Evenimentul Zilei > Actualitate > HCM Baia Mare, înfrântă în manșa tur a „sferturilor” Ligii Campionilor, la handbal femimin
HCM Baia Mare, înfrântă în manșa tur a „sferturilor” Ligii Campionilor, la handbal femimin

HCM Baia Mare, înfrântă în manșa tur a „sferturilor” Ligii Campionilor, la handbal femimin

HCM Baia Mare a pierdut, astăzi, pe teren propriu, turul din „sferturile” Ligii Campionilor, cu gruparea muntenegreană Buducnost Podgorica, scor 24-29.

Vicecampioana României nu a putut ține pasul până la final în meciul disputat la Baia Mare împotriva campioanei Europei și totodată formația Cristinei Neagu. Prima parte a meciului a fost controlată în totalitate de Buducnost, intrând la cabine cu un avantaj de șapte goluri. Sclipirea HCM-ului a apărut în actul secund, dar s-a stins pe final, după ce reușise să se apropie la doar două goluri de adversare.

În actuala ediție a Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica a pierdut în două rânduri, 20-22 la Gyor și 24-26 la Skopje, cu Vardar, dar după succesul de astăzi, trupa din Muntenegru se poate gândi deja la Final Four.

HCM Baia Mare – Buducnost, 24-29

Munteanu, Dumanska – portari; Do Nascimento 1, Tănăsie, Pineau 7, Abbingh 4, Perianu 3, Ardean 1, Jezici 2, Marin, Tătar 2, Preda, Vizitiu 4. Antrenor: Aurelian Roşca

Zderici, Abdallah, Nenezici – portari; Petrovici 7, Neagu 8, Jaukovici, Agovici, Irman, Kovacevici, Bulatovici 3, Ramusovici, Cvijici 4, Mehmedovici 5, Pavicevici 1, Achruck 1, Raicevici 1. Antrenor: Dragan Adzici.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.