Evenimentul Zilei > Actualitate > Unul dintre cele mai solide şi frumoase cupluri de la Hollywood ar fi la un pas de DIVORŢ. Foto în articol
Unul dintre cele mai solide şi frumoase cupluri de la Hollywood ar fi la un pas de DIVORŢ. Foto în articol

Unul dintre cele mai solide şi frumoase cupluri de la Hollywood ar fi la un pas de DIVORŢ. Foto în articol

Presa mondenă americană susţine că avocatul pentru drepturile omului, Amal Clooney, ar fi fugit la locuința din Sardinia fără să se ştie înca motivul. De ieri umblă zvonul despre divorț, despre fuga de acasă cu gemeni, despre mesaje respinse... semn că ceva se întâmplă în mariajul frumosului cuplu, notează Mirror.

Căsătoria lor de patru ani este considerată a fi una dintre cele mai stabile în showbiz. Dar ieri, rapoartele senzaționale au susținut că George și Amal Clooney sunt pe cale de a se despărţi.

Potrivit ziarului american Radar Online, Amal a fugit cu gemenii lor la noua locuință a cuplului din Sardinia, după o presupusă ceartă – lăsându-l  pe George să o "bombardeze" cu texte și apeluri pentru "a vedea gemenii".

"El a vrut să se bucure de noua proprietate împreuna, dar după un argument exploziv, a fugit acolo cu Alexandru şi Ella", se arata în raport. "I-am spus că dacă va veni, va trebui să rămână în casa de oaspeți!" Cu toate acestea, George a  dezminţit  ştirea, spunând  pentru Hollywood Life, "Povestea este falsă".

Perechea părea destul de fericită atunci când George și părinții lui, Nick și Nina, au sprijinit-o pe Amal la  Gala  Asociațiilor Corespondenților Organizației Națiunilor Unite din New York, din 6 decembrie.  Avocatul pentru drepturile omului s-a ținut permanent de mâna cu soțul ei mândru, în timp ce a luat premiul pentru anul 2018.

Într-un discurs emoțional pe tema contribuției soțului ei la Hollywood, a pictat un portret intim al romantismului lor, dezvăluind că nu putea să doarmă fără el.  "După cinci ani, nimic nu s-a schimbat, este persoana care are admirația mea completă și, de asemenea, persoana a cărei zâmbet mă face să mă topesc de fiecare dată", a mărturist Amal.

 
Sursa foto: Mirror