Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry și Meghan Markle, încă o „lovitură direct în inimă” Casei Regale
Prințul Harry și Meghan Markle, încă o „lovitură direct în inimă” Casei Regale

Prințul Harry și Meghan Markle, încă o „lovitură direct în inimă” Casei Regale

Prințul Harry și Meghan Markle au o strategie pentru a-i depăși pe prințul William și Kate, a susținut un expert regal.
Eric Schiffer, președintele Reputation Management Consultants, a declarat că recenta copertă a revistei Time cu Ducele și Ducesa de Sussex este o „lovitură în inima” dată  monarhiei.
Expertul a susținut, de asemenea, că strategia lui Harry a fost de a-l „depăși” pe ducele de Cambridge, şi a fost „frumos executată”.

Schiffer a declarat pentru Newsweek: Strategia pe care Harry a construit-o este de a-l depăși pe William și de a fi văzut ca prințul autentic pe o scenă globală și a fost frumos executată. Ei sunt foarte disciplinați în acest sens, spune expertul regal.

Meghan şi Harry, pe lista selecta cu cele mai influente 100 de persoane ale revistei din 2021

În timp ce ducele și ducesa de Sussex au sărbătorit cea de-a 37-a aniversare a lui Harry, cuplul a anunțat că va fi inclus în cele mai influente 100 de persoane ale revistei din 2021.

Prințul Harry și Meghan Markle în timp

„Meghan și Harry au apărut pe celebra copertă a revistei Time, locul unde apar cei 100 de oameni cei mai influenți, şi este văută ca o lovitură în inima reputației monarhiei”

Ducii de Sussex au apărut în prima lor ședință foto de copertă a revistei unde a fost nominalizată și directorul general al Organizației Mondiale a Comerțului, Ngozi Okonjo-Iweala, în primele 100.

Mai mult, Atima Omara, un strateg politic pentru democrați, a declarat că Harry și Meghan vor face mult mai mult de când au părăsit viața regală.

Ea a scris pe Twitter: O fotografie grozavă. Harry și Meghan sunt un cuplu din familia regală britanică care va găsi o modalitate de a aduce o contribuție unică mai mare decât dacă ar fi rămas de fapt membri a-i Casei Regale.

Apariția pe coperta Time vine într-un moment când familia regală britanică este prinsă în scandalurile provocate de prințul Andrew unde este acuzat de abuz sexual în procesul de la New York și scandalul legat de Printul Charles cu actele de caritate şi banii primiți la fundația sa de la un rus condamnat pentru spălare de bani, scrie Express.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: