Evenimentul Zilei > Social > Horia Brenciu se implică în scandalul Bittman. Ce apel face către români
Horia Brenciu se implică în scandalul Bittman. Ce apel face către români

Horia Brenciu se implică în scandalul Bittman. Ce apel face către români

Horia Brenciu îi sfătuiește pe români să revină la viața de dinainte de pandemie, dar, totodată, să țină cont și de restricțiile impuse de autorități.
Horia Brenciu, unul dintre jurații show-ului The Masked Singer, de la Pro TV, a fost invitatul lui Vitalie Cojocari, în emisiunea ”Interviurile lui Vitalie”, transmisă exclusiv pe pagina oficială de socializare a postului TV.

Vedeta de televiziune a făcut un apel către naţiune

Horia Brenciu este de părere că nu se va rezolva nimic dacă oamenii vor sta, în continuare, să numere morții, infectările sau lockdown-urile din alte țări. Declaraţia a făcut-o în cadrul unei emisiune de la Pro TV, unde a mai spus că se protejează de coronavirus, știind care sunt regulile și care este legea, cu toate acestea, Horia a precizat că în momentul în care își pupă copilul și soția nu poartă mască.
“Ca să nu existe contestații și tot felul de vorbe despre ceea ce îți povestesc, vreau să spun că mă protejez de ea știind care sunt regulile, știind ce trebuie să fac, știind foarte bine ce zice legea. Când îmi pup copii și nevasta nu port masca”, a subliniat Brenciu.

Brenciu încurajează lumea să își vadă de cursul vieții și să nu se gândească la numărul morților, infectărilor, vaccinurilor sau lockdown-urilor.

Luați-vă copilul în parc, descoperiți-vă, investiți în copilul vostru. Gândiți-vă că dacă în fiecare zi numărați morți, numărați infectările, numărați vaccinurile care s-au mai făcut, numărați lock-down-urile din toate țările, nu rezolvați nimic. Practic, plitocim aceeași ciorbă”, a adăugat cântărețul.

Horia Brenciu este convins că: se mușamalizează numere mai mici de morți în anumite zone ale Pământului

“Oricând de conspiraționistă ar fi această pandemie, cu măștile ei, nu poți ignora peste un milion de morți. Se mușamalizează numere mai mici de morți în anumite zone ale Pământului. Eu decât să mă agit să discutăm în fiecare zi, mai bine discutăm ce face fata ta. Prostia ar fi să devii fixist cu o anumită temă”, a concluzionat Horia Brenciu în emisiunea menţionată mai sus.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: