Editura Evenimentul si Capital

Județul cu cel mai prost plătiți angajați din România. Salarii de două ori mai mici față de București

Autor: | | 0 Comentarii | 779 Vizualizari

Salarii 2019. Locuitorii județului Harghita sunt cel mai prost plătiți angajați din România. Raportat la veniturile din București, cei din Harghita au salarii de două ori mai mici.

Salarii 2019. Cetățenii județului Harghita au cele mai mici salarii din România și sunt disperați. Potrivit ultimelor date furnizate de Institutul Național de Statistică (INS), aceștia câștigă în medie 2.300 de lei pe lună.

Harghitenii și-au manifestat de nenumărate ori nemulțumirea cu privire la incapacitatea autorităților de a atrage companii multinaționale, care ar putea genera investiții, respectiv locuri de muncă bine plătite.

Apelul cetățenilor nu a fost luat în seamă de autorități și astfel, harghitenii preferă să plece în străinătate pentru un trai mai bun.

Vine criza!

Cosmin Marinescu, consilier prezidențial, avertizează că România se îndreaptă pas cu pas spre scenariul din 2007 şi 2008.

„Ratele înalte de creștere economică sunt însoțite de acutizarea deficitelor – bugetar, comercial și de cont curent. Această spirală a deficitelor se va dovedi împovărătoare pentru România în anii următori”, a notat Cosmin Marinescu la începutul lunii iunie, care a făcu o paralelă cu creșterea economică susținută din anii 2007 și 2008, construită însă și ea pe deficite uriașe.

În anul 2019, execuția bugetară pe primele 4 luni arată că deficitul bugetar aproape s-a dublat față de nivelul aferent perioadei similare din 2018, de la 6 miliarde lei la circa 11,4 miliarde lei, așa cum arată graficul de mai jos.

Doliu in cinematografie! Actorul celebru S-A STINS! Cum a MURIT...Familia a facut anuntul in urma cu putin timp

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria:

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI