Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscop 19 octombrie 2012. Stelele spun c-ar fi bine să iei ceva vitamine cu minerale, ca să compensezi rigorile toamnei
Horoscop 19 octombrie 2012. Stelele spun c-ar fi bine să iei ceva vitamine cu minerale, ca să compensezi rigorile toamnei

Horoscop 19 octombrie 2012. Stelele spun c-ar fi bine să iei ceva vitamine cu minerale, ca să compensezi rigorile toamnei

Un umanism naiv si bunatatea caracteristice zodiei te fac vulnerabil la santajul sentimental paracticat de una dintre realatiile tale. O schimbare este necesară, dar nu trebuie să te grăbeşti. Timpul rezolvă toate neplăcerile. Mult entuziasm şi o privire mai sportivă asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile ei.

BERBEC  Nu te îngrijora, nu sunt de aşteptat schimbări majore! Nu te lua nici după zvonuri, verifică şi controlează, din surse de încredere. Odihnește-te mai mult, oferă-ți pauze în activitate. Ai oarece probleme de rezolvat, la serviciu sau la locul tău de activitate. Abordarea sistematica a situatiei iti furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. O zi indicată pentru studiu şi activitate laborioasă. Intelectul este bine aspectat, astăzi cel puţin, aşa încât poţi să te implici în lucruri mai importante care necesită o anumită fineţe a gândirii.  A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, prieteniilor, corespondenţei, plimbărilor prin supermarketuri pe net.

TAUR   Astăzi poți îmbina, cu succes, simțul practic cu imaginația. Nu ai ce să-ți reproșezi, intențiile tale sunt onorabile. Este de dorit să fii mai ferm, mai hotărât în deciziile tale. O veste bună care te face să fii mulţumită pentru că ţi-a confirmat intuiţia. Magnetismul personal este în creştere. O persoană, poate influentă, semn de aer sau pământ, te poate ajuta. Atenţie la solicitarea nervoasă, nu te întinde mai mult decât poţi, nici la muncă, dar nici în dragoste. Sănătatea este bună, trebuie să eviţi curentul, frigul şi schimbările bruşte de temperatură şi umiditate.

GEMENI  Norocul îţi surâde astăzi, ai o conjunctură favorabilă. Ai o mare dorinţă de lucruri bune şi oameni interesanţi. Cultivă arta echilibrului, dacă spiritul este bucuros şi corpul e sănătos! Eşti intr-o uşoara pierdere de energie cauzată de oboseală şi de numeroasele decepţii. Supraveghează-ţi sănătatea şi în special alimentatia. Cu toată vremea capricioasă, doreşti să pleci într-o vizită pe la magazine, vizită care poate să-ţi încarce bateriile şi să te relaxeze. Idealizează mai puţin situaţia în care te afli şi vei avea o viaţă mai fericită. Nu trebuie să te minţi spunând tot timpul că o să fie bine, dar nici că destinul tau este teribil. Cum îţi aşterni, aşa o să dormi!

RAC   Trebuie să acorzi atenţie la ceea ce se vorbește în jurul tău. Vezi care sunt domeniile de interes ale celor dragi. Limitează cheltuielile şi evită discuţiile care te fac să pierzi timpul.  Astrele favorizează cât de cât  pe nativii din primul decan al zodiei. Dacă eşti născut în al doilea decan al zodiei nu trebuie să aştepţi nimic bun din partea celorlalţi, astăzi trebuie să te descurci singur. Al treilea decan are mici sau mai mari probleme cu sănătatea, în special din cauza timpului capricios.  Atenţie la cumpărături, la termenul de valabilitate. Stelele spun c-ar fi bine să iei ceva vitamine cu minerale, ca să compensezi rigorile toamnei, schimbării anotimpului.

LEU   Așteaptă puțin înainte să pleci la vânătoare. Lucrurile se pot clarifica. Nu lua de bun ceea ce îți spune primul venit, reflectează și verifică la sursă. Stăpânește-ți pornirile hormonale. Evită astazi orice lucru, vorba, fapta sau gest care pot avea o implicatie pe termen lung. Nu semna contracte, nu incheia intelegeri. Uranus din Berbec îţi amplifică intuiţia, dar şi prilejuieşte nişte oferte tentante în domeniul activităţii tale. Evită împrumuturile de bani. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, chiar scurte deplasări. Trebuie să fii tolerant şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru ca să eviţi o decepţie provocată de defecte de comunicare.

FECIOARĂ  Contrar obiceiului, astăzi nu trebuie să dai mare importanţă detaliilor. Amănuntele sunt bune, dar trebuie să ai vederea panoramică și obiectivă al întregului fenomen, eveniment, întâmplare. O zi bună şi productivă pentru Feciora sentimentală din tine. Iţi prieşte orice discuţie la o cafea sau la un ceai şi faci planuri pentru viitor. Prietenii te ajuta astăzi chiar fără să-i baţi la cap. Trebuie doar să le ceri nimicuri care nu îi costă. Pe de altă parte trebuie să te gândeşti la invitaţiile pe care le-ai primit.

BALANŢĂ   Caută şi vei găsi, bate şi ţi se va deschide! Primeşti o veste, sau te întâlneşti pe neaşteptate cu cineva care-ţi povesteşte despre o cunoştiinţă comună care te poate ajuta foarte mult.  Atenţie la deciziile importante, mai ales la asocierea cu noi parteneri, atât în afaceri cât şi în dragoste. Pentru nativii din ultima parte a zodiei, ziua de astăzi este favorabilă pentru călătorii scurte şi „prietenii de tren”. Activităţile sociale şi artistice sunt benefice pentru frumoasele native din zodia Cumpenei. O conjunctură malefică face ca starea sănătăţii pentru un procent dintre Balanţe din ultimul decan să nu fie perfectă; nimic important: guturai, viroze, reumatisme, dureri de spate, tot felul de junghiuri care să-ţi amintească că trăieşti!

SCORPION   Astăzi ai un simț organizatoric care te ajută mult în activitate. Ești și foarte harnic, pe deasupra. Pune pe curs critic interesele tale, în special profesionale, profită de ziua avantajoasă. Încet-încet ca un copil care învaţă să meargă, te vei pune pe picioarele proprii în afacerea pe care o ai în gând.  Încerci sentimente complexe şi nu este vorba doar de iubire şi pasiune. Nu se ştie de ce, poate din cauze obscure ale conjuncturii astrale, sau pur şi simplu pentru că simţi acest lucru – ei bine, învăţătura devine din nou importantă pentru tine. Fie că este vorba despre o limbă străină, sau un club de dans, online. Destinul te împinge să înveţi ceva nou.

SĂGETĂTOR   Eşti foarte zâmbitor, dar pari şi puţin cam confuz și distrat. Ți-ai propus o multime de scopuri de atins și lucruri de facut. Timpul pare că nu mai ajunge, aşa că trebuie să te grăbeşti! Poate este vorba de un câştig neaşteptat, poate o bursă în străinătate, poate un al doilea serviciu – ceea ce pe vremurile astea grele este un prilej de bucurie. Conjunctura te descureajează să faci tratamente medicale, operaţii sau chiar să faci o injecţie, vaccinul de exemplu. Pur şi simplu astăzi îţi este frică! Totuşi, aminteşte-ţi că nu suntem în Evul Mediu, sau în Egiptul Antic şi stăpâneşte-ţi teama viscerală şi fără motiv. Zâmbeşte, chiar dacă vine cu acul să te înţepe.

CAPRICORN   O veste îţi aduce zâmbetul şi liniştea. Încerci, cu greutate, să-ţi urmezi drumul tău în viaţă, munceşti din greu, dar ai nevoie şi de relaxare şi odihnă. Nu exagera, când nu trebuie! Cu zodia slab aspectată, fie te plictiseşti teribil, fie te enerveza lipsa evenimentelor notabile şi mediocritatea relaţiilor tale. Astăzi nu trebuie să cheltuieşti nimic. Pagubă curată. Mai bine aruncă cu banii pe fereastră, sau taie cardul cu foarfeca, este acelaşi lucru. Totuşi, viaţa pare frumoasă. Nu se întâmplă nimic, deci nu se întâmplă nimic rău! Normalitatea este uneori plată.

VĂRSĂTOR   Eroarea este omenească. Dacă ai greşit cu ceva, ai uitat, sau nu ai făcut, cere-ţi scuze şi îndreaptă lucrurile. Aşa te poţi bucura de bun renume şi de preţuirea şi suportul celor dragi. Nimic din ce a fost nu mai este! Dar amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor puternice nu te părăseşte. Pentru tine familia este mereu importantă, trecutul te sprijină şi te motivează. Este vremea muzeelor şi a volumelor prăfuite, a anticariatelor şi a descoperirilor culturale, unele pe net. Pentru că aceste locuri conţin adevăratele valori, verificate de istorie şi în această lume nesigură zodia ta are nevoie de repere sigure, solide.

PEŞTI   Astăzi ești rapid, eficace și alert, ca o baracudă, regina prădătorilor acvatici. Dar este bine să nu exagerezi, să nu promiți mai mult decât poți să faci, fii prudent în domeniul banilor. Un umanism naiv si bunatatea caracteristice zodiei te fac vulnerabil la santajul sentimental paracticat de una dintre realatiile tale. O schimbare este necesară, dar nu trebuie să te grăbeşti. Timpul rezolvă toate neplăcerile. Mult entuziasm şi o privire mai sportivă asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile ei. În privinţa legăturilor romantice în această perioadă trebuie doar să alegi. Poţi să o faci cu ochii închişi! Tot aia este.