Evenimentul Zilei > Monden > Harry și Meghan Markle au aflat o veste cruntă! Are legătură și cu Prințul Charles
Harry și Meghan Markle au aflat o veste cruntă! Are legătură și cu Prințul Charles

Harry și Meghan Markle au aflat o veste cruntă! Are legătură și cu Prințul Charles

Prințul Harry și Meghan Markle au fost informați de presa tabloidă din Marea Britanie că a doua soție a Prințului Charles este cea mai mare dușmană a lor din Familia Regală, situație la care s-a ajuns după seria dezvăluirilor despre moștenitorul tronului.

Conform surselor citate, Camilla (Ducesă de Cornwall) este foarte protectoare cu Prințul Charles și a acuzat șocul atacurilor la adresa soțului ei. Interviul în care Harry și Meghan Markle și-au descărcat ofurile în fața megavedetei TV Oprah Winfrey a generat o undă de șoc printre fețele regale.

Printre cei vizați de criticile Ducelui și Ducesei de Sussex a fost și Prințul Charles, aspect peste care Camilla nu a putut trece nici în prezent. Astfel, în apropierea botezului micuței Lilibet – eveniment pe care Harry și Meghan Markle doresc să-l organizeze la Castelul Windsor –, frustrările Ducesei de Cornawall au revenit în prim-plan.

Și asta se întâmplă în contextul în care Prințul Harry face eforturi pentru a relua legăturile cu fețele regale după ce a primit un semnal de la Regina Elisabeta a II-a. De altfel, suverana în vârstă de 95 de ani este cea care și-ar fi dat acordul pentru organizarea botezului la Castelul Windsor.

Practic, bunica lui Harry este dispusă să-i primească pe rebeli cu brațele deschise și să ignore că au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale. Nu la fel simte și Camilla.

Camilla îi va urî toată viața

Conform bestlifeonline.com, ea este decisă să nu-i ierte niciodată pe cei doi. „Nu cred că Ducesa de Cornwall îi va ierta pe Harry și pe Meghan pentru ce au spus despre prințul Charles. Dezvăluirile lor l-au distrus, iar ea este foarte furioasă.

Prințul Charles și Camilla

Sunt mulți oameni care cred că ei nu vor fi iertați de Camilla. Ea a fost mereu protectoare cu Charles și este foarte supărată pentru că Harry și Meghan l-au rănit pe Prințul de Wales.

Crede că declarațiile lor i-au deteriorat imaginea lui Charles″, au dezvăluit sursele tabloidelor britanice. Amintim că în urmă cu doar câteva luni, Prințul Harry și-a criticat tatăl pentru felul în care l-a crescut.

Mai mult, el a criticat Familia Regală și a vorbit despre „durere și suferință genetică”. De asemenea, Harry a subliniat că își va crește copiii într-un fel diferit de cel al familiei sale.

Critici dure pentru Prințul Charles

„Nu vreau să arunc vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim, dar când vine vorba despre creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare.

Este vorba despre multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească – «Acest lucru mi s-a întâmplat mie, dar mă voi asigura că nu ți se întâmplă și ție.»

Brusc, am început să-mi dau seama că el (n.r. – Prințul Charles) m-a tratat în felul în care a fost și el tratat și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei”, a spus Harry la acea vreme.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: