cicerone Theodorescu, Constantin Baciu, Mircea Radu Iacoban, Dan Valentin Vizanty. Pe 10 februarie s-au născut Berthold Brecht, Boris Pasternak, Mark Spitz, Robert Wagner, Victor Rebenciuc, Maria Butaciu, Anton Holban, Mihai Duţescu.

 

În calendarul creştin ortodox, pe 9 februarie Sfinţii de santinelă: Nichifor, Marcel şi Pangratie, iar pe 10 februarie sunt Sf. Sfinţit Mc. Haralambie şi Sf. Valentina. Nimic în „Kalendar”.

 

O notă specială pentru comandorul Dan Valentin Vizanty, nom de guerre Mon Cher, de la a cărui naştere se împlinesc astăzi, 9 februarie, 109 ani. L-am redescoperit pe celebrul căpitan din Aviaţia Regală Română, acum câţiva ani, în corespondenţa de dragoste a tatălui meu, pilot pe FW-190 A6/R1 Panzerjaegerflugzeug, detașat ca ofițer român de legătură la Prima Armată a Aerului, la escadrila germană Luftwaffe Otto, nom de guerre, Harry.

 

Acest episod, pomenit de mine acum cinci ani, a prilejuit o frumoasă prietenie epistolară cu fata lui Dan Vizanty, Ana Maria Vizanti. O demnă fiică a unui tată celebru, pe măsura personalităţii pilotului. Ana-Maria, îţi mulţumesc din suflet pentru că, datorită ţie, amintirea comandorului Dan Vizanty este vie! Nu am uitat de sticla de şampanie! O să vină și rândul ei. Şi mi-a prilejuit şi mie, prin multele mărturii primite de la urmaşii celor care l-au cunoscut, să-l redescoper pe tatăl meu, pilotul pe avioane de asalt, care distrugea tancurile bolșevice.

 

O altă notă specială pentru marele actor Victor Rebenciuc. Împlineşte, pe 10 ianuarie, 86 de ani, mulți înainte! Să-i spunem, din toată inima: La Mulţi Ani! Sunt tare curios, dacă ar mai fi să apară la TVR, oare câte suluri de hârtie igienica ar aduce badea Victor? O sută, o mie, un camion? La lovitura de stat a adus un singur sul, dar mizeria umană de acum este infinit mai mare!

 

 

Pe 10 februarie este în "Kalendar" sărbătoare mare. Așa spune doamna Antoneta Olteanu, regina mitologiei românești – așa este! Se pare că este vorba de o veche, foarte veche sărbătoare a Morţii, cum mai sunt prin America Latină. Nu ştiu dacă din fondul indo-european, sau de la romanii cei cu "braţe tari", care, probabil, le-au luat și ei de la etrusci!

 

Stră-strămoşii noştri se rugau în această zi, care astăzi corespunde la 10 februarie să fie sănătoşi şi să nu moară în anul care urma să se scurgă, începea un nou ciclu agricol, pastoral, vânătoresc! În preistorie Anul Nou începea la 1 martie, care coincidea cu echinocțiul de primăvară. Vremuri demult apuse, naturale cu un calendar corect și fără tâmpenia orei de vară și de aceea, probabil, plăcute!

 

Peste calendarul păgân, adică ţărănesc, s-a aşternut calendarul creştin care pomeneşte pe Sfântul Sfinţit Mc. Haralambie. Sfântul este închipuit ca un schelet. El umblă cu o coasă şi seceră la omenire şi, dacă nu-i ţii ziua, îţi retează zilele cu coasa! (Th.Speranţia).

 

Cred că nu mai trebuie să menţionez că simbolistica sheletului cu coasă, ca reprezentare a Morţii, este larg răspândită printre culturile diverselor popoare. De exemplu, lama XIII din Tarotul de Marseille, Moartea, este simbolizată printr-un schelet cu o coasă.

 

Patron al ciumei şi al tuturor bolilor grave Sf. Haralambie este binevoitor cu oamenii. El a prins toate ciumele şi bolile de păr şi le ţine bine. Să notăm că, în mod misogin, dar, probabil istoric, toate belele din lume erau de gen feminin! Dar diavoliţele de boli se zbat şi se răsucesc, aşa că Sfântul mai pierde câte una în lume. Pentru că nu se poate duce după ea, doar le ţine pe celelalte belele, el fluieră într-un fel anume, după Lupul Şchiop.

 

Lupul vine şi Sfântul îi spune care boală a dat în lume. Lupul – lup, şi şchiop pe deasupra. Miroase, adulmecă, se scarpină, se uită lung, cu capul lui mare, într-o parte, cheamă pe ceilalţi Filipi în ajutor, dar până la urmă, după un timp în care ”ciuma” îşi face de cap, tot prinde nevoia de boală şi o aduce înapoi la Sfântul Haralambie. Până acum Lupul Şchiop nu a dat greş niciodată. Lupul Șchiop și cu ai săi Filipi – un sistem perfect contra epidemiilor!

 

Fiind duminică, este uşor să ţinem ziua Sf.Haralambie. Mai trebuie să facem mici pomeni gustoase pe la vecini. Să fiţi sănătoşi!

 

 

Dar, iată ce doream să vă comunic, din curierul de Bruxelles:

 

Facebook a anunțat că publicitatea politică plătită va trebui să respecte o serie de noi reguli pe viitor. Nick Clegg, responsabilul cu afaceri internaționale al Facebook a estimat, în același timp, că și celelalte platforme trebuie să facă mai mult pentru a ameliora protecția datelor: Am pregătit noi instrumente care vor împiedica orice interferență în alegeri și vor face orice publicitate mai transparentă, a declarat el la Bruxelles, cu ocazia marcării Zilei europene pentru protecția datelor personale. Unul dintre proiectele FB va demara în martie, și va consta în dotarea rețelei sociale cu un serviciu ce va examina publicitatea politică înainte de a fi urcată pe site. Fiecare anunț va avea mențiunea publicitate plătită de către X. Acest proiect este similar celor adoptate în SUA cu ocazia alegerilor de la jumătatea mandatului. În același timp, toate publicitățile vor fi păstrate într-un catalog accesibil publicului pe o perioadă de șapte ani. Noile reguli au în vedere și publicitatea problematică, respectiv cea care nu vine de la un partid politic, ci tratează teme politice, sau sociale delicate. Una dintre tematicile delicate urmărite este cea a imigrației. Facebook are în vedere pentru următoarele luni, instalarea unei centrale la Dublin care se va ocupa, în special, de integritatea alegerilor. Ideea este de a găsi cele mai bune metode pentru a lupta contra dezinformării, astfel că vor fi reuniți experți în amanințare cibernetică, știința datelor, inginerie, cercetare, gestionarea comunităților și expertiză juridică, a declarat Nick Clegg.

 

În traducerea limbii de lemn:

 

  • publicitatea politică va fi NUMAI plătită pe Facebook
  • orice altă publicitate, care nu va fi plătită, va duce la blocarea contului!

 

Ceea ce pune enorme probleme lui Herr Klaus Werner Johannis von Hermanstadt, daca o să vrea să repete scamatoria cu băieții lui deștepți care au adus un milion de voturi cu reclama politică pe FB în ziua alegerilor.

 

Haide-haide, nu-l plâng eu pe el, are consilieri teutoni bunicei, mai buni sunt cei noi, ca știu valsuri de Strauss, problema nu este dacă va participa la alegeri, ci cine îi va fi contracandidatul? Bună întrebare!

 

În acest weekend am foarte mult de muncă, s-au strâns toate, așa se întâmplă, mai mult, niște prieteni din Nordul țării așteaptă un răspuns de la mine. Mă gândesc la el de două luni de zile.

 

Un bun prieten, Maestro, mi-a povestit despre un concert la duduk și violă de la Ateneu. Acum ascult un fel de doină, ceva de jale, poate o lamentație după milionul de armeni asasinați de turci, cântată din duduk, un instrument de suflat armenesc, făcut din lemn de cais, cu sunete joase și senzuale, amintindu-mi de nunți armenești cu zeci de kilograme de aur și pietre prețioase, de petreceri sufi cu dans și poezie, de zurkhane, Casa Puterii, unde… dar sunt amintirile mele, nu doresc să și le însușească alții, cum fac cu multe lucruri pomenite de mine, de exemplu, cu masa de Crăciun a bunicilor mei din anul 1937. Zilele trecute am râs cu tristețe. Un cititor mi-a atras atenția. Niște tovarăși, pe net, într-un forum oarecare, au hotărât că amintirile mele sunt prea exagerate. Cel mai mult i-a scandalizat că i-am dus o scrisoare lui Ioan-Paul al II-lea. Măi tovarăși, asta făceam eu, duceam scrisori și note verbale, doar eram lucrător de comerț exterior și curier diplomatic special, ”omul lui Corneliu Mănescu”, Nastratin Hogea, cum îmi spunea. Iar ”destinatarul” mă primea en tête-à-tête pentru că, de cele mai multe ori, mesajul cuprindea și o parte verbala. Nu, nu mă justific, pentru că suntem din lumi diferite, vorba unui prieten, sau după cum este bine scris, în versuri, în capodopera lui Edgar Allan Poe: ,,S-au dus, în goană, mulți prieteni, mulți, ca-n zbor –  Va pleca și el, ca mîine, cum s-a dus Nădejdea-n zbor''.  Spuse Corbul: ,,Nevermore!

 

Dar tot o să răsfoiesc o carte groasă, cartonată și bine legată, de la Nemira, ”Manuscrisul găsit la Saragosa” de Jan Potocki. În aceasta perioadă a anului recitesc opera nobilului polonez, dar și ”1001 de nopți” varianta completă, cea pentru adulți, în treisprezece volume. Lecturi de iarnă… așteptând primăvara, care o să vină, la fel de sigur, cum știu că mâine este, în definitiv, o altă zi!

 

☼     ♂     ♀

 

 

BERBEC Sâmbăta aceasta eşti prea încăpăţânat, după părerea celor din jur. Dacă întâlneşti o opoziţie organizată, fii calm, nu ai altă soluţie decât să amâni ceea ce vrei să faci pentru o altă zi. Evenimente în anturaj şi veşti plăcute de departe, de la prieteni aflaţi în străinătate. În registrul mediu spre interesant. Nimic foarte important nu pare că se întâmplă în această perioadă! Perioada favorizează nativii care activează  în transporturi, educaţie şi turism. Toată lumea se grăbeşte. În acest weekend este indicat să-ţi oferi un moment de respiro şi să vezi în ce parte vrei să o iei. Este momentul să te gândeşti la un curs nou în viaţa ta.  Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie şi instraineaza, in loc sa atragă! Trebuie doar sa inspiri incredere şi să asiguri pe cei din jur ca se pot baza pe tine, în orice împrejurare. Sâmbătă ai tendinţa, pentru unii suparatoare, de a fi permanent in ofensiva, sa ţii la părerea ta şi să nu  faci concesii sau compromisuri nimănui. Păstrează-ţi calmul şi umorul! Duminica poţi să primeşti o veste în doi peri despre o reuniune de familie la care te aşteptai să fii invitat.

 

TAUR Configuraţia stelară arată că sâmbătă poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar relaţia este mai puţin fericită cu semnele de apă şi pământ. Nu pleca la drum lung, mai ales seara! O parte dintre nativi trebuie să dea dovadă de diplomaţie ca să evite nişte conflicte inutile, probabil cu anturajul apropiat, cu familia. S-ar putea să ai de mediat între două persoane din famile. Horoscopul tău arată că iţi este necesara o viata ceva mai activa, şi poti incepe cu plimbări scurte în aer curat, evitând aglomeratia, dar şi vremea capricioasă. Totuşi, atenţie la curent, ploaie, lapoviţă, ceaţă şi la schimbarea bruscă de temperatură! In acest weekend faci schimbările la care te gândeai de mai mult timp, care privesc dispunerea şi ergonomia camerei tale şi de ce nu, a bucătariei, sau a livingului. Debarasează-te de toate prejudecatile şi micile frâne psihice care ţi-au frânt elanul şi nu ţi-au permis să-ti arăţi adevaratele calitaţi de organizator şi de ce nu, de arhitect amator. Eleganţa şi bunul-gust sunt elementele necesare în viaţa de zi cu zi. Nu spune că nu ai bani suficienţi ca să fii la modă. Coco Chanel spunea că elita creaza moda intr-o zi când nu are bani.

 

 

GEMENI  Sâmbătă ai o atitudine inspirată. Dar şi rebelă. Complotezi pentru obţinerea de mai multă libertate, să scapi de unele obligaţii familiale, casnice, sau de promisiunile făcute celor din jur. Cine se trezeşte foarte de dimineaţa, îi este foarte somn. Asta este toată filosofia şi ar fi bine să te cruţi, forţele şi timpul, în acest weekend pentru că urmează o săptămână densă şi obositoare. Sâmbătă, o veste bună urmată de o mică pierdere. Un obiect pe care-l găseşti, până la urmă. Ai mare nevoie de un sfat bun, de confirmarea unei atitudini aşa că… sună un prieten. Dupa cum spune înţeleptul, la un prieten trebuie să găseşti aprobarea faptelor tale, un pahar de apă şi un sfat bun! Duminică nu trebuie sa forţezi lamurirea unor situatii, deoarece atuul pe care te bazezi, gândirea rapidă şi uşor cinică nu te ajuta prea mult.  O persoană care te-a dezămăgit, sau evitat, în ultimul timp încearcă în acest weekend să-şi răscumpere păcatele. Atenţie la datele primite, deoarece de multe ori reprezintă părerea celui în cauză şi nu o descriere cît mai apropiată de realitate. Duminică seara se pare că primeşti o veste bună, care te bucură mult.

 

RAC Conjunctura astrologică te sfătuieşte să foloseşti sâmbăta aceasta, dar şi tot weekend-ul, ca să te relaxezi şi să te odihneşti. Eşti obosit şi trebuie să eviţi să devii obosit cronic! Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial activitatea şi priorităţile tale. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai. In jungla asta de beton ai luptat cu abilitate ca să ajungi unde eşti, întreabă-te daca eşti dispus “să calci peste cadavre” ca să continui o traiectorie ascendenta. Sâmbătă – micile înfumurari pe care le afisezi pot fi interpretate ca un succes pe care, de fapt, nu l-ai avut. Cineva, probabil din Fecioară sau Săgetător  încearcă să te ajute, să-ţi intre în graţii. Sâmbătă seara eşti invitat, se pare, la o petrecere veselă, poate la un nativ din Vărsător, poate la o petrecerea ad-hoc. Duminică – zi de ordine şi curăţenie, sau de făcut planuri pentru săptămâna viitoare!

 

LEU Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale sentimentale, dar şi atenţia care trebuie s-o acorzi alimentaţiei sănătoase, meselor la ore fixe. Drumurile nu sunt avantajate. Weekend-ul pare să fie foarte liniştit, chiar monoton. Poţi folosi această zi de sâmbătă, ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut, planuri pentru săptămâna viioare şi nu numai! Relațiile cu persoanele născute în semne de aer și foc sunt in acest weekend armonioase, dar nu prea grozave cu cei născuți în semne de apa și pământ. Nu te amesteca cu cei care nu sunt ca tine. Mezalianţele şi amestecurile de religii şi rase au fost întotdeauna motive de conflicte, mai mari sau mai mici. Cercul tau de prieteni este destul de bun, nu te baga in cine ştie ce fiţe.

 

 

FECIOARĂ  În ceea ce priveşte casa, căminul tău, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva. Totuşi, nu exagera cu activitatea, odihneşte-te! Sâmbătă, noi idei par să se contureze în cercul rudelor de sânge.  Prietenii, familia, anturajul este avantajat de stele. Poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în compania lor. Mesajul stelelor, repetat de mai multe ori, ca să înţelegi mai bine, este să dai dovadă de tenacitate şi consistenţă. Horoscopul tau te sfatuieste sa ceri sfatul si sprijinul unui prieten experimentat, inainte ca ceilalti sa se prindă că nu stii să te descurci. Poate că este vorba de petrecerea de sâmbătă seara, sau de team building-ul de care esti responsabil, sau de făcut ceva prin casă, ceva de genul ăsta. În orice caz, distracţia este pe măsura dorinţei tale. Stelele fixe te avertizeaza sa-ti supraveghezi sănătatea şi regimul alimentar şi… trebuie să răreşti ţigarile!

 

 

BALANŢĂ Stelele îţi indică să te odihneşti ca să dai răgaz organismului să se refacă. Lucrezi toată săptămâna la o „firmă-internat” care te ţine acolo toată ziua! Măcar sâmbăta să te relaxezi! Dimineaţă foarte dinamică, cu multă activitate în care se pot finaliza vechi dorinţe şi idei. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Şoapte pe înserat şi atmosfera ciudată de roman de dragoste desuet, te ajută să devii mai sentimental decât de obicei. Sâmbăta o poti folosi sa iei, in sfarsit, decizia aceea desteapta, curajoasa si dreapta, la care te gandesti de mai multa vreme. Nu tot ce este adevarat si drept trebuie, însă, spus in gura mare, trebuie sa dai dovada de mai multa diplomaţie şi tact in relatiile cu familia ta, cu anturajul tau. Sâmbătă seara sunt ceva petreceri la orizont, trebuie numai să alegi. Duminică, probabil, o să te trezeşti la prânz, aşa că abia dacă ai timp să pregăteşti programul de săptămâna viitoare. Pentru că în jungla asta de beton Balanţele dezechilibrate care nu au un plan sunt devorate de monştrii, ca în filmele horror de vineri noapte!

 

 

SCORPION Emoţional, configuraţia astrologică arată unele porniri impulsive, repede cenzurate de raţiune. Vorbeşte mai puţin şi ascultă mai mult, zâmbeşte – este sâmbătă şi trebuie să te relaxezi. Sâmbătă este o zi foarte bună ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare. O zi activă, poate chiar prea activă pentru acest timp, aşa că trebuie să eviţi graba şi nerăbdarea. Trebuie să iei măsuri – planifică-ţi timpul în aşa fel încât să ai mai mult timp liber. Sigur că pare o contradicţie, weekend-ul este o perioadă de pauză, dar tu te gândeşti numai la bani. Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are?) nu-ţi sacrifica pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur. Simţul tău posesiv de Scorpion veninos ţinut prea mult în frâu se răzbuna sâmbătă. Discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Reuşită, pentru că încăpăţânarea bate logica. Duminică trebuie să faci, neapărat, ceva care îţi place mult, poate să te duci la un concert, poate o plăcintă cu cafea scumpă, sau pur şi simplu să stai în pat. 

 

 

SĂGETĂTOR Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate, cu familia. Veşti bune. Zi favorabilă călătoriilor, mai ales cele scurte. O zi interesantă, mai ales sub aspectul veştilor şi noutăţilor pe care le afli. Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate ca şi „rectificările” şi împăcările în relaţiile sentimentale. Stelele spun, la fel ca un batran inţelept chinez, ca prea multă insistenţă duce la dezastru, pe cand cumpătarea aduce succesul! Mai ales în relaţiile amoroase. Vorbeşte! Ţine minte că astăzi lumea are nevoie de poveşti frumoase si vorbe fermecatoare pentru a contrabalansa climatul violent si decadent. Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, veşti bune de departe. Seară de sâmbătă relaxantă şi plăcută. Poate la un film, poate la un concert, poate la un club neagresiv, plăcut şi nepoluant. Duminica este zi de aranjat garderoba pentru sezonul de primăvară. Ca să vezi dacă nu trebuie să aranjezi sau să cumperi ceva.

 

 

CAPRICORN Sâmbătă dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companoin plăcut celor din jur. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze, menajează-te şi încercă să te odihneşti mai mult. Sâmbătă este o zi favorabilă schimbărilor, călătoriilor, deciziilor cu aspect financiar. Toate domeniile sunt favorizate, mai puţin cele care ţin de iluziile pe care ţi le faci în relaţiile sentimentale. In viata este ca in supermarket: ai de unde alege, dar nu găseşti ce iţi trebuie. Mai nou, se pare ca şi oferta este de proastă calitate! Daca astăzi te simti cumva zdrobit de refuzurile prietenilor si ale anturajului, în general, nu-ţi risipi inutil energia ca sa demonstrezi că ai totuşi dreptate. Configuraţiile planetare mixte şi o privire mai filozofica asupra vietii vor face ca aceast weekend să treacă repede şi fără necazuri mari. Legăturile de sânge şi de mir conteaza, restul sunt nişte străini, aşa că tot de la parinţi sau frati poţi obtine ceva bani si poate şi o vorba buna. Trebuie. doar, să încerci.

 

 

VĂRSĂTOR Ai ceva de sărbătorit, poate ziua ta de naştere, aşa că te-ai hotărît să pui capăt unei etape de efort. Stelele îţi îndrumă paşii, mai spre seară, spre un loc unde te vei distra foarte bine! Sâmbătă, domeniul avantajat este cel al noului. Astăzi este ziua noutăţilor.  Atât în sensul de veste, informaţie, eveniment social cât şi cu înţelesul de obiecte, imagini, de oameni noi. Mult entuziasm şi optimism şi o privire mai filozofică asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile a ceea ce a mai rămas din iarnă. Care delicii, costă din ce în ce mai mult! Stelele şi conjunctura astrologica te avantajeaza astazi, protejandu-te eficace impotriva atacurilor familiei şi prietenilor care vor neapărat să te scoată la plimbare sau la nu ştiu ce festival sau concer. Tu vrei la munte! Duminica trebuie sa eviţi asumarea de angajamente şi responsabilităţi pe termen lung, să nu faci promisiuni bombastice pe care apoi să le regreţi.

 

 

PEŞTI O sâmbătă liniştită. Nu amâna – fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii personale. Domeniul sentimental este bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi așa poţi avea succes! Nu te enerva din cauza unor nimicuri sau a unor inexactităţi de comunicare.  Fii deosebit de precis în discuţii sau în negocieri.  Ziua de astăzi este un prilej să recapeţi iniţiativa. Un semn de foc iţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură. In aceasta perioada a weekend-ului  ai ceva noroc. Asta nu înseamnă că ai să câştigi la loto, la casino sau la orice alt joc aranjat. Poziţia lui Venus indică prietenii noi şi petreceri reuşite, asa ca fă un tur de telefoane pe la prieteni ca să vezi de unde sare invitaţia.  Se poate să primeşti scurte veşti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni. Surprize plăcute şi mai puţin placute, situaţii care evolueaza spre intorsaturi neaşteptate, dar comice până la urmă, sunt deliciile weekendului.

 

horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop