Evenimentul Zilei > Monden > Hollywood-ul se revoltă! Prințul Harry și Meghan Markle au stârnit scandal. „E lipsit de etică. Pentru ei plătesc…”
Hollywood-ul se revoltă! Prințul Harry și Meghan Markle au stârnit scandal. „E lipsit de etică. Pentru ei plătesc…”

Hollywood-ul se revoltă! Prințul Harry și Meghan Markle au stârnit scandal. „E lipsit de etică. Pentru ei plătesc…”

Dacă până în prezent, Prințul Harry și soția sa, fosta actriță Meghan Markle au provocat nenumărate conflicte în Familia Regală britanică, scandalul trece la un alt nivel. Vedete din Hollywood sunt foarte nemulțumite de evoluția cuplului de Sussex. Unele voci acuză inclusiv lipsa de parțialitate a unor companii care plătesc sume foarte mari pentru a difuza materiale cu fostul cuplu regal.

Prințul Harry și Meghan Markle au început să provoace o mulțime de nemulțumiri în Hollywood. Informația a fost făcută publică de o sursă apropiată revistei OK! Magazine, iar, potrivit constatării acesteia, „există un sentiment tot mai puternic că se consideră mult mai importanți decât sunt, de fapt”.

Harry și Meghan Markle au întrecut limita. Se cred prea importanți

Sursa citată spune că ducii de Sussex nu au știut să mai respecte limitele și și-au oferit mult prea multă importanță, fără să o merite. O persoană apropiată cuplului a declarat revistei: „Este clar că (Prințul Harry și Meghan Markle – n.r.) au ambiții prea mari”.

Multe vedete din Hollywood sunt indignate de sumele primite de Prințul Harry și Meghan Markle din partea Spotify. Cântărețul Harrison Rhys este unul dintre cei care a acuzat compania din cauza imparțialității de care a dat dovadă. „Cred că ceea ce a făcut Spotify este lipsit de etică, noi suntem plătiți doar cu 0,0038 lire sterline [aproximativ jumătate de cent] pe stream, dar ei sunt capabili să plătească ceea ce însumează probabil o taxă de mai multe milioane de dolari pentru Harry și Meghan”, s-a exprimat cântărețul Harrison Rhys.

Încrederea britanicilor în Prințul Harry a scăzut cu 50%

Prințul Harry și Meghan Markle încep să-și facă dușmani și în Hollywood, după ce au dezamăgit cetățenii britanici. Din luna ianuarie a anului 2020, de când cuplul de Sussex a părăsit Familia Regală din Marea Britanie, sprijinul populației a scăzut semnificativ în ceea ce îi privește. În anul 2017, prințul Harry și Meghan au avut parte de o susținere de 81% din partea publicului britanic.

Potrivit datelor Ipsos Mori, însă, în prezent, sprijinul prințului Harry a scăzut cu 50%. În ceea ce o privește pe Meghan Markle, susținerea britanicilor a scăzut la 32%, de la 55%, cât arătau procentele în luna octombrie a anului 2019.

Sprijinul public al prințului Harry este mai mic decât ratingul acordat prințului Charles în anii 1990. Opinia publică spune că scăderea procentelor poate să aibă legătură cu interviul oferit lui Oprah în luna martie. Cuplul a aruncat, atunci, o serie de „bombe” referitoare la Familia Regală.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: