Evenimentul Zilei > Monden > Harry şi Meghan Markle au făcut-o prima oară în… Scene de romantism şi pasiune
Harry şi Meghan Markle au făcut-o prima oară în… Scene de romantism şi pasiune

Harry şi Meghan Markle au făcut-o prima oară în… Scene de romantism şi pasiune

Acum se ştie unde a început povestea de dragoste dintre Prinţul Harry şi soţia lui, actriţa americană Meghan Markle.

Prințul Harry le-ar fi spus prietenilor locul în care a căzut s-a îndrăgostit nebuneşte de Meghan Markle, cea care l-a convins să iasă din Familia Regală Britanică.

Totul a început într-un cort, în timpul unei călătorii în Africa. Cei doi se aflau în zona râului Boteti, în nordul Botswanei. În acea tabără exista şi un duş în aer liber.

Potrivit The Sun, Harry le-a spus apropiaților săi: „M-am îndrăgostit într-un cort din Africa.” Acolo, cei doi au savurat împreună şi o croazieră la apusul soarelui.

Mai mult, ei au încercat împreună şi o sesiune de pescuit. Până la urmă, Meghan Markle a prins captura cea mare cu o momeală numai de ea ştiută…

Altfel, cei doi au avut un discurs video luni, în contextul problemelor rasiale din SUA, pe fondul cărora a apărut şi mişcarea Black Lives Matter.

O expertă în limbajul corpului, Judi James, a observat că Ducele de Sussex arăta ca „un pește din apă” în acel apel video activat din reşedinţa lor din Los Angeles.

„Meghan a arătat o frântură a abilității sale de a vorbi cu pasiune despre cauzele sale și a capacităţii ei de a inspira oamenii când a fost în Marea Britanie, dar cu centura de siguranță a restricțiilor regale dată jos.

Ea poate fi văzută că are legătură și are empatie cu tinerii într-un fel în care Harry, cu educația sa privilegiată, nu a putut niciodată să aibă.

Ochii lui pleacă spre dreapta și apoi, la un moment dat, se uită în jos la podea, în loc să arate concentraţi vizual și pe mesaj.

Privirea în jos este de obicei un gest tăiat care sugerează lipsa de încredere sau dorința de a se ascunde momentan”, a declarat Judi.

La rândul ei, o altă expertă în limbaj corporal, Blanca Cobb, a vorbit despre indiciile cu privire la relația lor.

„Pozițiile lor fizice din videoclip sunt semnificative, deoarece oferă un sentiment al dinamicii în relația lor.

Meghan este centrul mort, cu Harry în dreapta ei, ceea ce o prezintă pe Meghan ca centrul lumii sale.

Stând ușor în spatele ei cu umărul ei drept în umărului său stâng arată simbolic că el o are. Că o susține. Că ea poate conta pe el.

Umerii lor se ating ocazional, iar asta evidențiază o conexiune fizică, precum și una emoțională

Cuplurile se ating când se simt apropiate emoțional.”

Sursa: Daily Star

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: